MOST6
Buduća legenda
- Poruka
- 35.695
Voliš biti podložan? Mazohističko uzbuđenje?Naklon caru nad carevima, naklon, naklon... Još niže... Još...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Voliš biti podložan? Mazohističko uzbuđenje?Naklon caru nad carevima, naklon, naklon... Još niže... Još...

Моја мржња према тој калакурцији од државе није прикривена. Додуше, није то ни права мржња, него чист презир. Југославија је била једна антисрпска свињарија, од поччетка до краја. Ваштачка, ко пластично цвеће у застакљеној тераси личке профукњаче Јованке Броз.Hvala Pobedonoscev, hvala, lepo od tebe što si se setio da čestitaš praznik onima koji ga slave. Uradio si to, doduše, na sebi svojstven način, s mnogo bespotrebnog sarkazma, prikrivene mržnje prema svakom onom ko ne misli kao ti, ali, nema veze, danas je praznik, nećemo se oko toga nervirati, a i poklonu se ne gleda u zube. Kakav je takav je, bolji nisi umeo da napraviš.
U to ime:
Видиш те муке, друже Гавране, прије двацет годна знао се наш народ окупит, још запјеват другу Тити и одлукама ЗАВНОБиХ, па и овдје на форуму скромно прославит... Сад све то помрло, нема више бораца, нема кероја, нема Југаславена.
А ова омлад'на само гледа у ТикТок и те неке Кекеце ђе црнац скаче и скида гаће. Ни не знају тко је Симела Шолаја. Опустио благдан.
Моја мржња према тој калакурцији од државе није прикривена.

Ништа ти несрећним људима није било јасно. Прве Србе које су пострељали у Београду, били су возачи транваја, ( то је онај закржљали мали воз). Њих 15, у парку на Студентском тргу, код чесме. Хеби га. Имали су униформе, а нису имали звезду. Дакле, непријатељ.Лако ти је сад да се курчиш кад су сви другови кероји из шесте личке мртви![]()
U našim srcima on živi i danas, druže moj partijski!Taj praznik je ukinut u Hrvatskoj daleke 1991. godine. U Srbiji je nešto friškije sjećanje na njega, jer je bio ukinut tek 2002. godine.
Nisam imao prilike biti komunist, niti je to bio itko od moje rodbine, uže ili šire.U našim srcima on živi i danas, druže moj partijski!
Nisam ni ja, iako sam mator, ipak sam previše mlad za to. Ne mora čovek da bude komunista da bi slavio Dan republike.Nisam imao prilike biti komunist, niti je to bio itko od moje rodbine, uže ili šire.
Odlična zemlja al za neradnike i one zadovoljne svinjskim polutkama preko sindikata. Dakle, najgori potez Srba u svojoj istoriji je stvaranje veštačke, nakazne , nazovi države Jugoslavije. Odmah iza toga ide iskreno prihvatanje komunizma od srpski radničkih i seljačkih masa.
a kako si ove godine proslavio?Nisam ni ja, iako sam mator, ipak sam previše mlad za to. Ne mora čovek da bude komunista da bi slavio Dan republike.

Pekli prase, rakija, kupus salata, rodoljubive pesme, etca kako si ove godine proslavio?![]()
Pekli prase, rakija, kupus salata, rodoljubive pesme, etc
Nisam uspeo da nabavim SFRJ zastavu, ali smo pustili sliku zastave na TV-u
Najbolja uloga Ričarda Bartona u karijeri!Да ли знаш "Што то хучи Сутјеска"
Najbolja uloga Ričarda Bartona u karijeri!![]()
lepo! nadam se da ste pevali po sumama i gorama sa pionirskom kapom na glavi..Pekli prase, rakija, kupus salata, rodoljubive pesme, etc
Nisam uspeo da nabavim SFRJ zastavu, ali smo pustili sliku zastave na TV-u
Довољно су га испрали да док су се остали јасно дефинисали од старта, ми смо једно добрих пар година пребацивали лоптицу Југословен/Србин преко мреже.Мртав лежи на бојишту командант сава! хеј хај хеј хај...
****** како су нам испирали мозак. И како неуспешно на крају![]()
Пази кад је управо њега Ђинђић цитирао.