rdeki
Elita
- Poruka
- 17.948
Crnogorci i Makedonci su se izjasnili da ne zele da zive u istoj drzavi sa nama. I tu je kraj price.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
srbija do grcke:pa ja sam krenuo sa pretpostavkom federacije, jer znam da te republike ne bi pristale na unitarnu drzavu sto je svakako najbolje resenje. mada ne mislim da RS ipak ne bi pristala na unitarnu drzavu, mogu imati i dalje lokalnu vlast, a za drzavnu se svi bore jednako. mada moze ostati neki naziv u RS, cisto zbog znacaja regije.
tacno tako samo sto zakrzljlim mozgovima to jos nije jasno pa ce sada da krene stara prica :Vatikan,Siptari,Strumpfovi,Soros,Iluminati ,Judeomasni,povampirene ustase ,snorkijevci ... koji su instruisali nasu zaludjenu bracu da nam okrenu ledjardeki:Crnogorci i Makedonci su se izjasnili da ne zele da zive u istoj drzavi sa nama. I tu je kraj price.
giovaniI:a sta si ti spreman da uradis za to ujedinjenje,..osim da otvoris temu na forumu,brate?
to je pitanje vaznije.
Dijela,dijela,a ne rijeci,>>>>>>>...........................
crow:od kad je unitarna drzava najbolje reshenje???
(bar u ovom Beogradskom obliku kao kod nas...)
a zbog ovog zadnjeg![]()
![]()
postao sam secesionista!
srbija do grcke:a cemu federacija srba desno od drine i srba levo od drine? po cemu se razlikuju osim po ekavici - ijekavici. ali neki naziv bi trebao da ostane u tom podrucju, zbog zasluga prekodrinskih srba u borbi protiv onih tamo shifotinja.
crow:ko je pominjo federaciju srbije i republike srpske?
koje zasluge???nemoj si smeshan... mnogi od njih su dobro unovchili zaostale pushke!
znas ka ce kolega Bosna da udje u evropsku federaciju?serb_pagan:a da se mi sa svima njima nadjemo za koju godinu zajedno u evropskoj federaciji? mislim da je to najbolje resenje
morace..pre ili kasnije,u svakom slucaju..morace_Milanche_:znas ka ce kolega Bosna da udje u evropsku federaciju?
Kad ja postnem kapetan od belu ladju...
na cemu zasnivas takvu ideju...vidim koliko su radi da primeju zemlja sa mnogo muslimanskog stanovnistva...serb_pagan:morace..pre ili kasnije,u svakom slucaju..morace
_Milanche_:na cemu zasnivas takvu ideju...vidim koliko su radi da primeju zemlja sa mnogo muslimanskog stanovnistva...
ima i znaju dobro ko su i sta su muslimani i je si siguran da ce ih primati i dalje da ih bude jos vise?inagadadavida:Milanche, pa jedna Francuska ima vise muslimanskog stanovnistva nego cela BiH![]()
Šta lupaš po temi?! Iznosiš gluposti koje spamuju zdrav razum!crow:ko je pominjo federaciju srbije i republike srpske?
koje zasluge???nemoj si smeshan... mnogi od njih su dobro unovchili zaostale pushke!
na samoj logici stvari...ideja je formiranje evropske federacije,velike unije od rejkjavika do vladivostoka..i do toga ce neumitno doci.._Milanche_:na cemu zasnivas takvu ideju...vidim koliko su radi da primeju zemlja sa mnogo muslimanskog stanovnistva...
hoce kolega ali bez muslimanskih zemalja...bez turske,bosne,kosova pa verovatno makedonije.serb_pagan:na samoj logici stvari...ideja je formiranje evropske federacije,velike unije od rejkjavika do vladivostoka..i do toga ce neumitno doci..
La Compadre018:ne znam...crnogorci out,mogli bi sa rep.srpskom i makedonojom......sto se tice crne gre djukanovic ne bi to dozvolio.....[/QUOT Dobro vece DRUZE,ja bih to isto uradio,to pripajanje Srbije JUZNOSLOVENSKIM NARODIMA, PA BALKANU, PA EVROPI, PA SVETU...I onda svi zajedno sa ponosom da kazemo odakle dolazimoi odakle poticemo i koje smo vere ia ko nismo vernici nema veze.SAMO DA VISE NE RATUJEMO...
srbija do grcke:pa brate ako nisi cuo bio je rat u bosni, u tom ratu se 50 000 srba borilo protiv 220 000 muslimana i hrvata. zasluge su u tome sto je stvorena republika, koja ce se nadam se jednog dana pripojiti matici. zasluga je u tome sto su u stvaranju te republike ucestvovali prekodrinski srbi, a ne sumadinci. u tome je njihova zasluga. i u tome sto srbiju vole vise nego neki koji u njoj zive, kao na primer ti.
Kakvu god da su je stvorili, oni se sad u njoj najviše pitaju!crow:stvarali su drzavu za sebe a ne za mene!
njihov problem shto su dopustili ratnim profiterima i popovima da ih loze!
A ovu (bes)misao, molim te, prvo racionalno raščisti sam u svojoj glavi, pravilno koncipiraj i gramatički koriguj pa je onda ponovo pošalji na forum! Unaprijed hvala!crow:a vidim kolko vole srbiju, po ceo dan nam zele rat i izolaciju!
stvarali su drzavu za sebe a ne za mene!
njihov problem shto su dopustili ratnim profiterima i popovima da ih loze!
a vidim kolko vole srbiju, po ceo dan nam zele rat i izolaciju!
Da li ste za to da buduca Srpska Federacija obuhvata cetiri republike - Republiku Srbiju, Republiku Srpsku, Republiku Crnu Goru i Republiku Makedoniju?

...izvini