Српска полиција не зна за срам

Какав разлог може да буде да би неко детету (па и пијаном) сломио вилицу на 2 места?
или заиста верујешу бајку да је клинац сам напао патролу?

Ti se kopčaš na ledja?
Klinac sa 16 godina koji ima 1,6 procenata u krvi,i koji se dernja,i pravi nered a potom građani pozivaju 92,je sve osim žrtve...Na kraju krajeva 1,6 procenata alkohola u krvi u 16oj godini govorisve osim o nevinom klincu...Za to jekriv odgoj...
nemojmo sad krivit stanje u državi...Bilo je gore i za vreme kralja nemaštine pase nisu radjali huligani....i ološi...
Nije dobil batine zato što je bio ispred biblioteke? zato što je u ruci držao knjigu? recitovao ljubavnu poeziju i lepo se odnosio prema organima javnog reda tj pripadnicima javnog poretka?
Ajde moliom te...

Poslednja izmena od moderatora:
То ипак није у надлежности полиције.......а и ломљење вилице на два места се заиста тешко може оправдати........или заиставерујеш да се сам повредио када је пао?

Не знам да ли се сам повредио, али ако је добио батине, то нека му буде за наук да се клони лошег пута, што је свакако пут алкохола.
Што би рекао покојни Бата Стојковић у "Варљиво лето `68" , како њега не салећу напарфемисане по улици?:lol:
Трезан, смеирен и васпитан момак не може да уђе у сукоб са полицијом, на било који начин.

А, што се тиче полиције, они не раде свој посао. Нихде полицијаца нема по улицама, нити реагују на пријављени криминал који је под контролом власти, што доказује јучерашњи случај покушаја самоспаљивања.

Poslednja izmena:
bla bla bla

Pa promenite nešto,a ne trućajte pijani sa 1,6 procenata alkohola u krvi u 16oj godini...

Je l' ti stvarno ocekujes od deteta koje ima 16 godina da menja nesto?

Sta to dete moze da menja? Niti ima godina dovoljno da glasa, niti zivi u drzavi koja bi mu obezbedila normalno odrstanje, koje ne podrazumeva alkoholisanje po parkovima u kasnim satima...
Na koga to dete moze da se ugleda, pa da zna kako bi bilo sta moglo u buducnosti i da menja?

U vremenu moralnog posrnuca iskaliti bes na deci i jos ocekivati od njih da nas izvlace jer nismo bili sposobni ni sebi ni njima da obezbedimo dostojanstven zivot je sramota.
I nije samo da nismo bili sposobni da obezbedimo mladjima od sebe bilo sta, vec smo im i ono sto je nama ostavljeno uskratili...

"Zare je jako dobar,moraln i pošten"
Za moral i štošta što si nabrojao u pokušaj uda izokreneš činjenično stanje da se radi o barabi od 16 godina samo koja već ima u sebi 1,6 %alkohola.
On bi 10 prebio,ne bi mu mogla ni jedinica ništa?
Dobio je on malo kako je zaslužio...

Čuj moral,poštenje a tek 16 godina? Bla bla bla
Da sumiramo...16 godina,procenat alkohola u krvi 1,6...
jasno ko dan!!!

A majku nek je sramota što i ga šeta po policiji i razanim ustanovama...
Toj nesretnoj majci koja niej vaspitala huliagana kako treba postaviću pitanje...
jel Vas sin od 16 godina prebijen ispred biblioteke dok je pio gusti sok?
Nije?

ало бре пријатељу, да ли је све то разлог да му исфрустрирани пандур сломије вилицу на два места????

Марш бре силеџијо примитивни. Зашто га само нису одвели у станицу на трежњење и покренули прекршајни поступак?
Исти си као и пандур који је пребио клинца или пандур који је убио оног момка што је прошао на црвено.
Фуј.

tako je bre,da mu je zavrnuo samar 2 razumeo bih,ali izivljavanje..

Dečko je po tebi moralan pošten i šta sve ne...a po nama je dečko sam pao...
I šta nam možeš osim pljunut pod prozor...
a do tad....ostaje činjenica da je imao u 16oj godini čak 1,6 procenata alkohola u krvi...dakle sve jasno.
majku njegovu treba da je sramota te činjenice...

A sto se dere u naseljanom mestu .
Pa zamisli kad sad svako uzimao zakon u svoje ruke ....taman posla . A zamisli da se tako deru , pa mi probude decu .
I sad nema pandura , pa moram ja da idem tamo da se raspravljam . A ja sam za raspravu nesposoban . I eto ti katastrofe .
Inace , vrlo cesto policija u opste ne reaguje na divljacko ponasanje raznih pijanih skotova .

pa uredu,ali da dodju ko ljudi,napisu to sto imaju..a ako im se neko suprotstavi da ga onesposobe i privedu,a ne da ga ubiju,zato sto se napio..ii bio je u skolskom dvoristu..a kada ja zovem obicno stignu blagovremeno za 2-3sata,ili i ne stignu..kao zauzete sve patrole..

a do tad....ostaje činjenica da je imao u 16oj godini čak 1,6 procenata alkohola u krvi...dakle sve jasno.

1,6 promila alkohola u krvi ne daje za pravo policiji da ti slomi vilicu.

Не знам да ли се сам повредио, али ако је добио батине, то нека му буде за наук да се клони лошег пута, што је свакако пут алкохола.

Не лупај.
Ако је нешто згрешио полиција је требала да га приведе и евентуално преда прекршајном судији........батине (зар батинама називаш када ти службено лице сломије вилицу?) у сваком случају нису дозвољене............а врло добро знаш да ли се сам повредио, немој се фемкати.

to za majku se slazem,i to da ne treba da pije..ali za izivljavanje se ne slazem..

Стидим се људи попут тебе.
Људски талог.
Љиге.
Фуј.

ало бре пријатељу, да ли је све то разлог да му исфрустрирани пандур сломије вилицу на два места????

Марш бре силеџијо примитивни. Зашто га само нису одвели у станицу на трежњење и покренули прекршајни поступак?
Исти си као и пандур који је пребио клинца или пандур који је убио оног момка што је прошао на црвено.
Фуј.

ti.takvi kao ti opravdavaju i Miloša koji je buktinjom krenuo da prži živog čovjeka čiji je greh jedino što je policajac...
Pa posle miloš izjavi pred sudom :"kajemse neka mi sud oprosti na mladosti i ne osudi me mnogo jer sam bio mlad i lud,i treba da zasnujem porodicu a ne da provedem mladost u zatvoru"
trt Milojka!!!
znači uzmi vatru u ruke pa pali ljude a posle,oprostite mi bio sam mlad?!
oa ima mnogo mladih koji to ne rade...na šta bi ličio svet kad bi svi tak orazmišljali?!

Ti se kopčaš na ledja?
Klinac sa 16 godina koji ima 1,6 procenata u krvi,i koji se dernja,i pravi nered a potom građani pozivaju 92,je sve osim žrtve...Na kraju krajeva 1,6 procenata alkohola u krvi u 16oj godini govorisve osim o nevinom klincu...Za to jekriv odgoj...
nemojmo sad krivit stanje u državi...Bilo je gore i za vreme kralja nemaštine pase nisu radjali huligani....i ološi...
Nije takav sigurno je dobilo batine zato što je bio ispred biblioteke? zato što je u ruci držao knjigu? recitovao ljubavnu poeziju i lepo se odnosio prema organima javnog reda tj pripadnicima javnog poretka?
Ajde moliom te...

вилица сломљена на два места!!!
Јао што бих волео да те упознам у четири ока.

takvi kao ti opravdavaju i Miloša koji je buktinjom krenuo da prži živog čovjeka čiji je greh jedino što je policajac...
Pa posle miloš izjavi pred sudom :"kajemse neka mi sud oprosti na mladosti i ne osudi me mnogo jer sam bio mlad i lud,i treba da zasnujem porodicu a ne da provedem mladost u zatvoru"
trt Milojka!!!
znači uzmi vatru u ruke pa pali ljude a posle,oprostite mi bio sam mlad?!
oa ima mnogo mladih koji to ne rade...na šta bi ličio svet kad bi svi tak orazmišljali?!

примитивац полуписмени...где си.......
поздравио те тај милош

Није твоја глава за четири ноге.

ФУЈ...Малограђанине којем је највеће васпитно средство батина........
и за твоју информацију 8ако знаш да читаш) није милош већ Урош

to za majku se slazem,i to da ne treba da pije..ali za izivljavanje se ne slazem..

Slušaj bre dečače...Slago se ti ne slagao to su činjenice...Nije prebijan dečak ispred fakulteta koji je raspravljao o problemima u smislu neke nauke,već loše vaspitana u 16oj godini,ima 1,6 procenata promila ukrvi...i koja se noću dernja i narušava javni r ed i mir pa građani moraju da zovu policiju...

tebi je bolje da se maneš takvih drugova,i divljenja njegovoj navonoj jačini kako će da bije deset policajaca...Bla bla bla
Pamet u glavu momak...dok je vrijeme...

biće ti jasno zaštoi su građani pozvali policiju,i šta je taj ološ radio sa 1,6 procenata alkohola...
jasno ko dan....

примитивац полуписмени...где си.......
поздравио те тај милош

Није твоја глава за четири ноге.

ФУЈ...Малограђанине којем је највеће васпитно средство батина........
и за твоју информацију 8ако знаш да читаш) није милош већ Урош

tačno uroš...Miloš,petar a ko da je bitno...Popio je šta je zaslužio a popiće još podosta batina u zatvoru zbog prženja buktinjom živog čovjeka kojeg ti omalovažavaš jer je policajac...dakle pravda je na našoj trani a ti nam pljuni pod prozor i idid uredove nekakvih nevladinih organizacija pa na čelu sa Kandićkom protestvuj protiv Srpske policije...
bla bla bla

:)) pa ako je neko za pravdu ja sam..i slazem se da je pijan i to,pa i da ga isamara..ali ovo ako prodje bez otkaza,i ako opravda..onda u ovoj drzavi nema PRAVDE,sto smo vec utvrdili..

mladiću kada taj policajac dodje ispred biblioteke,i prebije klinca sa naočarima koji pije sokić,onda će popije otkaz ko iz topa...OIvako nemoj mlatiš praznu slamu....Činjenice sve govore...
16 godina tek,a već 1,6 procenata alkohola u krvi...

tačno uroš...Miloš,petar a ko da je bitno...djubre u prevodu.Popio je šta je zaslužio a popiće još podosta batina u zatvoru zbog prženja buktinjom živog čovjeka kojeg ti omalovažavaš jer je policajac...dakle pravda je na našoj trani a ti nam pljuni pod prozor i idid uredove nekakvih nevladinih organizacija pa na čelu sa Kandićkom protestvuj protiv Srpske policije...
bla bla bla

Којој вашој?
Полицајац убио клинца добио 7 година и до правоснажности је на слободи!!!

Какав сте ви примитивна и полуписмена корумпирана багра................

tačno uroš...Miloš,petar a ko da je bitno...djubre u prevodu.Popio je šta je zaslužio a popiće još podosta batina u zatvoru zbog prženja buktinjom živog čovjeka kojeg ti omalovažavaš jer je policajac...dakle pravda je na našoj trani a ti nam pljuni pod prozor i idid uredove nekakvih nevladinih organizacija pa na čelu sa Kandićkom protestvuj protiv Srpske policije...
bla bla bla

``Kome zakon lezi u topuzu,tragovi mu smrde necovjestvom``:)..znas to?:)...aa ja zaboravio da imas samo malu maturu:)));D

вилица сломљена на два места!!!
Јао што бих волео да те упознам у четири ока.

bla bla bla
Internet se,ronja i junak na tastaturi.ja samo realno govorim i ne dam da mi prodajete muda za bubrege i maglu...
16 godina,1,6 procenata alkohola u krvi...
šta bi mi uradio u četri oka?

Slušaj bre dečače...Slago se ti ne slagao to su činjenice...Nije prebijan dečak ispred fakulteta koji je raspravljao o problemima u smislu neke nauke,već loše vaspitana baraba,koja u 16oj godini,ima 1,6 procenata promila ukrvi...i koja se noću dernja i narušava javni r ed i mir pa građani moraju da zovu policiju...

tebi je bolje da se maneš takvih drugova,i divljenja njegovoj navonoj jačini kako će da bije deset policajaca...Bla bla bla
Pamet u glavu momak...dok je vrijeme...
Takvu stoku treba gazioti bez pardona...za primer drugima...

biće ti jasno zaštoi su građani pozvali policiju,i šta je taj ološ radio sa 1,6 procenata alkohola...
jasno ko dan....

Зашто га нису само привели и процесуирали?

Не бих желео да се слично деси и твом детету.....

Back