Srela beskućnika i odlepila za njim

Neno

Buduća legenda
Poruka
25.381

Jasmina srela beskućnika i odlepila za njim: Htela da mu kupi da jede, a sada imaju dvoje dece​

Kad je Jasmina prišla beskućniku ispred supermarketa želeći da mu pomogne, nije ni slutila da će s njim zasnovati porodicu.​

1754507391096.png
Jasmina Grogan nikada nije zamišljala da će pronaći ljubav ispred supermarketa. Ipak, upravo tamo je upoznala Makauleja Murčieja, čoveka koji je u tom trenutku bio beskućnik. Pokušala je da mu da novac, ali je on odbio. Umesto toga, ponudio joj je pomoć sa teškim cegerima, piše News18.

Taj jednostavan čin je bio početak jedne neočekivane ljubavi.​

Nije prestajala da misli na njega​

Nakon što je ušla u supermarket, Jasmina nije mogla da prestane da misli na njega. Vratila se i ponudila mu večeru. Iako mu je bilo nelagodno, pristao je. Te večeri su dugo razgovarali, a ona mu je čak kupila telefon kako bi ostali u kontaktu.

Nakon sastanka, Makaulej joj je poslao poruku u kojoj je priznao da ne može da prestane da misli na nju. Jasmina je odgovorila da ni ona njega ne može da izbaci iz glave. Ubrzo su izašli ponovo, a tada se desilo ono što je promenilo sve.

Jedna noć pretvorena u "srećno do kraja života"​

Nakon zajedničkog ručka, Jasmina ga je pozvala da prespava kod nje. Donela mu je čistu odeću, sredila mu zube, a planirana jedna noć pretvorila se u zajednički život.

- Znala sam odmah, on je pravi muškarac za mene. Tako dobar, fin i skroman - rekla je ona.

Danas, Jasmina i Makaulej imaju dvoje dece i vereni su. On je našao posao, obrijao se, obnovio svoj izgled i započeo novi život - sve zahvaljujući ljubavi i podršci koju je dobio od Jasmine.

- Drago mi je što smo se sreli. Verujem da se sve događa s razlogom. On mi je promenio život - zaključila je Jasmina.

Oni su dokaz da ljubav nema granice​

Njihova priča privukla je veliku pažnju na TikToku i Instagramu, gde često dele zajedničke fotografije i snimke. Ljudi širom sveta ih opisuju kao "anđele" i inspirišu se njihovom pričom.

Jasmina srela beskućnika i odlepila za njim: Htela da mu kupi da jede, a sada imaju dvoje dece​

Kad je Jasmina prišla beskućniku ispred supermarketa želeći da mu pomogne, nije ni slutila da će s njim zasnovati porodicu.​

Pogledajte prilog 1766723
Jasmina Grogan nikada nije zamišljala da će pronaći ljubav ispred supermarketa. Ipak, upravo tamo je upoznala Makauleja Murčieja, čoveka koji je u tom trenutku bio beskućnik. Pokušala je da mu da novac, ali je on odbio. Umesto toga, ponudio joj je pomoć sa teškim cegerima, piše News18.

Taj jednostavan čin je bio početak jedne neočekivane ljubavi.​

Nije prestajala da misli na njega​

Nakon što je ušla u supermarket, Jasmina nije mogla da prestane da misli na njega. Vratila se i ponudila mu večeru. Iako mu je bilo nelagodno, pristao je. Te večeri su dugo razgovarali, a ona mu je čak kupila telefon kako bi ostali u kontaktu.

Nakon sastanka, Makaulej joj je poslao poruku u kojoj je priznao da ne može da prestane da misli na nju. Jasmina je odgovorila da ni ona njega ne može da izbaci iz glave. Ubrzo su izašli ponovo, a tada se desilo ono što je promenilo sve.

Jedna noć pretvorena u "srećno do kraja života"​

Nakon zajedničkog ručka, Jasmina ga je pozvala da prespava kod nje. Donela mu je čistu odeću, sredila mu zube, a planirana jedna noć pretvorila se u zajednički život.

- Znala sam odmah, on je pravi muškarac za mene. Tako dobar, fin i skroman - rekla je ona.

Danas, Jasmina i Makaulej imaju dvoje dece i vereni su. On je našao posao, obrijao se, obnovio svoj izgled i započeo novi život - sve zahvaljujući ljubavi i podršci koju je dobio od Jasmine.

- Drago mi je što smo se sreli. Verujem da se sve događa s razlogom. On mi je promenio život - zaključila je Jasmina.

Oni su dokaz da ljubav nema granice​

Njihova priča privukla je veliku pažnju na TikToku i Instagramu, gde često dele zajedničke fotografije i snimke. Ljudi širom sveta ih opisuju kao "anđele" i inspirišu se njihovom pričom.
Kako divna priča… Vraća veru u ljubav, u ono što čovek jeste, a ne što ima. Kažu često da žene jure pare , ali pare su samo nuspojava sposobnosti. A sposobnost bez duše ne vredi mnogo…Ovaj čovek bio je na dnu, ali je ostao čovek… i đžentlmen. Ne treba ti mnogo da budeš čovek, samo dobra volja i malo pristojnosti. Svaka čast!

Ne znam sta je smesno, pa se poneki ljudi iskidase od smeha na ovoj temi, segace se.

To je dokaz da prava ljubav nikad se ne zna kad ce da dodje i da je vazno biti covek, a ne "napilitrana i moderna" budala.

Za srecu je zapravo potrebno malo.
A šta nije smešno? Ovo su fejk priče za sredovečne domaćice.

U realnosti, živimo u tužnom svetu gde dupe daju za lajkove na društvenim mrežama i onda posle portali za klikove.

Znate li na primer onu priču o paru koji je vodio ljubav na Adi pa ih udario grom pa se posle u hitnoj saznalo da su ljubavnici kad je došao njen muž. E, to je potpuno izmišljeno i nikad nikog nije udario grom dok je vodio ljubav na Adi.

Ovo nije neka topla priča gde su oni zadržali svoju intimu za sebe pa se na primer to pročulo po kraju pa došlo do nekog novinara koji istražio o tome i napisao članak.

Ne, ona je sama ovo objavila na smrdljivom tiktoku i sada pare stižu sa svih strana. Znate, moj muž je bio beskućnik, a ja sam carica, sad ću da vam ispričam..

Ako nije baš sve izmišljeno, što verovatno i jeste.

Back