Акај
Elita
- Poruka
- 15.632
Востани Сербија уз мале дораде је најбољи избор била и остала.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сасвим довољно да мањине буду уставна категорија као што и јесу, па и је тако требало изабрати томе одговарајућу химну, ако већ "комунистичка" није ваљала.
Ja sam za to da himna Srbije bude Mars na Drinu. Moze samo instrumental.
Da li je to ok?
Zelim iskreno misljenje.
Tamo daleko je isto ok, ali je Mars na Drinu vise za himnu.
Колико ја знам, Србија под комунистима и није имала химну? Имала је Хрватска Лијепу нашу, "која није вређала никога", али Србија после 1945. није имала ништа.
Da svi moraju da budu Srbi u Srbiji?![]()

Znači komšija.![]()
Bez zelja da se hvalim - dobio sam preko 30 reputacija!![]()

Jesi moega medenoga.

Evo bas sada dobih jos jedni!
Tog "maleckog medenog" ostavi za ....mamu....![]()

Bez zelja da se hvalim - dobio sam preko 30 reputacija!![]()
Možda banana?.............oću, pozdravite vašu mamičku....![]()

Evo bas sada dobih jos jedni!
Tog "maleckog medenog" ostavi za ....mamu....![]()
.............oću, pozdravite vašu mamičku....![]()

davorin jenko srbin do skrotuma

Jbt hajdn maznuo srpsku himnu![]()
sto ne citate malo? google i idiotima daje prostor da se ne glupiraju.
Dotični Josif Runjanin je, pored muzike za današnju himnu Ustaške, komponovao i pesmu "Rado ide Srbin u vojnike"![]()
Ali, po Ustavu Srbije NIJE SAMO ZEMLJA SRBA, "vec i svih onih koji u njoj zive"....
Gde su oni u himni?
Ако консултујеш хрватску Википедију, интернационално познато легло клерофашиста због којег је својевремено формиран комитет страних уредника да би сузбио негирање Холокауста, Јосиф је Јосип и цинцарског је порекла. хахахахха
Neverovatno je,koliko mnogo ljudi u srbiji,ne voli da cuje istinu,koju vrlo cesto,u svojim postovimas iznosi kolega BLAJBI. Sa velikom radoscu,primio sam povratak
na Forum Krstarice njegove postove,koji uvek vrlo pametno i precizno,iznose sve ono,sto kod nas ne valja,sto nije u duhu demokratskih drustava.Potpuno podrzavam
njegovo protivljenje,da himna koja je kod nas sada u upotrebi,ne pominje nacionalne manjine.Takodje,pominje se u himni Bog,a dobro znamo,da pola naroda u srbiji,
nije religiozno.![]()