Srpske teniserke

Jelena i Ana su u jednom trenutku bile prva i treća na WTA listi
Monika Seleš... Jelena Dokić...
malo li je? Srbija ima 7...8 miliona stanovnika od kojih samo par % ima pristup teniskim terenima.
gde bi nam bio kraj da smo i u ostalim oblastima bili bar približno uspešni.

pa morale bi svaki put pred neku masu a posto su zene pala bi i neka cudna kombinacija znas ono ona jedna njih mnogo...

mozda ima i toga ... ali cini mi se da sada u zenskom tenisu niko i ne dominira .. ma ana je nesto prsla a jelena igra toliko da odrzava zaradu na nekom nivou, verovatno ima neke nekretnine...
pocnu ambiciozno a onda se pojave neki dosadni pritisci... i valjda sve manje mogu da igraju tenis jer to vole

zene lakse prsnu ono zenski ciklus ;)

vd:
malo li je? Srbija ima 7...8 miliona stanovnika od kojih samo par % ima pristup teniskim terenima.
gde bi nam bio kraj da smo i u ostalim oblastima bili bar približno uspešni.

Obe su u jednom trenutku bile prve.
Doduše kratko veme.
Ipak,Jelena neki dan duže od Ane.
I onda - provod,kafići,izlasci,sex.....
I krenu pad.
Nezaustaviv i konačan......

vd:
malo li je?

Da, baš u jednom trenutku..a isto tako su kratko bile i na vrhu ...
Novak je već godinama na vrhu ..pa Zimonić ...
Kako to da naše teniserke poput Štefi Graf ili Žastin Enan ne mogu karijeru da održavaju i završe na vrhu ... Da li je samo individualni potencijal u pitanju ... Može li ih činjenica da su se udale ili našle momka opravdati kad recimo njihove muške kolege uspješno vezuju oboje ... a recimo Federer je i oženjen i ima dvoje djece pa mu to opet ne smeta da bude među najboljima ..
Jesu li žene stvarno drugačije po tom pitanju vezanja karijere i porodice (veze) na čisto psihološkom planu i ako jesu kako to da naše teniserke nisu uspjele ili htjele odložiti taj dio emocionalnog života poput Štefi Graf do kraja karijere ...

Obe su u jednom trenutku bile prve.
Doduše kratko veme.
Ipak,Jelena neki dan duže od Ane.
I onda - provod,kafići,izlasci,sex.....
I krenu pad.

Nezaustaviv i konačan......

..zbog čega su to dozvolile?
Da li se na ovim prostorima manji uspjeh žene vrednuje na isti način kao i veći uspjeh muškarca?
Kako bi naš narod posmatrao Jelenu da se do 30-i neke posvetila isključivo tenisu ... :think:

ana mi bash ne deluje kao neko ko se provodi i seha. ok slikala se... ali nije ona cak ni neka bomba, recimo ona treca, vojislava, pukla s tenisom, batalila, i uzela da se slika... ona jeste malo vamp

taj tenis u top 10 je u glavi a kako se to resava?!
ali mislim da danas ima mnogo vise tih obaveznih turnira nego kad su stefi graf pa i one sledece generacije igrale mozda su preopterecene i pucaju vise od muskaraca...

pa kim klajsters se udala rodila dete pa kad se vratila pocistila ih je. ali eto sad je nema
a nema tu nekog pravila valjda bash... a i sve ide u talasima sad je zanimljivije kod muskaraca a bice mozda kod zena kasnije...

ali ana je krenula bash jako pa je pala odjednom, bup. ok ima jos tih igracica od jednog turnira. ali bas pre te titule i posle nije bila ista

jelena se uvek nesto kenjkala... jedva je neki masters osvojila? ona sebe uvek nesto izminira kad joj krene...
da i druge zene tako nesto krenu pa stanu a i drugi muskarci

ok, onda kazes tih izuzetnih je malo... ok... :I
ana je kupila kucu na majorki?!?!? e bash tamo...

ali sad u zenskom tenisu nemas facu kao sto je stefi graf navratilova, pa monika.. niko ne dominira... mozda vilijamsove (koje niko ne voli : ) mada su face ipak
mada sad ih nije krenulo
ove neke cehinje slovakinje.... lepe su plave su ambiciozne su.. ali nisu bas zvezde
moramo naci zvezdu

pa kako to ti divljaci uvek prodju pored nas-vas pristojnih?!

evo ti grofe joj ne bi imputiro da je bilo sta cak i ako bi bila do 30tih ambiciozna i imala vrlo malo vremena da kreira haljine?
pa dobro valjda bi joj to bilo dovoljno?

pa kako to ti divljaci uvek prodju pored nas-vas pristojnih?!

evo ti grofe joj ne bi imputiro da je bilo sta cak i ako bi bila do 30tih ambiciozna i imala vrlo malo vremena da kreira haljine?
pa dobro valjda bi joj to bilo dovoljno?

Ako se već meni direktno obraćaš,
da ti u tom stilu odgovorim.
Budi uverena da ja ne bih bio jedan od tih paora, koji bi smišljao
i lansirao tračeve o teniserkama.
Ni pod kojim okolnostima !
Iz ne samo jednog razloga....
Toliko.
Ovde je reč o stavu naroda,znači - šire populacije !

Imputirali bi joj da je lezbača....
A,ako bi bila prva malo bi je poštedeli trača.
I,čim sklizne -zna se......

Može li se reći da naša sredina uspješnu ženu vidi samo uz muškarca (i djecu) te da i ona sama preuzme takvo shvatanje da je primjereno i uspjeh za ženu određeno godinama .tako da je mentalitetom nemoguće na ovim prostorima dobiti uspješnu teniserku pa bila ona i talentovanija od Noleta fizički i psihički ..?
..umjesto 'žrtvovanja za tenis' teniserka počne da 'ispunjava sebe kao ženu' .... :think:

Ako se već meni direktno obraćaš,
da ti u tom stilu odgovorim.
Budi uverena da ja ne bih bio jedan od tih paora, koji bi smišljao
i lansirao tračeve o teniserkama.
Ni pod kojim okolnostima !
Iz ne samo jednog razloga....
Toliko.
Ovde je reč o stavu naroda,znači - šire populacije !

da ali pitam i ovo > kako uvek ti divljaci prodju pored nas/vas pristojnih?

otkriju blagodeti mushkog drushtva kako krene pubertet...da ne budem banalniji u opisu :mrgreen:
zato su oduvek najuspeshnije teniserke i bile zeshtji gabori il lezbejke a najcheshce oba

narocito shtefi koja se udala za agasija :roll:
a i monika sad izgleda bash lepo ?!
a sta ima da izgleda dok igra... uostalom ove sad cehinje sto pobedjuju sasvim lepo izgledaju
meni je i ona skjavone lepa

lol
narvno
shtefi skjavone i monika su sinonim za zensku lepotu lol

pa pogledaj sad kako izgleda stefi... a ako i ne izgleda... mislim sta fali agasiju
ne znam meni su one lepe. a ne znam sta zameras ovim ceinjama... ko ti je po ukusu
eno bila je i ona sabatini ta je kao bila riba
mada znaci zenama je teze jer osim sto treba da se rasture kao muskarci od tenisa treba da se bore sa pricama o izgledu a tu su ipak sve zene osetljive :I ?!
znaci mora da te boli
el bi ti da te sarapova malo upozna

Back