Sredjivanje intimnog dela tela

loop:

ne nemaju...zhene su po bulji tjosave...to je majka priroda regulisala...lakshe se poradjaju (:

zhene imaju sve shto i mi...ok neshto imaju malo vetje neshto malo manje...neshto je nama pravo i oblo a njima dronjavo i shuplje...al kao s malim razlikama sve je tu...koliko god tragichno zvuchalo...da...zhenama rastu dlake na dypetu...

loop:
A to ne :!:
Ne znam moracu da propam ono sa lijanama i mene mlogo nerviraju:mad:
bre srbine muchi$ se u 2006. sa tarzanima i dzejnama :) Ima$ ma$inicu pa na nulu sve dlake. Gornje i donje brijanje :lol: Kreme za depilaciju.... sve sve, samo ne tvoje makaze. Jesi li normalan da koristi$ makaze u ovo doba elektronike. pa to je opasno, a i rezultati su nikakvi u poredjenju sa pomenutom ma$initzom i kremama za depilaciju. znachi...

...znachi kremu za depilaciju nanosi s vecheri...ako hotjesh efektne rezultate najbolje je da prekrijesh zheljeno mesto s najlonskom kesom...da bude toplo i vlazhno te da krema bolje deluje...zatim bitno je da nanosish 3 puta...dakle uveche...navijesh sat negde oko 2jke...i ujutru...imaj u vidu da krema samo sprzhi dlake te ne zabavlja se korenom istih...ni pod razno nemoj nositi sintetichq odetju tu notj...dakle samo pamuk il vuna...dobro vunene gatje i nisu cheste zadnjih 50god...dakle pamuk...i javi kako si prosho...

ok ovo iznad je izmishljotina koju ne treba pratiti...lupe moj savet ti je "zhilet u ruke i steshi zhbun"...samo gleaj da sledetji dan ne idesh daleko od qtje i da imash gatje s luftom jer kao ima da ti se upale moshnice ko nikad...samo hrabro i znaj...i josip broz je brijao genitalije!

U merkatoru da odmah preko puta manikir stola otvorimo sto za uredjivanje podpubične, nadpubične oblasti , zatim anusne regije, podmišnjake, nosne kićanke, ledjne ućebotine, guzna naježenja, ušne ikebane....

Farbanje sa stalnom bojom , sa privremenom bojom, stavljanje mindžuša.

Zatezanje kožica, uklanjanje fimoza.

Hauba za brzo ispiranje , hauba za brzo feniranje.....

Proteze za uklanjanje deformacija, kopče za oblikovanje.....

Naravno Vep , za bildovanje.

Nije u vezi sa temom , ali bi dobro išlo i unutrašnje i spoljašnje masiranje prostate, topla kupka za prostatu , Inhalacija etarskim uljima.....

Friziranje, pravljenje kikica i pletenica.
Na kraju naravno parfemisanje egzotikom .
------------------------------------------

Back