Sremska Mitrovica na ulici, neće skup naprednjaka u subotu

Jeste, dodjosu kompleksi na tebe kad pocnes da s.e.res o Vojvodini a prvi put si dosao u nju kad su te odbili na prijemnom ispitu u Beogradu.
Ja jesam imigrant ovde gde zivim, momentalno me otkrije akcenat kao i prezime Topalovic, ali se toga ne stidim i ne pokusavam da ispadnem pametni starosedelac u drustvu "a znate kako je nekad ovde bilo...". Sto ti non-stop pokusavas.

Sta izmisljam? Da nisi poreklom iz Vojvodine? I da si dosao sa 20 godina? Te da si dodjos?
Prvo si napisao:

On je dosao u NS kao mator

A posle:

I da si dosao sa 20 godina
Kontriraš samom sebi, uzgred:

kad su te odbili na prijemnom ispitu u Beogradu.
Što si takođe izmislio. Nisu me odbili.

Vidi - stalno se baviš drugim forumašima umesto temom, provociraš, vređaš i za šta si koliko vidim bivao i kažnjavan.
Ovde se priča o tebi i meni završava jer nismo mi tema. Svaki tvoj naredni post koji se bude bavio time biće obrisan ili editovan.

Veliki broj građana okupio se večeras u Sremskoj Mitrovici u još jednom protestu podrške studentima, ali i kako bi poručili predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci da „nisu dobrodošli“ na miting koji je zakazan za subotu, 15. februar.
Veliki broj građana okupio se večeras u Sremskoj Mitrovici u još jednom protestu podrške studentima, ali i kako bi poručili predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci da „nisu dobrodošli“ na miting koji je zakazan za subotu, 15. februar.
Mitrovčani su im na protestu poručili da „nisu dobrodošli“, kao i „ovo je naš grad, AV nepoželjni kukolj u njemu“, „tik – tak, vi ste najslabija karika, doviđenja“.
https://www.ozonpress.net/politika/sremska-mitrovica-na-ulici-nece-skup-naprednjaka-u-subotu/
1739650353957.jpeg

tamo se pominje šopanje ko god da dodje
jel bilo šopanja?
nije
pobegli junaci

e to je mene koštalo sendviča i dnevnice
a tome si ti kriv

ja optužujem
razumeš?

Ček, ček, ček, zar nisi napisao da su došli tamo zbog ideje, a ne zbog para? Jesi, jesi, da te podsetim:

99% je tu dolazilo zbog ideje a 1% zbog para

Jedino sigurno znamo da je 20 njih dobilo po sendvič. Toliko je Vučić napravio. :lol:

Ček, ček, ček, zar nisi napisao da su došli tamo zbog ideje, a ne zbog para? Jesi, jesi, da te podsetim:
Šta ja imam sa njima? Ja sam hteo u grupu onih koji nemaju člansku kartu al hoće da statiraju.
Na Pinku u studiju samo da sediš u toplom pa ima sok, sendvič i dnevnica plus možda budeš na TV jednu sekundu
Jedino sigurno znamo da je 20 njih dobilo po sendvič. Toliko je Vučić napravio. :lol:
Ja sam mogao da doprinesem nadjubrivanju radi prinosa jer sam prekjuče jeo žito sa orasima i meggle šlag penom.
Prvo skuvao pa malo ocedio i stavio u super secka sa orasima i malo šećera sve izblendovao ispalo ekstra
a znamo da se to ne zadržava dugo...

Šta ja imam sa njima? Ja sam hteo u grupu onih koji nemaju člansku kartu al hoće da statiraju.
Na Pinku u studiju samo da sediš u toplom pa ima sok, sendvič i dnevnica plus možda budeš na TV jednu sekundu
Znači Pink je mnogo bolja tezga od Vučića. Pravac tamo, šta čekaš?

Ja sam mogao da doprinesem nadjubrivanju radi prinosa jer sam prekjuče jeo žito sa orasima i meggle šlag penom.
Prvo skuvao pa malo ocedio i stavio u super secka sa orasima i malo šećera sve izblendovao ispalo ekstra
I bez tvog doprinosa Mitrovica je veoma masivno nađubrena. Pun je internet snimaka nađubrivanja. Sramota.

Poslednja izmena:
Prvo si napisao:

A posle:

Kontriraš samom sebi, uzgred:

Što si takođe izmislio. Nisu me odbili.

Vidi - stalno se baviš drugim forumašima umesto temom, provociraš, vređaš i za šta si koliko vidim bivao i kažnjavan.
Ovde se priča o tebi i meni završava jer nismo mi tema. Svaki tvoj naredni post koji se bude bavio time biće obrisan ili editovan.
Sta si nego u 20 godina nego mator? Vec si usvojio akcenat zavicaja i nikad neces imati novosadski akcenat, nikad neces nauciti backe/sremske obicaje koji se uce u porodici dok si dete, nikada neces imati drustvo iz novosadske osnovne ili srednje skole. I sta je problem da napisam da si dodjos kada i jesi? I zasto uvek pretis banovanjem?
Ako ces sbvakio put da pretis banovanjem kada ispadnes smesan u drustvu, kada ispadnes kao totalni nepoznavaoc onoga o cemu pises, kada ti neko napise da iritira da ti sebi dajes za pravo da pises o necemu sto ne znas (pogotovo o Vojvodini, istoriji i obicajima, o EV, o statici u gradjevini itd). Ja sam dokazao da mogu bez ovoga mesta, ti si dokazao da ne mozes ali isto tako je dokazano da ovo mersto ne moze bez posetilaca odnosno registrovanih usera. Pa ako ces ti zbog svog ega da teras posetioce ovog mesta Petrovic moze da jos jednom bankrotira kao vlasnik ovog portala.

Sta si nego u 20 godina nego mator? Vec si usvojio akcenat zavicaja i nikad neces imati novosadski akcenat, nikad neces nauciti backe/sremske obicaje koji se uce u porodici dok si dete, nikada neces imati drustvo iz novosadske osnovne ili srednje skole. I sta je problem da napisam da si dodjos kada i jesi? I zasto uvek pretis banovanjem?
Ako ces sbvakio put da pretis banovanjem kada ispadnes smesan u drustvu, kada ispadnes kao totalni nepoznavaoc onoga o cemu pises, kada ti neko napise da iritira da ti sebi dajes za pravo da pises o necemu sto ne znas (pogotovo o Vojvodini, istoriji i obicajima, o EV, o statici u gradjevini itd). Ja sam dokazao da mogu bez ovoga mesta, ti si dokazao da ne mozes ali isto tako je dokazano da ovo mersto ne moze bez posetilaca odnosno registrovanih usera. Pa ako ces ti zbog svog ega da teras posetioce ovog mesta Petrovic moze da jos jednom bankrotira kao vlasnik ovog portala.
Kažnjavali su te uglavnom drugi, moj akcenat i ostalo su moja stvar, a ti se lepo bavi temom, a ne drugim forumašima pa neće biti problema.

Zaboravih ti reći, ovde se neki koji su bili tamo žale da su im nestali novčanici, mobilni i slično tako da si ti dobro prošao što nisi išao. Treba da mi budeš zahvalan.

Ovi mi rekoše da su neki naš, sad da ne pominjem izvesne nacionalne manjine koje su bile itekako prisutne. Odavde je kolektivno otišla cela Gradska čistoća.
Rome ne vole samo oni što ih doživljavaju konkurencijom - Bosanci.

I ne slušaj svašta - prvo su ti rekli kako će ih dočekaju i izšopaju iz S.Mitrovice...

...sad ti rekli ovo.... a nisu izlazili jer nisu za Vučića a znaju da su nestali novčanici....

Back