Srpska opozicija na celu sa Dverima formira ''vladu u senci''....

ima jedna stara izreka koja kaze: kad Lesinari osete krv onda svi skacu! E to je situacija sa SRB.Svi su skocili i svi nesto traze a niko nista NE DAJE.
JEDNO PITANJE ZA SVE GRADJANE U SRB,
Gde i kako vi vidite SRB u narednih 20 godina?
Moje vidjenje je sledece tim povodom.
Ako se ne promeni POLITICKA FORMACIJA i SHVATANJE SRB nece ni postojati za 20 godina jer ce biti ASIMILIRANA od neke JACE i VECE formacije.NAs narod ce biti postojan u nekom delu ali nece biti svoj na svome,vec ce biti po kratkom ROB-SLUGA,neceimati ni svoju ISTORIJU ni svoju BUDUCNOST kratko jer nema svoje SADASNJOSTI.
Madjari i deo naroda u Vojvodini ako se ne odvoji i pripoji Madjarskoj bice u svakom slucaju "SLOBODAN" od SRB znaka u svom imenu.RAska ce dobiti neki status svoje autonomije to je u najboljem ako ne proglase neku zajednicu sa BiH tj CG,Presevo-Medvedja-Bujanovac ce takodje imati neku autonomiju sa KiM ostace samo BG i bg pasaluk i to nije za smeh.Sto je NAJGORE taj BG i nije SRBSKI grad jer ce biti grad SVIH na teritorije SRB,kod nas RAZVALJUJU sa tom levom politikom/Liberalnom.Znaci da se sve dovodi u pitanje.
Sta je potrebno sve struje u SRB koje zagovaraju neku svoju individuelno politiku odmah ukinuti i uvesti drugi sistem nacionalni koji i VLADA u celoj EU!!!
Mi moramo dovesti omladinu i obuciti u modernom stilu koji vlada u svetu ali da znaju da se nejede sve sto leti i da nije zlato sve sto sija jer uvek postoji nesto IZA.
Sto pre to shvatite bice bolje za sve nas.
JEDNOSTAVNO da shvatite NE MOZE NEKO DA ZIVI U JEDNOJ DRZAVI I DA RADI PROTIV NJE!!! U bilo cemu a ne samo u POLITICI i TACKA.Evo pogledajte ovog iz BIA sto su ga sad uhvatili da je pljackao i naplacivao mito,pa sta dalje ja da vama ili VI da meni pricate?
Odmah UHAPSITI i sve od cele familije ZAPLENITI,njega zakonski KAZNITI ali ne kao obicnog krimosa jer on to NIJE vec ako normalan krimos dobija 10godina oni koji su na mestima a nesto urade x4 znaci odmah 40 godina bez ikakvog dopusta i ikakvih povlastica.Pa sta VI mislite kakav je on primer dao i daje kad se javno o tome sad prica TO JE SRAMOTA DRZAVE.Osoba koja ga je postavila na to mesto odmah smeniti ako cak i otpustiti pa da vidimo sledeceg.Pa tako se to radi moj narode a ne on miione a vi kao sloboda uslovna ha ha ha... pa zato i svi KRADU...

U SRB ako je NEKO ZA SRBIJU i zeli svojoj OTADZBINI dobro VI ga odmah markirate kao RADIKAL ha ha ha... Pa koji ste MENTOLI ha ha ha pa izadjite malo iz SRB podjite pitajte druge ljude da vidite.Leva strana je sve ono sto prati LIBERALAN STAV i SISTEM u svemu sto treba ciniti.Liberalan stav je dobar delom ali kad nema desnog stava LIBERALAN stav pocinje da jede sam sebe jer ce svaki zakon dovesti u pitanje i samim timsvome LICNOM UNISTENJU.Centar je taj koji vaga izmedju BITI i NE BITI koji ima najvecu odgovornost jer on je taj koji daje vecinui desni stav je stav koji UVEK pocinje da meri od samog sebe prvo.Oni su za svoj narod i svoju drzavu na prvom mestu.E vidis e sad u tim smerovima imas jos pod smerova.Mi u SRB nemamo nekih pod smerova koje imaju oni u EU jer to su VECINOM POROBLJIVACKE kulture koje imaju svoje Juristicke sisteme bazirane vekovima na usmeravanju svojih interesa.Mi smo im samo za DORUCAK ovakvi kakvi smo sad.
Znate ono kad sam sebe cenis i drugi te cene,oni ce te napadati uvek ali te cene i postuju radi tvoj istrajnosti i doslednosti svog stava.Ali to za drugi put.

SHVATITE MI SMO IMALI SAMO JEDNOPARTIJSKI SISTEM u YU i to je ostalo u SRB.Milosevic je formirao reda radi JUL itd. ostalo sto je nastalo je nastalo FINANCIRANJEM od strane USA-EU da bi podrili sistem Milosevicu.Tako da mi i nemamo politicke stavove i doslednike.Pa vidite kako PRELAZE iz Stranke u Stranku ha ha ha... PA TO NEMA NIGDE U SVETU.
Da bi ste shvatili na zapadu onaj politicar koji nije dosledan svojih stavova odmah biva otudjen jer niko nece sa IZDAJNICIMA da ima posla.

U SRB ako je NEKO ZA SRBIJU i zeli svojoj OTADZBINI dobro VI ga odmah markirate kao RADIKAL ha ha ha... Pa koji ste MENTOLI ha ha ha pa izadjite malo iz SRB podjite pitajte druge ljude da vidite.Leva strana je sve ono sto prati LIBERALAN STAV i SISTEM u svemu sto treba ciniti.Liberalan stav je dobar delom ali kad nema desnog stava LIBERALAN stav pocinje da jede sam sebe jer ce svaki zakon dovesti u pitanje i samim timsvome LICNOM UNISTENJU.Centar je taj koji vaga izmedju BITI i NE BITI koji ima najvecu odgovornost jer on je taj koji daje vecinui desni stav je stav koji UVEK pocinje da meri od samog sebe prvo.Oni su za svoj narod i svoju drzavu na prvom mestu.E vidis e sad u tim smerovima imas jos pod smerova.Mi u SRB nemamo nekih pod smerova koje imaju oni u EU jer to su VECINOM POROBLJIVACKE kulture koje imaju svoje Juristicke sisteme bazirane vekovima na usmeravanju svojih interesa.Mi smo im samo za DORUCAK ovakvi kakvi smo sad.
Znate ono kad sam sebe cenis i drugi te cene,oni ce te napadati uvek ali te cene i postuju radi tvoj istrajnosti i doslednosti svog stava.Ali to za drugi put.

Moram priznati da je tvoje objasnjenje levice, desnice i centra fascinantno.
Vidi se da si obrazovan negde u inostranstvu.

Ja UMIREM od smeha kad vidim politicki sistem koji vlada u SRB.
Pazi ovo sve partije su ubacile sebi neki naziv "DEMOKRATSKI" ha ha ha i sve imaju samo jedan IDEOLOSKI SMER a to je kao navodno uvodjnje SRB u EU!Ok i sta onda? Pa to je IDIOTIZAM ha ha ha... Pa ja NE VIDIM ni jednu "DEMOKRATSKU" formaciju da je u bilo cemu rekla USA-EU "NE" jer to znaci ako njima kazes NE da vise nisi DEMOKRATSKI ili sta?
U SRB je sve okrenuto NAOPAKO i sve nekako shvatate kako je vama volja a ne kako jeste i kako treba.I kad vam neko nesto dokaze vi cete uvek naci neki izgovor.Ja volim reci "Izgovora nikad dosta"..

Zasto je ovaj Nikita opsednut dverima ? Pogledajte teme koje otvara, svaka je dveri ili rusi :lol:
Stvarno tezak psihijatriski slucaj..

Ko je psihijatriski tj patoloski slucaj zna se ! Sta ste sve vi iz dveri pricali pre izbora otvarali deset tema dnevno o Vucicu i Sns, vristali da ce te preci cenzus.....

- - - - - - - - - -

Ma to je zato sto se ti nisi ranije angazovao na forumu. Sad ce on saznati, kazem ti. Nista bez tebe, moj @Nikita! :hahaha:

Vazno je da ste pukli na izborima, a toliko ste se folirali....dveri clownovi

Druze, liberalizam ili liberalni stav kako ga ti nazivas, nije levica vec centar.
Takodje, ne zasniva se na sistemu, odnosno regulaciji, vec na deregulaciji ili nedostatku sistema.

Друже, теби неке ствари нису јасне, али није ни чудо, јер све то је доста компликовано, али опет, и не превише:

axeswithnames.gif

Е , сад, предлажем једну занимљиву игрицу за тебе и остале форумаше. Решите тест и пронађите где се Двери налазе у овом координатном систему. Наравно, то подразумева познавање њиховог програма, а не лупетање напамет, а томе су многи склони.

Тест:
http://www.politicalcompass.org/test

Прво да тест реши Никита Кулганов, јер он отвара убедљиво највише тема о Дверима, можда чак и једини који то ради. С обзиром на то колико је Дверима привржен и колико се њима бави, не би требало да му представља проблем познавање њиховог програма и ставова, као и решење теста.

.

Sad ce da ti kazu da dvercima nije do vlasti vec do dobrobiti Srbije:roll::hahaha:

Neces verovati ali postoje i takvi. Zato ih svi, ali bas svi, napadaju.

Nije cilj propast? Naprotiv oporavak i vraćanje ekonomske snage i političke samosvjesti i samostalnosti.

Bio sam blizak Miloeševiću.I zaista gledao sam šta se radilo i kako se nastojalo kontrirati zapadu, nekad otvoreno nekad skriveno i onako "hinjski" da ih varamo kao što su i oni varalice.
Samo da znate treba im govoriti da, da, da, ali ako možeš opstruriaj, pomalo ti na svoju ruku ko pravi se nevješt,kao ne u svjesnoj namjeri.Bolje da misle da si glup, nego da im kontriraš namjerno.

Kad ruska interesna sfera i efektiva kontrola dođe na granice sa Srbijom, onda je to lako, ovako okružen "krokodilima NATo pkata" moraš se praviti i glumiti da si "njihov".U suprotnom "krokodili" imaju "velike zube i jake vilice".

Ovako razmislja najveci deo glasaca SNS i o tome sam vec pisao. Ja bih zarko zeleo da ste svi vi u pravu ali je verovatnoca za to 0,0001%.

Ja UMIREM od smeha kad vidim politicki sistem koji vlada u SRB.
Pazi ovo sve partije su ubacile sebi neki naziv "DEMOKRATSKI" ha ha ha i sve imaju samo jedan IDEOLOSKI SMER a to je kao navodno uvodjnje SRB u EU!Ok i sta onda? Pa to je IDIOTIZAM ha ha ha... Pa ja NE VIDIM ni jednu "DEMOKRATSKU" formaciju da je u bilo cemu rekla USA-EU "NE" jer to znaci ako njima kazes NE da vise nisi DEMOKRATSKI ili sta?
U SRB je sve okrenuto NAOPAKO i sve nekako shvatate kako je vama volja a ne kako jeste i kako treba.I kad vam neko nesto dokaze vi cete uvek naci neki izgovor.Ja volim reci "Izgovora nikad dosta"..

Citirao sam samo ovaj tvoj post ali sam procitao svaki i mislim da je veoma interesantan ugao posmatranja i resenja koja vidis. Vidi se da stvari posmatras sa strane, iskustveno i da se tako mnoge stvari bolje vide. Slazem se sa vecinom predloga koje si izneo i midslim da predstavljaju dobru osnovu za trazenje resenja. :ok:

Друже, теби неке ствари нису јасне, али није ни чудо, јер све то је доста компликовано, али опет, и не превише:

axeswithnames.gif

Е , сад, предлажем једну занимљиву игрицу за тебе и остале форумаше. Решите тест и пронађите где се Двери налазе у овом координатном систему. Наравно, то подразумева познавање њиховог програма, а не лупетање напамет, а томе су многи склони.

Тест:
http://www.politicalcompass.org/test

Прво да тест реши Никита Кулганов, јер он отвара убедљиво највише тема о Дверима, можда чак и једини који то ради. С обзиром на то колико је Дверима привржен и колико се њима бави, не би требало да му представља проблем познавање њиховог програма и ставова, као и решење теста.

.

1. Druze, postoji vise percepcija politickog spektra i ona koju si postavio je samo jedna od njih. Ako je ona tacna, kako Fridmanove ideje idu pod libertarian kada je praksa pokazala da se implementiraju samo u diktaturama i okupiranim drzavama. Najbolji primeri diktature su u Juznoj Americi, primer Cilea. Primer okupirane drzave moze biti i Srbija.

2. Zatim, ako je desnica zaista zastupnik neo-liberalne tekovine, zasto su partije desnice u Srbiji, ali i sirom sveta protiv tekovina neo-liberalnog sistema? Uzmi primere Dveri i SRS kao krajnje desnice i DSS-a kao umerene desnice. Sa druge strane neo-liberalne tekovine prihvataju sve stranke centra od LDP-a, DS-a, NDS-a od nedavno cak i SPS-a koji svakako nije postao desnica vec je presao u centar.

3. Slazem se da bi bilo dobro da Dveri pronadjemo ne samo u ovom nego u bilo kom sistemu. Na zalost, za to je poznavanje poznavanje programa, kao i partijske hijerarhije, koju bukvalno niko sem staresinstva ne zna. A ne zna je jer jasno ukazuje da su Dveri privatna kompanije koja ima 8 deonicara.

И какве све то има везе са Путином Никита?
Шта и кога председник Путин подржава није ствар која се качи на огласну таблу. Твој цинизам и злурадост потичу од чињенице да Двери, као и друге родољубиве политичке организације и Србије имају добре односе са званичном Русијом, што теби очигледно смата. Вероватно знаш, али да те потсетим да је делегација Двери пратила по позиву спровођење референдума на Криму.:per:

Што лепо и отворено не кажеш шта те жуљи?

Poslednja izmena:
Све више сам уверен да се Никита Кулганов раније представљао као Utah, мормонка из Солт Лејк Ситија. Неке реченичне конструкције и изрази које употребљава наводе не само мене на ту помисао. И та банована, русофобна и про-наци-америчка сподоба с ником Utah је била опседнута Дверима, као и Никита сад.

Никитине теме:

Zasto Rusija ne pomaze pro-ruske partije i pokrete ( srs,dveri...) u Srbiji ?
Nikita Kulganov, јuče 18:19

Zasto Putin ne podrzi pro-rusku ''vladu u senci'' u Srbiji ?

Dveri pokreću postupak smene gradonačelnika Ilića...
Nikita Kulganov, 29.03.2014. 18:58

Kako bi izgledala Srbija da je na izboru pobedio ''patriotski front'' ?
Nikita Kulganov, 27.03.2014. 20:48

Najveci preletaci na srpskoj politickoj sceni ....
Nikita Kulganov, 27.03.2014. 03:14

Nikita Kulganov, 21.03.2014. 22:40

Zasto su Dveri propale ?
Nikita Kulganov, 20.03.2014. 04:23

Има и тема које је постављао на Религији, које су доста индикативне попут оне где се наслову спомиње Крист, а на Христ или Христос, има и неку од мормонима, што ме такође наводи на сумњу да је у питању бошњакиња (ако се то тако каже) Utah, која се одселила у САД и постала мормон.

Шоу!

Dveri u svojoj vladi u senci imaju eksperta tima Miroljuba Petrovica koji tvrdi da je zemlja stvorena za 4000 godina i da su dinosaurisi i ljudi ziveli u isto vreme...on je inace drzao svoja ne-naucna predavanja na svim promocijama koje su drzale dveri...:rotf:
Sta reci za dveri koji su sami strucnjaci,a tek sa ovakvim strucnjacima kao sto je Petrovic ( koji je inace uhapsen posto je spremao miniranje brana u Holonadiji).
Sada dveri imaju vladu u senci...:rotf:

И какве све то има везе са Путином Никита?
Шта и кога председник Путин подржава није ствар која се качи на огласну таблу. Твој цинизам и злурадост потичу од чињенице да Двери, као и друге родољубиве политичке организације и Србије имају добре односе са званичном Русијом, што теби очигледно смата. Вероватно знаш, али да те потсетим да је делегација Двери пратила по позиву спровођење референдума на Криму.:per:

Што лепо и отворено не кажеш шта те жуљи?

Dveri imaju dobre odnose sa Rusijom:rotf:
Kada su drzali mitinig ispred ruske ambasade , amdasador nije hteo da ih primi, poslao portira koji im se nije ni javio...
Cudo je da zvanicnqa Rusija ne podrzava svoje pro-ruske partije u Srbiji, cak in ne fermaju 2%

Све више сам уверен да се Никита Кулганов раније представљао као Utah, мормонка из Солт Лејк Ситија. Неке реченичне конструкције и изрази које употребљава наводе не само мене на ту помисао. И та банована, русофобна и про-наци-америчка сподоба с ником Utah је била опседнута Дверима, као и Никита сад.

Никитине теме:

Zasto Rusija ne pomaze pro-ruske partije i pokrete ( srs,dveri...) u Srbiji ?

Zasto Putin ne podrzi pro-rusku ''vladu u senci'' u Srbiji ?

Dveri pokreću postupak smene gradonačelnika Ilića...
Nikita Kulganov, 29.03.2014. 18:58

Kako bi izgledala Srbija da je na izboru pobedio ''patriotski front'' ?
Nikita Kulganov, 27.03.2014. 20:48

Najveci preletaci na srpskoj politickoj sceni ....
Nikita Kulganov, 27.03.2014. 03:14

Nikita Kulganov, 21.03.2014. 22:40

Zasto su Dveri propale ?
Nikita Kulganov, 20.03.2014. 04:23

Има и тема које је постављао на Религији, које су доста индикативне попут оне где се наслову спомиње Крист, а на Христ или Христос, има и неку од мормонима, што ме такође наводи на сумњу да је у питању бошњакиња (ако се то тако каже) Utah, која се одселила у САД и постала мормон.

Шоу!

U najmanju ruku sličan nivo retardiranosti kao i dotična spodoba...

U najmanju ruku sličan nivo retardiranosti kao i dotična spodoba...

Kada se postavi pitanje kako to dveri koji govore da je njihova zemlja ''macica Rusija'', a Putin ih ne ferma 2% onda je to '' retrardiranost''....a kada Miroljub Petrovic na svim promocijima dveri drzao ''predavanja'' da su planeta Zemlja stara 4000 godina i da su ljudi ziveli u isto vreme sa dinosaurisima to je bio procvat logike,nauke i zdravg razuma:rotf:

Kada se postavi pitanje kako to dveri koji govore da je njihova zemlja ''macica Rusija'', a Putin ih ne ferma 2% onda je '' retrardiranost''....a kada su clan dveri na svim promocijima dveri drzao ''predavanja'' da su planeta Zemlja stara 4000 godina i da su ljudi ziveli u isto vreme sa dinosaurisima to je bio procvat logike,nauke i zadravg razuma:rotf:

Da se ispravim, veći nivo retardiranosti...

Back