Српска полиција ухапсила ратног злочинца: "Пао" Един Врањ

Poruka
27.467

ПРИПАДНИЦИ Министарства унутрашњих послова, Службе за откривање ратних злочина, у сарадњи са Управом граничне полиције и Полицијском станицом Прибој ухапсили су данас на Граничном прелазу Увац држављанина Босне и Херцеговине Едина Врања (1965) за којим је била расписана полицијска потрага због постојања основа сумње да је извршио кривично дело ратни злочин против ратних заробљеника.

137656_viber-image-2021-09-12-19-55-34-332_f.jpg

https://www.novosti.rs/c/hronika/ha...-lisice-edinu-vranju-mucio-zarobljene-vojnike

Врањ се терети да је у периоду од јануара 1993. до октобра 1994. године као иследник у логору у Горажду учествовао у малтретирању и пребијању ратних заробљеника српске националности који су били припадници Војске Републике Српске.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Тужилаштву за ратне злочине у Београду.

Да ли је ово КОНАЧНО ПОЧЕЛО?
:think:
Навадили се Алијини ратници од времена ДОСманлија да се шетају преко Ћуприје, ВРЕМЕ ЈЕ!

@
JankoTheGreat - ЏАНКО на Хапаратима! z:lol:

Шта бре ви србске комуњаре опет откопавате закопане ратне секире из 90тих...? За чије бабе здравље?

Уместо да смиравате ситуацију у земљи, ви опет правите хаос, и то сад кад је пола планете полудело...?

Шта бре ви србске комуњаре опет откопавате закопане ратне секире из 90тих...? За чије бабе здравље?

Уместо да смиравате ситуацију у земљи, ви опет правите хаос, и то сад кад је пола планете полудело...?
Одмори СЕКТАШ! z:lol:
Србе могу да хапсе и малтретирају за било шта, а дебело ДОКУМЕНТОВАНЕ
зликовце из БејХА би требало помиловати?!? 'Ајде, куш тамо Секто! :cool:

Odgovor je jednostavan, takvi zločini ne zastarevaju, a sud će da utvrdi da li je neko kriv ili nije.

Одмори СЕКТАШ! z:lol:
Србе могу да хапсе и малтретирају за било шта, а дебело ДОКУМЕНТОВАНЕ
зликовце из БејХА би требало помиловати?!? 'Ајде, куш тамо Секто! :cool:
:maca:

Odgovor je jednostavan, takvi zločini ne zastarevaju, a sud će da utvrdi da li je neko kriv ili nije.
Јел сваташ да Гриша Ложана није испод 2 промила пре спавања сваки дан? Праве опет вештачке сукобе!!!!!

Мислиш да је острашћене билмезе паметно подржавати кад свако претеривање може данас да ти се обије о главу?

Јел сваташ да Гриша Ложана није испод 2 промила пре спавања сваки дан? Праве опет вештачке сукобе!!!!!

Мислиш да је острашћене билмезе паметно подржавати кад свако претеривање може данас да ти се обије о главу?
Ne postoje veštzački problemi. Neko je ili kriv ili nije.

"Ајде Секташ, сада можеш на миру пустити сузу за Едом! z:lol:
... а време ти је и за икиндију :worth:

mislis da oni mogu da imaju tajne spiskove , pa kad neko i pomisli da se vrati lazno ga optuze

a mi da ne smemo da imamo ni javne optuznice?

i mi treba da povecamo broj tajnih optuznica , koji god hrvat ili albanac ima izmedju 30 i 60 god da razmisli dal ce preko srbije

"Ајде Секташ, сада можеш на миру пустити сузу за Едом! z:lol:
... а време ти је и за икиндију :worth:
Tребали сте неке друге балије да апсите... нпр. оне мигранте из Сирије и ко зна одакле, а не са овом буранијом са којом сте сарађивали у току рата БиХ, дилујући оружје и шлепере које чега, да се хвалите и србујете...

те балије увозите, а ове наше муслимане бодете у очи, неким хапшењима које ће за пар дана да се ''разреше''

Овим само желите да испровоцирате нормалне муслимане и да опет поделама правите сукобе за стран рачун... вероватно Москве и ко зна које банкарске гамадије која овде ваља дрогу...

Овим само желите да испровоцирате нормалне муслимане и да опет поделама правите сукобе за стран рачун... вероватно Москве и ко зна које банкарске гамадије која овде ваља дрогу...
Eto, sam priznaje da je papista, verovatno brat one franc. lujke, storage temp. DZEGERKE

ma on samo glumi zilota da vidi sta ko ima protiv spc, SPIJUN

PApista, ekumenac, lazni zilot!
Бошко, смирела... није ово тема за беноновце, који мисле да је глобални непријатељ видљив ''неки тамо муслимани и паписти''...

Пусти овог Гришу, тај је жешћи билмез... ниси схватио да су све ово удбашке форе, да се тензија и даље разлива по Србији, као да хајповања није доста од вакцина...

Не заборави, Гриша је ваксер, про глобалиста и комић... не србују такви за џаба, ко ја и ти...

mislis da oni mogu da imaju tajne spiskove , pa kad neko i pomisli da se vrati lazno ga optuze

a mi da ne smemo da imamo ni javne optuznice?

i mi treba da povecamo broj tajnih optuznica , koji god hrvat ili albanac ima izmedju 30 i 60 god da razmisli dal ce preko srbije
Ма наравно да злочини балија не застаревају...

Него нешто смрди на неку нову ујдурму, чим се желе продубљивати и обнављати ратна реторика - ВАЉДА ТРЕБА ДА ТИ ЈЕ ЈАСНО ДА ЈЕ ЗЛО ОПЕТ АКТИВИРАНО!

ma on samo glumi zilota da vidi sta ko ima protiv spc, SPIJUN

PApista, ekumenac, lazni zilot!

Мени је Секташ сумњив! :think:

По писању ме подећа на главног монтенегринског кловна - Распопа Мираша! z:lol:

Не заборави, Гриша је ваксер, про глобалиста и комић... не србују такви за џаба, ко ја и ти...
Pa, ja sa njim i mogu da nadjem zajednicki jezik, ali sa tobom ne.
Citam tamo sta objasnjavas dzegerki, ... pa tebi se sve pomesalo, i bez 2 promila

Мени је Секташ сумњив! :think:

По писању ме подећа на главног монтенегринског кловна - Распопа Мираша! z:lol:

ja mislim da ga je vreme pregazilo, ne zna jadan kome bi se carstvu priklonio, a zivot prolazi

Pa, ja sa njim i mogu da nadjem zajednicki jezik, ali sa tobom ne.
Citam tamo sta objasnjavas dzegerki, ... pa tebi se sve pomesalo, i bez 2 promila
Па не можеш јер си ко и Гришко адреналин инфо-џанки - усијана глава...

Нивико си на оно протестантско бучање по халама у УСИ, зато те смиравање и не привлачи много...

Back