Sta mislite o muskarcima koji sredjuju intimne delove tel, tipa depilacija oko polnog organa ili nesto tako , radi li ko ovako nesto, posto je sve vise metro ili metero ili kako vec muskaraca koji vode racuna o svemu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
vranic_a:Sta mislite o muskarcima koji sredjuju intimne delove tel, tipa depilacija oko polnog organa ili nesto tako , radi li ko ovako nesto?
И ја!Zana:... Pozeljno je da uradi tako nesto.... Ja to volim.
Čombe voli, Čombe pati...frozen1982.:Ja vec reko da skracujem,ne depiliram plasim se da se ne posecem.Skracivanje bih preporucio muskarcima,proces mnogo opusta.
Takodje...Zana:... Pozeljno je da uradi tako nesto.... Ja to volim.
miskov:I jos na sve to ti deluje kao da je veci .![]()
Sta niko ne radi, kad se vidi sve iz prilozenog.Vragolasta Amfibija:niko to ne radi gde si to cula
idi sramoti se 5 minuta u zenskom kutku i otrci 6 krugova oko svastare pa da ozbiljno porazgovaramo kako da te lecimo
Vragolasta Amfibija:niko to ne radi gde si to cula
idi sramoti se 5 minuta u zenskom kutku i otrci 6 krugova oko svastare pa da ozbiljno porazgovaramo kako da te lecimo
g-rock:ne radimo depilaciju, ali ipak vodimo racuna o intimnim oblastima
nego koka bi je lecila........jel ima tu nekih popularnih lekova:shock: da se posle oseca >![]()
LePiaf:Izgledao je kao ocherupano pile...
Pa nije toliko bio veci, koliko je delovao mocnije... Znash, kao da kaze (gromkim baritonom) "EVO ME, JA SAM *****!".Vragolasta Amfibija:ali je ipak bio malo veci ;-) aaaaaaa...zato ponavljash !! :-D