Srpska aikido federacija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
aleksandrabg:
Pilence moje, pa i ti si se oglasio!! CMOK

Jeli, da rezem cd sa slikama, dolazis u nedelju??

pozz
Pa, ono, mislim da i ja ubodem koji taster. Cisto da se zna da nas ima jos iz SAF-a koji iz "senke" posmatramo sta se sve pise na ovom forumu.
Na seminar obavezno dolazim!!! Pa zar mislis da cu propustiti priliku da vas opet vidim, davim i dosadjuem?! Uz to polazu na seminaru Sale i Srecko, pa nas dolazi malo vese kao moralna podrska. A cd,naravno ocekujem. :grin:

Bio je i prosao beoma uspesan seminar u sportskom centru Vracar.
Broj od preko 120 ucesnika na seminaru najbolje govori o tome koliko je zanimljiva oblas koja je izucavana.
U okviru seminara je odrzano i polaganje za 1.kju, 1.DAN i 2.DAN.
Srpska aikido federacija je dobila nakon ovog polaganja jos tri nova majstora prvog dana i jednog drugog dana.
Sire o ovom seminaru ce biti objavljeno ovih dana na sajtu www.aikido.org.yu
Do tada bih voleo da cujem komentare ucesnika na seminaru.

Aleksej_BASO:
Sensei Michele Quaranta dolazi u decembru u Srbiju, od 1. do 3.

Siguran sam da su svi treneri obavestili svoje ucenike!

Pozdrav!

Obavestili smo ucenike, ali su nam rekli da Je Srbija sirok pojam , pa nam nije nista preostalo nego da kontaktiramo policiju, sa nadom da ga nece i uhapsiti kad ga otkriju :lol: Ajde salim se!....nismo nikoga obavestili! :-) :D

Siguran sam da su svi treneri obavestili svoje ucenike!

Nismo ih obavestili i nećemo ih ni obavestiti dok ne dobijemo poziv za pomenuti seminar...

Što se tiče seminara SAF; bio je vrlo edukativan. Radili smo manje-više poznate stvari ali nije zgoreg ni ponoviti ih. Ponavljanje je majka znanja. Kao što Milanče reče bogatitji smo za 4 majstora od kojih je jedan iz Šapca. Pozz.

Nema veze ali ima veze sa onim sto si ti pisao skoro.

Znas na sta mislim ;)

Uostalom imate onaj znak u obliku trougla, pa vas jos jednom upucujem da se tu mozete zaliti na mene, ako je post van teme, ako vas provociram, vredjam i ostalo. A do tada, forum je javni i slobodan. :)

Da, Mikele ... mozda i nema veze sa "Narodnim frontom za oslobodjenje Judeje" ,ali ima sa "Narodnim oslobodilackim frontom Judeje..." :)' Osim toga covek ovaj put misli ozbiljno, i ako mu neko stane na put, proci ce kao JAF, i AFSCG,... i nece biti vise Ikede da ga zadrzava...:)
A seminar SAF/a, pa dosta je bilo ljudi. Mada je , mozda 2 treninga malo za seminar, ali dobro, moze i tako, opustenije je. Nego, sokove i sendvice smazase u pauzi gledaoci... :)
Pozz!

Pokazalo se da su ti jednodnevni seminari mnogo prakticniji zbog toga sto je vecina ljudi koja dolazi na seminar dolazi iz gradiva u unutrasnjosti Srbije pa ima prestavlja prilicnoopterecenje da placaju nocenje u Beogradu.
Do ovakve ideje smo dosli anketiranjem clanstva. Broj ucesnika mislim da dovoljno govori o uspesnosti.
Inace sokova i sendvica je bilo dovoljno za sve. Mi smo mislili i na publiku.
A sto se tice Mikelea nek radi sta mu volja samo nek nas se vec jednom okane. Eto mu njegov AAS pa nek rade sta hoce.Ionako je prosli put izjavio da ce oni otici sa njim u Svajcarsku ako mu zabranimo da ovde radi. Covek bas veruje u njih.
Mislim da bi se mnogi ovde ponudili da pojedincima plate kartu u jednom smeru.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back