Sredjivanje intimnog dela tela

Dobra je ta brijacina... valja, valja... nego ko ce sve to da postigne, da obrije glavuzu, udove, opere usi (ili cak obrije ili isecka sadrzaj i iz njih), zube.. ima toga jos dosta... a dan traje 24h, ako od toga potrosis na spavanje, zevanje i buncanje 9h, ostaje ti 15 da jedes, uradis nesto i "sernjas" po forumu...
Obaveze, obaveze...

LePiaf:
Ja vec neko vreme brijem shumu sa svedoka a nadkitnu poljanu shisham.
Medjutim, pre 2 nedelje sam se naprasno razmahnuo svojom Mach trojkom i obrstio sve shto mi se nashlo na putu.
:roll: Izgledao je kao ocherupano pile...
...ali sam se navikao.
Sad mi je izrasla ona muzevna strnjika ali cu da ponovim proceduru. Chovek se lako navuche na te stvari.
choupinette ti tako slikovito opisujes da sam pocela da zamisljam nehoticno :mrgreen: :lol:

Уа п е д е р и...уа маму вам е...(хехе...неки филм...)

...водим рачуна, али не бријем (у ствари јесам једном јаја, али је то толико сврбело да...)

...у ствари сад смо били у преговорима...договор је да ће имати права да среди како жели, цело тело (јбг меље глобализација...морао и ја да попустим...:)), али својеручно...без да се ја ту нешто мучим. А тек шта ја добијам заузврат...не смем ни да кажем. Вуахахахаха...8-)

...једино ставио вето на јаја...шта зна женско колико је то деликатно? Она мисли то може КРК...то мора нежно...са разумевањем...:lol:

:wink:

pa fino odete na depilaciju voskom, iserupaju vas od vrata pa nadalje i eto! Tamo gde ja idem na depilaciju, prica mi devojka koja to radi da dolazi dosta muskaraca, jedino sto vriste vise nego zenske... :) Najsmesnije mi bilo kad mi je pricala kako se to radi kod muskaraca - dole, jos kad je njoj prvi put bilo... kaze moras lepo sto ti smeta prebacuj na drugu stranu i nastavis...

Ali vremenom se covek navikne, dlaka ne jaca vec naprotiv slabi (jer se cupaju iz korena) i plus jednom mesecno je dovoljno odraditi to. Sad je samo mozda problem skinuti se tamo ali zaposlene tamo su vec naviknute na to tako da... Isprobajte, mora da je zanimljivo....

Vragolasta Amfibija:
hihihi...priznaj da si uzimao casove kod paradiza...

crvitju mekani ;-)

Amfi, iskustvo je tu covece!!!, bolje je kad je izdepiliran, jel da? pogotovo za phusenje, dlacice ne ulaze u usta i mnogo je sladje. Zato mi volimo ked ste vi izdepilirane, ono skroz, znas valjda kako mislim, "NA RAJFESLUS", to ti je ono, samo se ostavi jedna neizdepilirana linija skroz do pupka, a drugo sve golo. tako da ti to lici na rajfeslus do pola otvoren, mnogo je ljepse za lizanje, ne zapinju mi dlacice u grkljan(JEDNOM SAM SE ZAMALO UDAVIO, TAKO DA MI SE DEVOJKA PREPALA I PRESEO JOJ UZITAK, PICHKA JOJ SE OSUSILA OD STRAHA, DOSLA JOJ KAO SUVA SMOKVA). E, bas je rajfeslus super, JEL GA TI IMAS?????
CMOKIC AMFI

Back