Srpska aikido federacija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naravno da dolazimo u nedelju. Nismo se odavno videli a i radicemo aikido.
U Sapcu nista posebno. Radimo svoje dosadne poslove i vezbamo. Borimo se sa neplacenim clanarinama i nekako izlazimo na kraj sa zakupom sale.

Pozdrav

Jokso dolazis li ti?

kiklop9:
Nije li to malo diskutabilno....

Koliko sam shvatio AFSCG se raspala na dva dela od kojih je SAF jedan.
Sta je drugi?

Nekako mi se cini da je to vise zelja SAF-a da se prikaze kao naslednik
i ubedjivanje drugih kako bi poverovali u to.

A zasto si ti uvek tako negativan? izgleda stvarno nisi upoznat sa situacijom.
SAF cine klubovi sekcije A i par klubova sekcije B. Naravno celokupna sekcija B je bila pozvana da nam se prikljuci(neki su pristali, a neki ne), a njihov problem je sto nisu prihvatili jer su izvisili za priznanje od strane Japana

Boki Ars:
A zasto si ti uvek tako negativan? izgleda stvarno nisi upoznat sa situacijom.
SAF cine klubovi sekcije A i par klubova sekcije B. Naravno celokupna sekcija B je bila pozvana da nam se prikljuci(neki su pristali, a neki ne), a njihov problem je sto nisu prihvatili jer su izvisili za priznanje od strane Japana

Nisam uopste negativan, mada iz nekih mojih komentara izgleda kao da imam
nesto protiv SAF-a. To nije istina.

Samo kazem da sve ovo lici na jednostrano otcepljenje i ne pije vodu da se napravi
NOVA organizacija koja tvrdi da je naslednik stare mesecima, a ta stara je, gle cuda,
tek sada ugasena.

Da tu nisu cista posla dokaz je i ono sto je Milance okacio sa sajta Hombua da obe
organizacije imaju recognition...

Pred zakonom je stara organizacija tek sada ugasena. To je proces koji se ne zavrsava za jedan dan vec mora da traje mesecima. To sto pise na sajtu Homu dojo ce biti promenjeno uskoro obzirom da su im dostavljeni svi potrebni papiri od nadleznih organa.
Ukoliko je neko obratio paznju do skora je na sajtu IAF stajalo da IAF priznanje imaju i AFSCG i JAF iako JAF ne postoji vec par godina.
Inace o brisanju organizacije iz registra i odredjivanju naslednika odluku donose nadlezni drzavni organi.
U SAF-u je 15 od 22 kluba koji su cinili bivsu AFSCG. Ostali klubovi ne pripadaju ni jednoj organizaciji tako da samim tim nema ni osnova da osim SAF bilo ko drugi nasledi AFSCG.
Znam da mnogima nije po volji ovakva situacija ali sta da se radi. Moglo je da bude i drugacije da su ostali pokazali malo dobre volje za saradnjom.
SAF je sada i bice uvek otvoren za saradnju sa svim aikido klubovima i organizacijama koji rade ili zele da rade Aikikai aikido i pruzice im podrsku u tome.
Za razliku od bivseg AFSCG clanovi SAF mogu biti osim klubova i aikido organizacije ( sa punim zadrzavanjem prava i unutrasnje organizacije) koje propagiraju Aikikai aikido.
Uskoro ce na sajtu www.aikido.org.yu biti postavljeni i obrasci pristupnica SAF za sve zainteresovane. Do tada zainteresovani za prikljucenje Srpskoj aikido federaciji mogu se obratiti sekretaru te organizacije na mejl office@aikido.org.yu i od njega ce dobiti sve potrebne informacije.
Pozdrav svima

milancebgd:
Pred zakonom je stara organizacija tek sada ugasena. To je proces koji se ne zavrsava za jedan dan vec mora da traje mesecima. To sto pise na sajtu Homu dojo ce biti promenjeno uskoro obzirom da su im dostavljeni svi potrebni papiri od nadleznih organa.
Ukoliko je neko obratio paznju do skora je na sajtu IAF stajalo da IAF priznanje imaju i AFSCG i JAF iako JAF ne postoji vec par godina.
Inace o brisanju organizacije iz registra i odredjivanju naslednika odluku donose nadlezni drzavni organi.

Da ne citiram sve...

Odgovor na moje pitanje se pretvorio u reklamu SAF-a, cime se prikriva odgovor.
Mozda ga i nema?

Prvo, nadlezno ministarstvo donosi resenje o gasenju organizacije u roku od 15 dana
od kako se predaju validni papiri. Tako da ta prica o mesecima ne drzi vodu i samo je
zamazivanje ociju.

Drugo, na kongresu u Tokiju 2004 godine je AFSCG primljena kao Nova organizacija i kao takva stavljena na sajt. Stara organizacija JAF je bila od ranije na sajtu i Japancima je
bilo potrebno 2 ili 3 meseca da uvide gresku i da je sami isprave.

Ima i drugih koji prate zbivanja na netu ;)

kiklop9:
Da ne citiram sve...

Odgovor na moje pitanje se pretvorio u reklamu SAF-a, cime se prikriva odgovor.
Mozda ga i nema?

Prvo, nadlezno ministarstvo donosi resenje o gasenju organizacije u roku od 15 dana
od kako se predaju validni papiri. Tako da ta prica o mesecima ne drzi vodu i samo je
zamazivanje ociju.

Drugo, na kongresu u Tokiju 2004 godine je AFSCG primljena kao Nova organizacija i kao takva stavljena na sajt. Stara organizacija JAF je bila od ranije na sajtu i Japancima je
bilo potrebno 2 ili 3 meseca da uvide gresku i da je sami isprave.

Ima i drugih koji prate zbivanja na netu ;)

Prvo, tuzno je koliko si neinformisana...
Drugo, ispravice Japanci ponovo gresku.
Trece, treba pratiti zbivanja u realnosti, a ne na netu. Net sluzi samo za razonodu :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back