tgdanijela
Poznat
- Poruka
- 7.092
Onako palo mi na pamet gledajući Noleta..a zbog čega naše tenserke nisu tako uspješne ili je vrlo česta pojava da im uspjeh kratko traje, a nije da nemaju potencijala ..?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gde bi nam bio kraj da smo i u ostalim oblastima bili bar približno uspešni.
Jelena i Ana su u jednom trenutku bile prva i treća na WTA listi
Monika Seleš... Jelena Dokić...
malo li je? Srbija ima 7...8 miliona stanovnika od kojih samo par % ima pristup teniskim terenima.
gde bi nam bio kraj da smo i u ostalim oblastima bili bar približno uspešni.
Jelena i Ana su u jednom trenutku bile prva i treća na WTA listi
Monika Seleš... Jelena Dokić...
malo li je?
Obe su u jednom trenutku bile prve.
Doduše kratko veme.
Ipak,Jelena neki dan duže od Ane.
I onda - provod,kafići,izlasci,sex.....
I krenu pad.
Nezaustaviv i konačan......
Onako palo mi na pamet gledajući Noleta..a zbog čega naše tenserke nisu tako uspješne ili je vrlo česta pojava da im uspjeh kratko traje, a nije da nemaju potencijala ..?
..zbog čega su to dozvolile?
Da li se na ovim prostorima manji uspjeh žene vrednuje na isti način kao i veći uspjeh muškarca?
Kako bi naš narod posmatrao Jelenu da se do 30-i neke posvetila isključivo tenisu ...![]()
pa kako to ti divljaci uvek prodju pored nas-vas pristojnih?!
evo ti grofe joj ne bi imputiro da je bilo sta cak i ako bi bila do 30tih ambiciozna i imala vrlo malo vremena da kreira haljine?
pa dobro valjda bi joj to bilo dovoljno?
Shvatile su da mogu lakshe da zarade fotkajuchi se i loveci sponzore,one ne vole tenis kao Nole.Onako palo mi na pamet gledajući Noleta..a zbog čega naše tenserke nisu tako uspješne ili je vrlo česta pojava da im uspjeh kratko traje, a nije da nemaju potencijala ..?
Imputirali bi joj da je lezbača....
A,ako bi bila prva malo bi je poštedeli trača.
I,čim sklizne -zna se......
Ako se već meni direktno obraćaš,
da ti u tom stilu odgovorim.
Budi uverena da ja ne bih bio jedan od tih paora, koji bi smišljao
i lansirao tračeve o teniserkama.
Ni pod kojim okolnostima !
Iz ne samo jednog razloga....
Toliko.
Ovde je reč o stavu naroda,znači - šire populacije !
otkriju blagodeti mushkog drushtva kako krene pubertet...da ne budem banalniji u opisu
zato su oduvek najuspeshnije teniserke i bile zeshtji gabori il lezbejke a najcheshce oba
Shvatile su da mogu lakshe da zarade fotkajuchi se i loveci sponzore,one ne vole tenis kao Nole.
lol
narvno
shtefi skjavone i monika su sinonim za zensku lepotu lol
jedina uspeshna teniserka koja nije bila hc gabor bila je kris evert a i to je na granici
..umjesto 'žrtvovanja za tenis' teniserka počne da 'ispunjava sebe kao ženu' ....![]()