Srpska kupovina Rafala danas zvanično dobila treći i najveći segment – industrijsku saradnju; Daso poklanja Meteore

Kupovina doslovno vojnog otpada po Europi i nije za hvaliti se.
Ovo ko devojka koja ne može da nadje dečka kada priča o lošim muškarcima.....pa vi ni bičkraft nemate....nemate ni čestitu jedrilicu za klupska učenja....
Doslovno ste vijetnamci za evropu, a ne vadi vas ni to što vam neki bosanci rade i to kao stručnjaci, jer ni to nemate gde da školujete svoj narod koji živi preko grane...

Ovo ko devojka koja ne može da nadje dečka kada priča o lošim muškarcima.....pa vi ni bičkraft nemate....nemate ni čestitu jedrilicu za klupska učenja....
Doslovno ste vijetnamci za evropu, a ne vadi vas ni to što vam neki bosanci rade i to kao stručnjaci, jer ni to nemate gde da školujete svoj narod koji živi preko grane...
Nemoj se uvrijediti, doslovno je tako. Mi35 s Cipra su bili vojni otpad jer im je istekao resurs nakon 20 g. službe i godinama su stajali dok ih Srbija nije kupila. Orlove su uzeli da vojnog otpada Vazduhoplovnog muzeja da popune ekadrilu, razni JNA bov-ovi koje je Srbija stavila na vojni otpad za prodaju kao sekundarnu sirovinu je Vučić opet stavio u sluzbu, ofarbani, unutarnje i vanjsko čišćenje, MP3 player, i dobili novo ime kao modernizirani, od Mađarske kupljeni Brt80 koji su davno izvedeni iz službe, od Rusa Migovi koji su već bili na vojnom otpadu samo za dijelove, pa mala probna serija tenkova koje ruska vojska nije htjela primiti u sluzbu itd.
Kvantiteta nije kvaliteta.

Nemoj se uvrijediti, doslovno je tako. Mi35 s Cipra su bili vojni otpad jer im je istekao resurs nakon 20 g. službe i godinama su stajali dok ih Srbija nije kupila. Orlove su uzeli da vojnog otpada Vazduhoplovnog muzeja da popune ekadrilu, razni JNA bov-ovi koje je Srbija stavila na vojni otpad za prodaju kao sekundarnu sirovinu je Vučić opet stavio u sluzbu, ofarbani, unutarnje i vanjsko čišćenje, MP3 player, i dobili novo ime kao modernizirani, od Mađarske kupljeni Brt80 koji su davno izvedeni iz službe, od Rusa Migovi koji su već bili na vojnom otpadu samo za dijelove, pa mala probna serija tenkova koje ruska vojska nije htjela primiti u sluzbu itd.
Otkud može da me uvredi neko ko izmišlja laži za Danas?
Pošto sam gledao ovo što pokušavaš da prodaš kao istinu, a čista je laž.
Znači znam sigurno bolje od tebe šta je i kako kupljeno i šta je modernizovano, a šta je farbano kada ste bombardovali srbiju....

Otkud može da me uvredi neko ko izmišlja laži za Danas?
Pošto sam gledao ovo što pokušavaš da prodaš kao istinu, a čista je laž.
Znači znam sigurno bolje od tebe šta je i kako kupljeno i šta je modernizovano, a šta je farbano kada ste bombardovali srbiju....
Tako je pisalo na Tangosix pa ako su oni lagali meni, onda sam ja lagao tebi .

Tako je pisalo na Tangosix pa ako su oni lagali meni, onda sam ja lagao tebi .
Tangosix skoro sve zna o tenkovima...a što se tiče migova, po njih su došli rusi an126, popakovali po dva komada u jedan odneli, prepakovali dodali elektroniku i vratili, prosto....znači znam da lažeš...

Hahahaha i još kada mu sipaš pivo u rezervoar postane maserati....
Osim što je orao odličan avion gde je šteta samo što su motori engleski rolsrojs i francuski, pa ne možeš da se pouzdaš u nabavku rezerve...a sa kineskim motorima biće ekstra avion...
Motori su inače Mađe in YU, delovi se još uvek prave.

Btr najbolji u svojoj kategoriji
Svi mi35 remontirani, modernizirani i lete
U muzeju je samo 1 Orao i to prvi prototip, svi ostali nikad nisu ni prestajali letjeti, a sad svi imaju novu modernu avioniku
To je isto kao da kažeš američke B52 su Amerikanci pokupili sa otpada.
Rusi i Bjelorusi su migove izdvojili iz svojih aktivnih jedinica, ista priča i sa tenkovima T72.

Istina je da Hrvatska ništa novo nema već skuplja samo NATO otpad
Stari tenkovi Leopard 2, Kiowe koje su Ameri umjesto u reciklažu dali nama, Istrošeni Bradley, stari Black Hawk, polovni Rafali, M84 bez ikakve modernizacije itd

Pa sad, ako od ukupnog broja oduzmeš tri negativna Rafala onda se dođe do broja sa kojim je Indija započela “intervenciju”.

Gde naći negativne Rafale pa ih lepo oduzeti?
Ma koja tri Rafala, po slikama sa mjesta padova aviona riječ je o Rafalu, Miražu i Su30. Čime su oboreni nije objavljeno.
Uglavnom poslije tog sukoba Pakistan hitno trazi od Kine 40 aviona 5. generacije, a ne J10, PZO, radare, awacse, antibalističku zastitu za, aerodrome.
Mislim da to dovoljno govori o J10 i kako je Pakistan prošao u tom sukobu.

Ma koja tri Rafala, po slikama sa mjesta padova aviona riječ je o Rafalu, Miražu i Su30. Čime su oboreni nije objavljeno.
Uglavnom poslije tog sukoba Pakistan hitno trazi od Kine 40 aviona 5. generacije, a ne J10, PZO, radare, awacse, antibalističku zastitu za, aerodrome.
Uh, kome vjerovati, tebi ili Amerima? :D

Screenshot_20250925_193353_com.android.chrome_edit_7420182648182337.jpg

Тип авиона као "Орао" нам је апсолутно неопходан! С обзиром да сам потпуно нестручан, не знам да ли је решење модернизација, по могућству са што више домаћих ресурса или набавка нових. Ја бих прочепркао по кинеским понудама сличног типа, с обзиром да нам руски изгледа дуже времена неће бити доступни.
J-10C bi bio odličan za zamenu Orla, bar 3-4 eskadrile, tj dok ne dođu bolja vremena i Su-57M ili J-20.

Uh, kome vjerovati, tebi ili Amerima? :D

Pogledajte prilog 1790193
Prenijeli tvrdnje Pakistana. Kao što na kraju piše da je bilo potvrde o dva oborena aviona od kojih jedan Rafal jer su lokalni mještani koji su došli na mjesto pada sve snimali i stavili na društvene mreže.
U Pakistanu su društvene mreže blokirane, a u nekim dijelovima nema ni mobilne mreže pa nije ništa izašlo na van.

Ulovljena su bar 2 Rafala (delovi sa repnim brojem primerka EH BS 001 + motor Snecma M88 drugog, onda bar jedan Miraž 2000 (snimak krša motora Snecma M53) + 1 komad MiG-29 - snimljeno katapultirajuće sedište K-36DM na zemlji.

9E8E1C90-E02B-4A03-8D5C-FCFC3D208137.jpeg

57509C2C-75FA-4C56-9D9C-24D00A52035C.jpeg

5C05CE2F-0567-4095-9BDC-59C7C1EC796A.jpeg

93545C4A-E383-4D72-9A44-16B31D48D377.jpeg

7D50E487-93C2-4067-AD54-0693FE46FCAD.jpeg

Poslednja izmena:

Back