ma sta ti lupetas leba ti ???
Ето тако мало у часовима доколице
sta se tebe tice kojim ja pismom pisem
То ми дође тако као неки хоби
Хало хало
svoju pripadnost svom narodu dokazujem i dokazao sam na svoj nacin ...
Добро добро, само настави благодарим а у својих 1000 постова докажујеш највероватније своју мултикулиларност и љубав према латиници, ко што рекох благодарим .
sta ti hoces da dokazes...
Ја? Ништа, ја сам само констатово.
da si veci srbin od mene zato sto pises cirilicom ....auuuu sto ti je argument....
А нисам ја Србин. Ја сам за вас: Србе латиничаре, Србе потурчене, Србе покатоличене (а и ти си на добром путу, писмо си већ присвојио и здушно га аргументовано браниш) Фашиста, Нациста и слично.
a se ne krijem iza misiceve slike....rodjen sam 20-tak kilometara od struganika...coveka izuzetno cenim i jpostujem njegovo delo...
А тако значи, е па види онда да некако бар постхумно научиш Мишића да брани Латиницу као и ти. Јес да ће бити тешко ал несумњам у твоје способности.
iza cije se slike ti krijes to me ne zanima ...
Добро, ионако је то моја слика. Ал да није значи да би се крио иза нечије слике ал то само кад сам ја у питању. Ал опет добро
a sto se canka tice, ili bilo koje druge politicke persone---apsolutno me ne zanimaju..
Видим тебе интересује латиница и пожртвовано је браниш. Само тако настави. Благодарим.
.sve sto radim i govorim je autenticno moje...mislim iskljucivo svojom glavom..uvek bilo i bice....
Одлично одлично, ценим људе који заступају своје ставове, па макар и анонимно по форумима бранили латиницу у име свеколиког Србства и мртвог Војводе Мишића. Ако ако свако има право на свој избор. Без обзира колико ми тај избор апсурдно звучао.
i koliko mogu da primetim na forum dodjes samo da bi nekog licno provocirao ---danas sam ocigledno ja na redu...
Па као што рекох то ми је нека врста хобије. Једноставно сам слаб према анонимним спасиоцима свеколиког Србства који пишу латиницом
ali si se presao....nemam nameru da mlatim praznu slamu...
А не не не, немој се ти пуно освртати на мене, ја то више онако успут, штоб се рекло ан пасан. Само ти настави са твојом темом
Иначе овде ти је упуство како да нарихташ Ћирилицу.
Ал немој га применити. Остани веран својој Латиници и својој политици.
И само настави са темом.