Srpska opozicija na celu sa Dverima formira ''vladu u senci''....

Samo nastavi, nivo retardiranosti ti raste iz poruke u poruku, daj još...

E moj DZOS, imas koliko hoces predavnja Miroljuba Petrovica na promciji skupova dveri, a ti se sada pravis lud....
Tako da se vidi kome nivo retrdiranosti raste iz posta u post.

- - - - - - - - - -

Прави сам Шерлок Холмс, полудеће Utah. Очекујем пуно нових тема о Дверима и појачано коментарисање. Мала моја слатака наци-девојчица :D

DZOS, kako je u senci ? Koja drzava vas je priznala ?:rotf:
Od dvocifrenog rezultata do vlade u senci i jos Miroljub Petrovic....

E moj DZOS, imas koliko hoces predavnja Miroljuba Petrovica na promciji skupova dveri, a ti se sada pravis lud....
Tako da se vidi kome nivo retrdiranosti raste iz posta u post.

Nego šta nego se vidi, samo udri, a mogao bi još neku temu da otvoriš, što reče kolega iznad. Recimo, "Zašto su Dveri i radikali postali smrtni neprijatelji", ili "Zašto Koštunica ne da lidersku palicu DSS", pa onda "Zavera - Zašto je Milošević oženio baš Miru Marković i izrodio dvoje dece"... Samo je nebo granica...

Nego šta nego se vidi, samo udri, a mogao bi još neku temu da otvoriš, što reče kolega iznad. Recimo, "Zašto su Dveri i radikali postali smrtni neprijatelji", ili "Zašto Koštunica ne da lidersku palicu DSS", pa onda "Zavera - Zašto je Milošević oženio baš Miru Marković i izrodio dvoje dece"... Samo je nebo granica...

DZOS sto besnis, pricali ste bajke, sada se analizara...

- - - - - - - - - -

Nikita,nećete se šetati ni ove godine.Nisu ti Dveri za to krive.

Ma sestas se ti svaki dan, i niko ti ne kaze nista.

Dveri - vodeci srpski naucnik Miroljub Petrovic.
Miroljub Petrovic definicija geologije - Geos je zivot ...
:rotf:
Ko ce normalna da glasa za dveri,kada imaju ''vodeceg srpskog naucnika'', koji ne zna sta znaci geos....

Bravo, trebalo ti je svega petnaestak minuta da ponoviš po stoti put jedan te isti post. Napredujemo, napredujemo, iz dana u dan, u svakom pogledu, sve si bliža/bliži promeni pola....

Bravo, trebalo ti je svega petnaestak minuta da ponoviš po stoti put jedan te isti post. Napredujemo, napredujemo, iz dana u dan, u svakom pogledu, sve si bliža/bliži promeni pola....

DZOS gde sam ovo jos postavio ? Ti si sada ko Bosko koji je pricao dvocifreni rezultata, a ono nista od cenzusa, a Bole mi smo pobedili....

Jesi, samo se ne sećaš. Možda znaš i da letiš, ali se isto ne sećaš. Probaj, šta te košta, skoči sa neke zgrade...

Daj taj moj post gde je vec postavljen ovaj klip. Znaci DZOS ako ne mozes da dokazes,onda izmisljas i ispadas smesan, Ja znam da ti je kriv ceo svet sto tvoje dveri nisu prosle cenzus, ali stvarno vam je prica suplja.

Utah, кад ћеш да почнеш да нас засипаш оним клиповима са америчком проpaгандом. Маринци, Доли Партон увијена у америчку заставу пева химну и сличне бизарности :D

Мало си лукавија сада, пошто си ишла раније ђоном, па се укакила. Било је превише очигледно. А сад онако изокола... али колико ћеш да издржиш? :per:

Utah, кад ћеш да почнеш да нас засипаш оним клиповима са америчком проpaгандом. Маринци, Доли Партон увијена у америчку заставу пева химну и сличне бизарности :D

Мало си лукавија сада, пошто си ишла раније ђоном, па се укакила. Било је превише очигледно. А сад онако изокола... али колико ћеш да издржиш? :per:

DZOS mislis ako si osnovao vladu u senci, da si vladar iz senke ?:rotf:
Samo ti otkrivaj klonove, ali prvo otkri sam sebe

- - - - - - - - - -

Žibe sto godina ranije, pa raskrinkavaj...

- - - - - - - - - -

Evo sad ću da ti dam, kad naučiš da letiš...

Znaci izmisljas, e zbog takvih izmisljotina koje ste lansirali na izborima ste i pukli.

E ... Tako to biva
kad se previše sniva ....

Nije politika za svakog ....
Neko ume da civilizovano uđe u raspravu i odbranu ideja,
nekom drugom Bog nije dao tu mogućnost ....

Simtomatično je da takvih najviše ima
među braniteljima lika i dela Supermena iz FekeTITA,
i propalih Dverjana ....

Lepo receno - reputacija.

Back