Stojkov Menidjer Stara legenda Poruka 85.298 17.04.2025. u 06:51 - Sremska Mitrovica na ulici, neće skup naprednjaka u subotu #51 dlugomir: Zašto baš tad? Kliknite za proširenje... tad mu je i zakonski i ustavni kraj koliko god izlazio na TV da priča kako bi da provoza još jedan krug
dlugomir: Zašto baš tad? Kliknite za proširenje... tad mu je i zakonski i ustavni kraj koliko god izlazio na TV da priča kako bi da provoza još jedan krug
dlugomir stari roker Moderator Poruka 239.218 12.05.2025. u 17:16 - Sremska Mitrovica na ulici, neće skup naprednjaka u subotu #52 Stojkov Menidjer: tad mu je i zakonski i ustavni kraj koliko god izlazio na TV da priča kako bi da provoza još jedan krug Kliknite za proširenje... Ma jok, može da bude premijer i opet sve isto. Poslednja izmena: 13.05.2025.
Stojkov Menidjer: tad mu je i zakonski i ustavni kraj koliko god izlazio na TV da priča kako bi da provoza još jedan krug Kliknite za proširenje... Ma jok, može da bude premijer i opet sve isto.
Stojkov Menidjer Stara legenda Poruka 85.298 12.05.2025. u 22:45 - Sremska Mitrovica na ulici, neće skup naprednjaka u subotu #53 dlugomir: Ma jok, može da bude premijer i opet sve isto. Kliknite za proširenje... teoretski da praktično ne odlučuje on ništa
dlugomir: Ma jok, može da bude premijer i opet sve isto. Kliknite za proširenje... teoretski da praktično ne odlučuje on ništa
dlugomir stari roker Moderator Poruka 239.218 13.05.2025. u 11:33 - Sremska Mitrovica na ulici, neće skup naprednjaka u subotu #54 Stojkov Menidjer: teoretski da praktično ne odlučuje on ništa Kliknite za proširenje... Nego ko?
Stojkov Menidjer Stara legenda Poruka 85.298 13.05.2025. u 11:36 - Sremska Mitrovica na ulici, neće skup naprednjaka u subotu #55 dlugomir: Nego ko? Kliknite za proširenje... Neću da ti kažem jer si me banovao ranije, ja ne zaboravljam
dlugomir: Nego ko? Kliknite za proširenje... Neću da ti kažem jer si me banovao ranije, ja ne zaboravljam
dlugomir stari roker Moderator Poruka 239.218 14.05.2025. u 15:19 - Sremska Mitrovica na ulici, neće skup naprednjaka u subotu #56 Stojkov Menidjer: Neću da ti kažem jer si me banovao ranije, ja ne zaboravljam Kliknite za proširenje... Ne bih rekao. Kad?
Stojkov Menidjer: Neću da ti kažem jer si me banovao ranije, ja ne zaboravljam Kliknite za proširenje... Ne bih rekao. Kad?
Stojkov Menidjer Stara legenda Poruka 85.298 14.05.2025. u 15:37 - Sremska Mitrovica na ulici, neće skup naprednjaka u subotu #57 dlugomir: Ne bih rekao. Kad? Kliknite za proširenje... ihaaaaj