Ne samo da je procitan i detaljno objasnjeno o cemu se radi, vec je i svakom clanu kluba i dat poziv ponaosob. :grin:milancebgd:Da li je kod vas na treningu trener kluba procitao poziv za seminar 26.11.?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne samo da je procitan i detaljno objasnjeno o cemu se radi, vec je i svakom clanu kluba i dat poziv ponaosob. :grin:milancebgd:Da li je kod vas na treningu trener kluba procitao poziv za seminar 26.11.?
milancebgd:Da li je kod vas na treningu trener kluba procitao poziv za seminar 26.11.?
milancebgd:Sad ti je jasno ko su ti koji ne obavestavaju svoje ucenike o seminarima koji se odrazavaju
Pa, ono, mislim da i ja ubodem koji taster. Cisto da se zna da nas ima jos iz SAF-a koji iz "senke" posmatramo sta se sve pise na ovom forumu.aleksandrabg:Pilence moje, pa i ti si se oglasio!! CMOK
Jeli, da rezem cd sa slikama, dolazis u nedelju??
pozz
milancebgd:Da li je kod vas na treningu trener kluba procitao poziv za seminar 26.11.?
Aleksej_BASO:Sensei Michele Quaranta dolazi u decembru u Srbiju, od 1. do 3.
Siguran sam da su svi treneri obavestili svoje ucenike!
Pozdrav!
milancebgd:na treningu trener kluba
giska_sa:Nismo ih obavestili i nećemo ih ni obavestiti dok ne dobijemo poziv za pomenuti seminar...
Brlvrlac:Obavestili smo ucenike, ali su nam rekli da Je Srbija sirok pojam , pa nam nije nista preostalo nego da kontaktiramo policiju, sa nadom da ga nece i uhapsiti kad ga otkrijuAjde salim se!....nismo nikoga obavestili! :-)
![]()