Neno
Buduća legenda
- Poruka
- 25.381
Jasmina srela beskućnika i odlepila za njim: Htela da mu kupi da jede, a sada imaju dvoje dece
Kad je Jasmina prišla beskućniku ispred supermarketa želeći da mu pomogne, nije ni slutila da će s njim zasnovati porodicu.

Jasmina Grogan nikada nije zamišljala da će pronaći ljubav ispred supermarketa. Ipak, upravo tamo je upoznala Makauleja Murčieja, čoveka koji je u tom trenutku bio beskućnik. Pokušala je da mu da novac, ali je on odbio. Umesto toga, ponudio joj je pomoć sa teškim cegerima, piše News18.
Taj jednostavan čin je bio početak jedne neočekivane ljubavi.
Nije prestajala da misli na njega
Nakon što je ušla u supermarket, Jasmina nije mogla da prestane da misli na njega. Vratila se i ponudila mu večeru. Iako mu je bilo nelagodno, pristao je. Te večeri su dugo razgovarali, a ona mu je čak kupila telefon kako bi ostali u kontaktu.Nakon sastanka, Makaulej joj je poslao poruku u kojoj je priznao da ne može da prestane da misli na nju. Jasmina je odgovorila da ni ona njega ne može da izbaci iz glave. Ubrzo su izašli ponovo, a tada se desilo ono što je promenilo sve.
Jedna noć pretvorena u "srećno do kraja života"
Nakon zajedničkog ručka, Jasmina ga je pozvala da prespava kod nje. Donela mu je čistu odeću, sredila mu zube, a planirana jedna noć pretvorila se u zajednički život.- Znala sam odmah, on je pravi muškarac za mene. Tako dobar, fin i skroman - rekla je ona.
Danas, Jasmina i Makaulej imaju dvoje dece i vereni su. On je našao posao, obrijao se, obnovio svoj izgled i započeo novi život - sve zahvaljujući ljubavi i podršci koju je dobio od Jasmine.
- Drago mi je što smo se sreli. Verujem da se sve događa s razlogom. On mi je promenio život - zaključila je Jasmina.