Srpska aikido federacija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U jednom trenutku sam pomislio da je diskusija krenula normalnim tokom. Sada sam prilicno siguran da je to nemoguce.
Voleo bih ako bi bilo moguce da se ovde diskutuje o temama vezanim za aikido, a ne o tome ko je pametan, a ko glup i ko zna, a ko ne zna. Za takve diskusije otvorite sebi temu pa se na njoj do mile volje prepucavajte. Mislim da ljudi koji ovu temu citaju prvenstveno zele da se informisu o zbivanjima u aikidu, a ne o dijagnozama pojedinih ucesnika ovde. Time se bave posebne institucije i gospoda u belim mantilima.
Pozdrav.

Seminar koji je odrzan u nedelju je bio vrlo konstruktivan. Recene su mnoge stvari koje su vec bile poznate, ali nije na njima ranije bio akcenat. Ja sam vrlo zadovoljan i nadam se da ce se u tom stilu i nastaviti sa daljim radom.
Pozz za SAF.

Evo ovako:
- petak 17.11.2006 S.C."Vračar" od 20 - 20,30,
- subota 18.11.1005 S.C."Tašmajdan" od 10,30 - 12,00
i uveče S.C."Vračar" od 18,00 - 19,30
- nedelja 19.11.2006 od 10,30 - 12,00 , od 12,15 polaganja za Dan zvanja.
Taksa: stariji - ceo seminar 2.600,00 din, dva treninga 1.600,00 din.,jedan trening 1.000,00 din.
Deca - petak od 20,00-21,30 i subota od 10,30-12,00,cena 1.600,00 dinara.
Ko je sve pozvan,ne znam !!!

Danas sam upravo dobio poziv,kao i sve organizacije u Srbiji,bez obzira na organizaciju kojoj pripadaju.Termini i cena su onako kako sam već objavio.Šefovi organizacija su takodje dobili pozive.Velibor Vesović potvrdio dolazak,dolazi kao i uvek,bar na jedan trening,Novak Jerkov pročitao na treningu poziv,a ako neko nije pozvan,to je verovatno što "šefovi" to ne žele da objave,a ne zato što nisu pozvani.Propozicije za nas koji nismo u organizaciji su iste kao i za članove organizacije,ko voli nek izvoli !!!

SAF kao organizacija nije jos uvek dobio poziv za navedeni seminar.
Neki od klubova su dobili poziv. Izmedju ostalih i ARS.
Pozdrav.

P.S. Ne iznenadjuje me da neki nisu informisani o ovom seminaru iako su njihovi treneri klubova dobili pozive. To je vec ustaljena praksa kod dela klubova. Zbog toga im se i desava da kad sami organizuju seminar imaju odziv samo svoga clanstva i nikoga vise.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back