To je Srbija + Sjever Kosova + RS + CG. Imate i veliki utjecaj u Makedoniji, nema zime za vas. Poštovanje od Hrvata. Mi se ne znamo pobrinuti ni za Hrvate u BiH. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto? Neka premjeste u razgovore, ako ne ovdje.
Jesam Hrvat, te želim objasniti Srbima da ne kmeče "*********", "makedonci bugari", kada su ovo činjenice. Sve je to njihovo tj. pod njihovim utjecajem i danas.
Ti si Hrvat ko i Miloš Kobiliqi.![]()
Pa nije provokacija, nego istina. U Crnoj Gori ne postavljate barikade, znači da vam je dobro tj. super!
Ma jok, k'o Marko Polo.![]()
Je li vam toliko teško shvatiti da imate svoje more, da je CG još uvijek srpska?![]()
To je Srbija + Sjever Kosova + RS + CG. Imate i veliki utjecaj u Makedoniji, nema zime za vas. Poštovanje od Hrvata. Mi se ne znamo pobrinuti ni za Hrvate u BiH.![]()
Je li vam toliko teško shvatiti da imate svoje more, da je CG još uvijek srpska?![]()
I onda je mrmot zavio čokoladu u foliju.
A u Hrvatskoj?! To si zaboravio?!![]()
Кључ!!! + Бан доживотни!
Zakljucajte vec jednom ovu provokaciju!
Sve do Zadra je nase.
Ja hoću ozbiljno diskutirati o ovim temama, a oni to doživljavaju kao neku šalu ili provokaciju.Шта вам је бре, полако,
нека каже човек шта је замислио .....
Код нас је демокраЦИјА,
није као на њиховим форумима где по ИП "убијају по виђењу" ...
Trst je vjekovni srBski grad, a Karavanke su (kako im samo ime govori) hodaljka srBstva (pošto je kolevka, jelte, već zauzeta).![]()
Ja hoću ozbiljno diskutirati o ovim temama, a oni to doživljavaju kao neku šalu ili provokaciju.
I sam Rim je Srpski grad, divljaku neobrazovani.