Sremska Kamenica

Malo iznad kamenice nalaze se Bocke, baš simpatično naselje koje se već naslanja na Frušku goru. Ova slika je odatle:

P11030-105745.jpg

Mnogo zelenila je tamo uobičajena pojava. :)
Inače svi nazivi ulica su po biljkama.

Pozdrav svima, nova sam na forumu a registrovah se jer trazim (bezuspesno) odgovor na pitanje- koje za sad ni na google-u ne mogah naci. Elem, nekada je u Sremskoj Kamenici postojala ulica Petra Drapsina- zna li iko od forumasa kako se ta ulica sada zove? Unapred hvala! Iv

Pozdrav svima, nova sam na forumu a registrovah se jer trazim (bezuspesno) odgovor na pitanje- koje za sad ni na google-u ne mogah naci. Elem, nekada je u Sremskoj Kamenici postojala ulica Petra Drapsina- zna li iko od forumasa kako se ta ulica sada zove? Unapred hvala! Iv
Dobrodošla na forum! :D
Welcome Aboard Hasan Minhaj GIF by Patriot Act

Mislim da nije postojala ulica u Kamenici pod tim imenom. Postoji još uvek u Novom Sadu. Proveriću sutra ako budem stigao.

Dobrodošla na forum! :D
Welcome Aboard Hasan Minhaj GIF by Patriot Act

Mislim da nije postojala ulica u Kamenici pod tim imenom. Postoji još uvek u Novom Sadu. Proveriću sutra ako budem stigao.
Hvala puno! Tako je, postoji ta ulica u Novom Sadu ( iz NS-a sam), no ceprkajuci po nekim starim ugovorima/papirima iz 1970-e koje su sastavljali/ugovarali baba i deda mi, dodjoh do saznanja da je postojala i u Sr. Kamenici, a kako je upravo ta adresa bila prebivaliste jedne gospodje, komsinice-"vikendasice" iz Bocki nam.

Back