Umri_muski
Stara legenda
- Poruka
- 75.498
Pa lako je tebi da pricas iz uredjenog sistema, ja svaki dan gledam slicne stvari, svaki dan nesto zapelo , svaki dan neko bar 5x pokusa da te prevari i opljacka....svaki dan cujes, ma tako je to , ma to je normalno , ma samo se ne nerviraj, ma ovo je brlog, mora takko..
Tako da jedno je pricati kad zivis u sigurici , a pravis izlete tamo gde mozes da budes i rambo, a drugo je kad nemas mir nad glavom...
Kad pitas nase koji rade pod ugovorom u Nemackoj , prvo sto ti kazu nema toliko stresa i ne znas sta ce osvanuti na vratima...
Svaki dan mi je kao ratnicka igrica....
Ovi iz unutrasnjosti i po selima, se ubijaju od dosade pa ih zabole uvo , ko god da je nece u brda nece u selo nece kod njih...
Tako da jedno je pricati kad zivis u sigurici , a pravis izlete tamo gde mozes da budes i rambo, a drugo je kad nemas mir nad glavom...
Kad pitas nase koji rade pod ugovorom u Nemackoj , prvo sto ti kazu nema toliko stresa i ne znas sta ce osvanuti na vratima...
Svaki dan mi je kao ratnicka igrica....
Ovi iz unutrasnjosti i po selima, se ubijaju od dosade pa ih zabole uvo , ko god da je nece u brda nece u selo nece kod njih...