Српска полиција не зна за срам

bla bla bla
Internet se,ronja i junak na tastaturi.ja samo realno govorim i ne dam da mi prodajete muda za bubrege i maglu...
16 godina,1,6 procenata alkohola u krvi...
šta bi mi uradio u četri oka?

шта бих ти урадио у 4 ока..........разговаро бих са тобом без тастатуре.

провери

И једино нам ниси објаснио шта је ту разлог да детету изломе вилицу?
Хајде простачино, гукни.

Poslednja izmena od moderatora:
Sve u svemu,lomljenje vilice se skoro nikako ne moze tretirati kao samoodbrana,policajci treba da tuku prvo po dupetu:mrgreen:,da zavrcu ruke,malo po nogama ali svakako moraju da savladaju kurseve da se napadach neutralishe a ne da se lema prvo preko vilice :roll:

Pa pao je od samoodbrane i tom prilikom zadobio povredu vilice udarcem o beton.beton je inače čvrsta masa i ne čudi ni malo da dođe do oštećenja ljudskog djela tjela u sukobu sa betonom..Kontaš?

Samoodbrana nego šta.A posledice samoodbrane su pad...dakle ili je kriv beton ili 1,6 procenata alkohola u krvi?

Pa pao je od samoodbrane i tom prilikom zadobio povredu vilice udarcem o beton.beton je inače čvrsta masa i ne čudi ni malo da dođe do oštećenja ljudskog djela tjela u sukobu sa betonom..Kontaš?

Samoodbrana nego šta.A posledice samoodbrane su pad...dakle ili je kriv beton ili 1,6 procenata alkohola u krvi?

"A beton je inache cvrsta masa":hahaha:

Ko ti je sklepao ovo saopshtenje,mica shaft:hahaha:

провери

Хајде простачино, гукни.

Samoodbrana.Tom prilikom je pao na beton,a beton ume gadno da lema kao što vidiš...Čvrsta je to masa prika moj!!!

A pravi razlog,ma kome će baraba pijana da soli pamet?
Eto toliko.Sad je naučio da sila boga ne moli, i da nad bajom pijanim ima uvjek drugi baja...
naravoučenije,šta je tražio to je dobio...

провери

Хајде простачино, гукни.

NE nerviraj se brate:))videces,doci ce neko njegov u takvu situaciju,pa ce videti kako je to:)opusti se

Samoodbrana.Tom prilikom je pao na beton,a beton ume gadno da lema kao što vidiš...Čvrsta je to masa prika moj!!!

Eto toliko.Sad je naučio da sila boga ne moli, i da nad bajom pijanim ima uvjek drugi baja...

Pa posle kad neko dobije baklju medj celjusti djavo kriv,kukulele,trebali su stoci i u dupe da nabiju jos koju z:D

Kako god... i da je ga klinac napao,opet je upotrebio prekomernu silu. Da ga je opalucio samarcinom ili da ga je cepio pesnicom u celo mnogo bi bolje bilo. Ovako klincu slomili vilicu. Sto jes,jes samarcina moze 16togodisnjaka i da otrezni i da obori na zemlju.

Nije tačno.Udraio ga je u samoodbrani a on pade na beton glavom...Da je bio trezan dočekao bi se...ovako ***...beton je kriv...

Poslednja izmena od moderatora:

да...чувена пандурска самоодбрана када те везаног испребијају.........и оног клинца који је прошао кроз црвено су убили у самоодбрани а вероватно и сви полицајци које константно хватају у разним криминалмим радњама то раде у самоодбрани...

И када ћемо на кафу?

Не знам да ли се сам повредио, али ако је добио батине, то нека му буде за наук да се клони лошег пута, што је свакако пут алкохола.
Што би рекао покојни Бата Стојковић у "Варљиво лето `68" , како њега не салећу напарфемисане по улици?:lol:
Трезан, смеирен и васпитан момак не може да уђе у сукоб са полицијом, на било који начин.

А, што се тиче полиције, они не раде свој посао. Нихде полицијаца нема по улицама, нити реагују на пријављени криминал који је под контролом власти, што доказује јучерашњи случај покушаја самоспаљивања.

Мислиш?
Ја кад сам имао 14 година,још се добро сећам,ишао сам ДА БАЦАМ ПЕТАРДЕ са још једним другом иза неког стадиона,напуштеног.
3 петарде нисмо бацили кад видиш стиже патрола,трчи преко ливаде,један виче ''лежи на земљу'',а други ТРЧИ СА ИЗВАЂЕНИМ ПИШТОЉЕМ!
Ми клинци шта ћемо,полегали на земљу доле,а они нам стали ногама на леђа и као фол претресају!
Ја питам оног једног што нас воде,шта смо урадили(и пре су се бацале петарде,као да некога приводе због тога) и само ми залепи шамарчину,глава ми је звонила!А добро се сећам,имао је руку ко лопату!
Друг га пита зашто су пиштољем кренули на нас а он каже ''ма је ли,а хоћу ли можда варјачама да вас вијам''!
Сад ја ва питам,је ли у реду и је ли било потребе са таквим хапшењем и привођењем у станицу(после 3 сата су звали родитеље и пустили нас)...?

да...чувена пандурска самоодбрана када те везаног испребијају.........и оног клинца који је прошао кроз црвено су убили у самоодбрани а вероватно и сви полицајци које константно хватају у разним криминалмим радњама то раде у самоодбрани...

И када ћемо на кафу?

ne pijem kafe.Ne se družim sa lajavcima i anti državnim elementima.

Ko kaze da mi nije jasno,detetu policajac slomio vilicu i to je to,oko toga smo saglasni.

Ko ti i ovo dvoje ahuligančića?
Eto ispade odma masa ***...
tri glasa cela masa...

ccccc

Ja se ne slažem.Situacija je sledeća.malo je popio ološ koji u 16 godina ima 1,6 procenata alkohola ukrvi ikoji izaziva nerede na ulici noću pa građani moraju da zovu pripoadnike javnog poretka...
dakle tražim da se ološ koja sa 16 godina ima 1,6 procenta alkohola u krvi ne naziva tako ajdno i nevino i naivno "klinac" već dripac,baraba,djubre i ostalo moliću lepo!!!

Back