sumnjivo lice
Buduća legenda
- Poruka
- 44.833
Jesi li ovo sam smislio, ili ti je neko pomogaoСВОБОДА 4.376:Слажем се, али опет, кад неко хоће да ти силује сестру мораш се тући с њим па био то и Легија.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi li ovo sam smislio, ili ti je neko pomogaoСВОБОДА 4.376:Слажем се, али опет, кад неко хоће да ти силује сестру мораш се тући с њим па био то и Легија.
sumnjivo lice:Jesi li ovo sam smislio, ili ti je neko pomogao![]()
U potpunosti si u pravu.Treba sve promeniti iz korena.Treba poceti od vojnih skola.Da buduci oficire ne uce po starim komunistickim pravilima.Treba ukinuti one kurseve za podoficire jer je sramota da postanes isti za 9 meseci itd.sumnjivo lice:Zoran, Suhoi ,Svoboda
Momci bez ljutnje prosipate se glupostima kao da ih imate u izobilju.
Pod jedan,da li je uopste utvrdjeno sta VS treba da radi i gde joj je mesto u sadasnjem okruzenju.Da li ce ostati izolovan ili ce prici NATO paktu.Ako ostajemo izvan NATO-a znaci da nam je jedini moguci neprijatelj NATO.Prema tome ni 5000 tenkova nam ne pomaze.Zasto?Zato sto nam mogu lupiti sankcije i udaviti nas bez i jednog metka.Ako sebe vidimo u NATO-u onda od T-55 nema nista i cemu dramaturgija.
Da li vi kapirate uopste da su sve zemlje u nasem okruzenju ili u NATO-u, ili na putu da postanu clanice.Znaci mi se granicimo fizicki sa NATO paktom.Zasto je onda potrebno uopste voditi takva price traba nam S300,treba nam 1000 tenkova,treba nam 200 000 vojnika.Cemu sve to kad u slucaju rata sa jedinim susedom kog imamo(NATO) izgubili smo.Ili vi vise volite da nas opet bombarduju ,ovaj put moda i pola godine da bismo pokazali kako smo zilav protivnik, i onda opet kapituliramo.
Zakon jaceg kaze ili ces igrati kako ja kazem,ili te nece biti.Jaci nam je rekao sta mozemo da imamo,i koliko cega mozemo da imamo.Taj jaci je na Kosovu i neda nam da se vratimo tamo.Sta sad treba za Kosovo da ga slusamo,dok za broj zastarelih tenkova cemo mu terati inat.Pa mogli su da nam kazu :"Imacete vi Srbi 100 tenkova i kraj .Izgubili ste sve sukobe za vas i nije vojska".
Nama treba jaka ekonomije iz koje cemo kvalitetnim porezom placati manju ,ali vrhunski obucenu i opremljenu vojsku.Sadasnje nasledje je komunisticko,a na takvim temeljima se ne gradi nova kuca.Sve srusis i krenes da gradis iz pocetka.Uvek je skuplje renoviranje od nove gradnje.Kad renoviras staro i dalje je hebiga staro.Od babe nemos napraviti devojku.
a ko uoste pomislja na rat sa natom... jesu tebi sve na broju, koji je tebi, aj malo pricaj o miru! Brate mili ti bi samo ratova sam tim nato-m a oni nam jeb... sve zensko sto imam( narodski govoreci ), nekoliko puta. A ako si ti video nase t-55 vecina njih vec godinama kisne na otvorenim... pa i m-84 izgledaju jadno( video sam ih licno )... tako da nemoj da lupetas o tim t-55 tenkovima. S njima se ratovalo deset god, pa njihovo resursi su istroseni, oni su vise od 35 god. u naoruzanju... zar ne mislis da je malo glupo ovo sto si napisao... ti tenkovi su za staro gvozdje, doslovce, pa to vise niko nece ni da kupi, a samo da te podestim slovenci su modernizovali t-55 pa su sami rekli da bi bilo bolje da su kupili polovni t-72...!bez uvrede... ali da malo mislis i da si ratovao ( a kazes a jesi ) zakljucio bi da je bolje imati manji broj obucenijih vojnika nego veliku i polu-obucenu vojsku... primer je vukovar, i jos bolji Zalivski rat `91!ZORANNS83:mi imamo bespilotne letelice nase proizvodnje, i nije u pitanju program, vec je napravljen i prototip, mislim nekoliko komada! t55 su odlicni tenkovi za nase uslove, i veci deo je u dobrom stanju, noru na koju si mislio , b92 , nasa vojska za sada nema ni jednu! ali pocecemo valjda i time da se naoruzavamo.... sto se tice pvo sistema, trebalo bi uzeti bulkove, ili tome slicne sisteme, pokretne, tesko uhvatljive, a efikasne, jer mi ce mu u svakom eventualnom sukobu sa natom i tome slicnim drzavama biti inferijorni, a za okolinu, su nam i boforsi sasvim dovoljni :-)
dejina81:a ko uoste pomislja na rat sa natom... jesu tebi sve na broju, koji je tebi, aj malo pricaj o miru! Brate mili ti bi samo ratova sam tim nato-m a oni nam jeb... sve zensko sto imam( narodski govoreci ), nekoliko puta. A ako si ti video nase t-55 vecina njih vec godinama kisne na otvorenim... pa i m-84 izgledaju jadno( video sam ih licno )... tako da nemoj da lupetas o tim t-55 tenkovima. S njima se ratovalo deset god, pa njihovo resursi su istroseni, oni su vise od 35 god. u naoruzanju... zar ne mislis da je malo glupo ovo sto si napisao... ti tenkovi su za staro gvozdje, doslovce, pa to vise niko nece ni da kupi, a samo da te podestim slovenci su modernizovali t-55 pa su sami rekli da bi bilo bolje da su kupili polovni t-72...!bez uvrede... ali da malo mislis i da si ratovao ( a kazes a jesi ) zakljucio bi da je bolje imati manji broj obucenijih vojnika nego veliku i polu-obucenu vojsku... primer je vukovar, i jos bolji Zalivski rat `91!
Ако смем да питам, о чему ми сад говоримо?sumnjivo lice:Zoran, Suhoi ,Svoboda
Pod jedan,da li je uopste utvrdjeno sta VS treba da radi i gde joj je mesto u sadasnjem okruzenju.Da li ce ostati izolovan ili ce prici NATO paktu.Ako ostajemo izvan NATO-a znaci da nam je jedini moguci neprijatelj NATO.Prema tome ni 5000 tenkova nam ne pomaze.Zasto?Zato sto nam mogu lupiti sankcije i udaviti nas bez i jednog metka.Ako sebe vidimo u NATO-u onda od T-55 nema nista i cemu dramaturgija.
Da li vi kapirate uopste da su sve zemlje u nasem okruzenju ili u NATO-u, ili na putu da postanu clanice.Znaci mi se granicimo fizicki sa NATO paktom.Zasto je onda potrebno uopste voditi takva price traba nam S300,treba nam 1000 tenkova,treba nam 200 000 vojnika.Cemu sve to kad u slucaju rata sa jedinim susedom kog imamo(NATO) izgubili smo.Ili vi vise volite da nas opet bombarduju ,ovaj put moda i pola godine da bismo pokazali kako smo zilav protivnik, i onda opet kapituliramo.
Zakon jaceg kaze ili ces igrati kako ja kazem,ili te nece biti.Jaci nam je rekao sta mozemo da imamo,i koliko cega mozemo da imamo.Taj jaci je na Kosovu i neda nam da se vratimo tamo.Sta sad treba za Kosovo da ga slusamo,dok za broj zastarelih tenkova cemo mu terati inat.Pa mogli su da nam kazu :"Imacete vi Srbi 100 tenkova i kraj .Izgubili ste sve sukobe za vas i nije vojska".
Nama treba jaka ekonomije iz koje cemo kvalitetnim porezom placati manju ,ali vrhunski obucenu i opremljenu vojsku.Sadasnje nasledje je komunisticko,a na takvim temeljima se ne gradi nova kuca.Sve srusis i krenes da gradis iz pocetka.Uvek je skuplje renoviranje od nove gradnje.Kad renoviras staro i dalje je hebiga staro.Od babe nemos napraviti devojku.
vidim da cenis rusku opremu, ali nije ona najbolja, to je stereotip, ali d ne ulazim u to... svako im pravo na svoje misljenje!СВОБОДА 4.376:Зар их не можемо продати Буркини Фасо, 100.000 евра комад?
Што се војске тиче, увек квалитет испред квантитета, али то не значи да треба да бацимо постојеће. Кад будемо у будућности набављали, треба да мислимо на то.
Зато боље 5 Су30 него 20 Грипена, боље 1 С300 него 10 кубова, боље 100 Т90 него 300 Т72...
Sta je tema?To sto cemo imati 250 tenkova,ili?Neki od vas ***** zbog cinjenice da cemo imati tu kolicinu oklopa.Ako si procitao post shvatices da je povezan sa temom.Ako nisi,sedi u taj suhoi i odleprsaj.Sukhoi:Ако смем да питам, о чему ми сад говоримо?
Sta je tema?To sto cemo imati 250 tenkova,ili?Neki od vas ***** zbog cinjenice da cemo imati tu kolicinu oklopa.Ako si procitao post shvatices da je povezan sa temom.Ako nisi,sedi u taj suhoi i odleprsaj.Sukhoi:Ако смем да питам, о чему ми сад говоримо?
bez uvrede , ali nije za svakog da misli! mi u natou ? pa sta ako udjemo u nato, i makedonija je u svim tim glupostima pa im zafalili tenkovi kada su ih siptari napali! cela ta prica oko natoa modernizacije i svih ostalih gluposti se vodi samo sa jednim ciljem, da nas razoruzaju! pa kako nama madjari da uzmu vojvodinu ako mi imamo 1200 tenkova1 ne oni ce nam lepo preko tako pametnih koji puno misle, svesti vojsku na 200 ''modernih'' tenkova , i onda ce zavrsiti sa nama ono sto su zapoceli 41 ! za sandzak da nepricam, tj rasku! e to je sustina price, neka udju gde oce , i u nato i u sta ja znam gde ,ali oruzje samo neka kupuju, a nista da neotpisuju, covece shvatas li ti da oni pokusavaju da nam 500 tenkova t55 otpisu i posalju u staro gvozdje! ti tenkovi ne da nisu krsevi, nego su itekako korisni, pitaj hrvate , pitaj muslimane, pitaj siptare, sve akcije na kosovu su odradjenje sa t55ticama! za nase okruzenje odlican tenk! e vi palamudite, nije to problem, ali samo znaj da onog momenta kada ti svedu vojsku na 200 tenkova neces vise mira imati! ni ti ni tvoja deca... icicemo svi kolektivno pod led kao 43 ! a onda cemo ko kurdi da placemo nad svojom sudbinom!sumnjivo lice:Zoran, Suhoi ,Svoboda
pa da smo imali dobru pvo kao naprimer belorusi rata nebi ni bilo! meni nisu svi na broju, jer moji nisu bezali ko tvoji1 tvoji su svi na broju, ali nesmeju u goledalo da se pogledaju! neko ima mamu i tatu! a neko dve mame!oni hoce da mi imamo malu, lose naoruzanu i neobucenu vojsku! da hoce sposobne, nebi oni penzionisali lazarevica, djelica itd!dejina81:a ko uoste pomislja na rat sa natom... jesu tebi sve na broju, koji je tebi, aj malo pricaj o miru! Brate mili ti bi samo ratova sam tim nato-m a oni nam jeb... sve zensko sto imam( narodski govoreci ), nekoliko puta. A ako si ti video nase t-55 vecina njih vec godinama kisne na otvorenim... pa i m-84 izgledaju jadno( video sam ih licno )... tako da nemoj da lupetas o tim t-55 tenkovima. S njima se ratovalo deset god, pa njihovo resursi su istroseni, oni su vise od 35 god. u naoruzanju... zar ne mislis da je malo glupo ovo sto si napisao... ti tenkovi su za staro gvozdje, doslovce, pa to vise niko nece ni da kupi, a samo da te podestim slovenci su modernizovali t-55 pa su sami rekli da bi bilo bolje da su kupili polovni t-72...!bez uvrede... ali da malo mislis i da si ratovao ( a kazes a jesi ) zakljucio bi da je bolje imati manji broj obucenijih vojnika nego veliku i polu-obucenu vojsku... primer je vukovar, i jos bolji Zalivski rat `91!
zorane, da imamo mi para da priustimo dobru pvo siguran sam da bi smo je kupili, ali kad nemas love mozes samo da pricas sta bi voleo da imas, pa vojsku je unistio tvoj obozavani milosevic a stvorio mocnu policiju jer mu je ona bila najvaznija za ocuvanje vlasti, uporedi plate policije i vojske tokom 90-setih pa ce ti sve biti jasnoZORANNS83:pa da smo imali dobru pvo kao naprimer belorusi rata nebi ni bilo! meni nisu svi na broju, jer moji nisu bezali ko tvoji1 tvoji su svi na broju, ali nesmeju u goledalo da se pogledaju! neko ima mamu i tatu! a neko dve mame!oni hoce da mi imamo malu, lose naoruzanu i neobucenu vojsku! da hoce sposobne, nebi oni penzionisali lazarevica, djelica itd!
jasno! ali nekada je i pitanje prioriteta! nemaju ni iranci para za nuklearno oruzje! ali oni ili ce napraviti nuklearnu bombu ili ce nestati , i pocese da je prave! slicno i mi, nebudemo li imali jaku vojsku , nestacemo, i to vrlo brzo... a milosevic je imao toliko mocnu policiju da su ovi sto su dosli posle njega na tu njegovu mocnu zaposlili jos 25 000 policajaca! neverovatan podatak a ? ali istinit! pa im kupise nova kola, nove radare, digitalne kamere, pa zaposlise 5 000 policajki, i ko onda ima mocniju policiju ? ako tolika netreba zasto onda oni nisu otpustili visak, vec naprotiv zaposlise jos.... ? imas li odgovor na to pitanje?puzzled:zorane, da imamo mi para da priustimo dobru pvo siguran sam da bi smo je kupili, ali kad nemas love mozes samo da pricas sta bi voleo da imas, pa vojsku je unistio tvoj obozavani milosevic a stvorio mocnu policiju jer mu je ona bila najvaznija za ocuvanje vlasti, uporedi plate policije i vojske tokom 90-setih pa ce ti sve biti jasno
pa koje pominjao sadasnje, tipicna milosevicevska demagogija on je bio los, ali losi su i ovi, on je krao, ali kardu i ovi, pa niko nije rekao da ovi nesto vrede ali sva sranja su pocela od milosevica ovo je samo prirodni nastavak sranjaZORANNS83:jasno! ali nekada je i pitanje prioriteta! nemaju ni iranci para za nuklearno oruzje! ali oni ili ce napraviti nuklearnu bombu ili ce nestati , i pocese da je prave! slicno i mi, nebudemo li imali jaku vojsku , nestacemo, i to vrlo brzo... a milosevic je imao toliko mocnu policiju da su ovi sto su dosli posle njega na tu njegovu mocnu zaposlili jos 25 000 policajaca! neverovatan podatak a ? ali istinit! pa im kupise nova kola, nove radare, digitalne kamere, pa zaposlise 5 000 policajki, i ko onda ima mocniju policiju ? ako tolika netreba zasto onda oni nisu otpustili visak, vec naprotiv zaposlise jos.... ? imas li odgovor na to pitanje?
koji je procenat srba u vojvodini bio 1918 kada smo mi uzeli vojvodinu od njih ? da smo imali 200 su 27 svega ovoga nebi bilo, nije stvar dali mi hocemo da udjemo u nato , vec dali on nas hoce, hocu i ja da k... pamelu, ali nece ona samnom! oni nama da zele srecu nebi nam otimali kosovo....kako smo imali goriva 91? ja sam u srbiji uvek kada zatreba, i kada mogu nesto da pomognem, a sada , bio ja tamo ili ne, njoj je isto! oce nekom biti bolje ako ja svoj frizider ispraznim ? evo odma cu to da uradim ako ce nekom u srbiji od toga biti bolje! sumnjaj , nisam ja ovde da promovisem sebe, sta ja imam od toga sto ces me ti postovati, ili sto ces me smatrati budalom, meni svedno,jer ja nisam isao u rat da bi se posle time folirao, ako je do foliranja sescu u kola od 150 000$ i vozacu se po beogradu,to je jednostavnije nego da odem u rat, a i vise bi upadao u oci,ako je do foliranja to je mnogo lakse uraditi. dakle nije to poenta... ! ali dali ce nama da uzmu 500 tenkova ili ne, to mi nije svejedno! jel kada nam uzmu, tesko ti je nama! makedonci su sve dali americi i natou, bas sve, i onda im taj isti nato organizovao rat i podelio zemlju na dva dela!sumnjivo lice:Zoran@
Upravu si nije za svakoga da misli.Kreni od sebe zbog sledeceg.
Vojvodinu da nam uzmu Madjari,kako?Procenat Srba je izuzetno visok mislim da je oko 67%.Madjara ima nesto preko 200 000 hiljada i velika vecina je lojalna Srbiji.Sama ta konstatacija je totalna glupost.Pa nije Vojvodina bicikli pa da se ukrade ili otme.
mM u NATO.Nikad to nisam rekao.Ali politicki vrh razmislja tako.Cinjenica je da smo okruzeni NATO paktom.Madjarska,Rumunija,Bugarska,Kosovo.Hrvatska ugoscuje redovno NATO trupe i sa njima je na prst u guzu.Bosna okupirana.Crna Gora na putu ka Zapadu.Gde vidis ovde prijatelja?Hoce li izmeniti nesto 500 tenkova T 55 dok ti budes u Americi iz koje ces zdusno da pljujes NATO.Ili dok ja budem u Nemackoj.Hoce li izmeniti situaciju na terenu i da imamo 200 Su 27? Odakle ti gorivo za vojsku?Kako ces pokrenuti vojsku ako nemas gorivo.Hoce li nam INA isporuciti gorivo,ili Rumuni preko Dunava?
U pravu si nemoj da mislis.Ostani u Americi,radi u streljani.Ali nemoj pametovati sta je potrebno Srbiji dok si u Americi.Dok Srbiju budu davili sankcijama zbog qrcenja,ti ces imati pun frizider,i gledaces vesti u 18h i Srbiju kao desetu vest.Bice ti tesko zbog toga,ali izabraces i dalje da zivis U SAD bar zbog toga da ti cerkica ne oseti sankcije u Srbiji.Mani se licemerja,to je opaka bolest.
Kazes borio si se,ranjavan si.Ovakvim glupostima i sitnim lazima sam dozvoljavas da se sumnja u tvoju proslost![]()
A sta sam ja rekao?sumnjivo lice:Sta je tema?To sto cemo imati 250 tenkova,ili?Neki od vas ***** zbog cinjenice da cemo imati tu kolicinu oklopa.Ako si procitao post shvatices da je povezan sa temom.Ako nisi,sedi u taj suhoi i odleprsaj.
e svima je samo do rata... kao sto neko rece, svo oko nas u nato-u, al ajd samo mi da budemo uvek pametni pa da nebudem, jer ipak smo mi srbi, ko nama sme nesto...!ZORANNS83:bez uvrede , ali nije za svakog da misli! mi u natou ? pa sta ako udjemo u nato, i makedonija je u svim tim glupostima pa im zafalili tenkovi kada su ih siptari napali! cela ta prica oko natoa modernizacije i svih ostalih gluposti se vodi samo sa jednim ciljem, da nas razoruzaju! pa kako nama madjari da uzmu vojvodinu ako mi imamo 1200 tenkova1 ne oni ce nam lepo preko tako pametnih koji puno misle, svesti vojsku na 200 ''modernih'' tenkova , i onda ce zavrsiti sa nama ono sto su zapoceli 41 ! za sandzak da nepricam, tj rasku! e to je sustina price, neka udju gde oce , i u nato i u sta ja znam gde ,ali oruzje samo neka kupuju, a nista da neotpisuju, covece shvatas li ti da oni pokusavaju da nam 500 tenkova t55 otpisu i posalju u staro gvozdje! ti tenkovi ne da nisu krsevi, nego su itekako korisni, pitaj hrvate , pitaj muslimane, pitaj siptare, sve akcije na kosovu su odradjenje sa t55ticama! za nase okruzenje odlican tenk! e vi palamudite, nije to problem, ali samo znaj da onog momenta kada ti svedu vojsku na 200 tenkova neces vise mira imati! ni ti ni tvoja deca... icicemo svi kolektivno pod led kao 43 ! a onda cemo ko kurdi da placemo nad svojom sudbinom!
Jel ovi iz Vrtogoza?u KZB na jugu Srbije, 78.mtbr PrK-a i 549.mtbr PrK-a, obe motorizovane brigade, prva opremljena T-55 druga M-84
Sarafim:Jel ovi iz Vrtogoza?