Sredjeno ili onako

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Važno mi je da ambijent u kojem provodim najviše vremena odiše toplinom, volim masivni namještaj, prirodne materijale...tako mi je kuća i namještena i nemam namjeru nešto mijenjati još neko vrijeme, tako da bih se uvijek prije odlučila za putovanje nego za komad namještaja....a cipele kupujem kad naletim na nešto da me privuče i vizualno i da je udobno i naravno da mi odgovara cijenom, klasično šopingiranje nikad nisam voljela, slađe mi kad kupovina ispadne neplanirana. :)

Koliko vam je bitna sredjenost stana, kuce( prostora) u kome zivite?

Radije bi otisli na neki put ili kupile sebi skupe cipele ,
nego da kupite deo namestaja ili nesto lepo za stan,
sto bi unelo promenu u prostoru u kome zivite
Volim da mi je stan namesten jednostavno, sa nekim licnim detaljcicima, tako da mi skupe stvari za to nisu potrebne. Najradije bih otputovala, ako bih mogla da biram.

Путовање, увек.

Што сам уређивала, уређивала сам.

Свиђа ми се како јесте, а и да ми се не свиђа, бирам путовање и шлус.

Pošto trenutno živim u iznajmljenom stanu u kom znam da se neću zadržavati, već planiram da tražim novi početkom godine, ne trudim se mnogo oko njega.
Prilagođen je meni u toj meri da sam ga ukrasila sitnicama da mu dam lični pečat. Gazde su bile tako drage da mi učine i okreče u boju lavande. Stavila sam pokoju sliku, imam gomilu lepih sitnica iz Kike posebno u vidu vazica i kuhinjskih sitnica ali krevet, ormari i te skuplje stvari su gazdine. Moji su prekrivači :lol:
Dakle dajem pare za kućanske stvarčice, sviđa mi se stan jer je svetao, u mojim bojama i definitivno ima moj pečat ali trenutno nisam preokupirana time i radije ću dati za cipele, odeću, lepo putovanje, knjige...
Naravno ne bih se dobro osećala u stanu koji je mračan, depresivan i uređen onako kako mrzim.....ali u takav se ne bih ni uselila u startu

Neko pomenu krakter..slazem se da izgled stana ima veze sa karakterom onoga ko u njemu zivi,
meni je pre svega bitna udobnost u mom stanu a onda i funkcionalnost..a umem s vremena na vreme
da promenim po nesto u stanu , oduzmem ili dodam...prosle godine i delom ove sam dosta toga promenila :)

Upravo tako.
Udobnost i funkcionalnost su na prvom mestu...mi, žene, prirodno imamo smisla za lepo, tako da sam zadovoljna mojoj kucom...
Nisam rob materijalnih stvari i ne patim od "pokazivanja", mislim da je bolje ulagati novac (višak, ako i kad ga ima) u putovanja, hobije, porodicna okupljanja, druzenja...
Tako da ulaganje u kucu stavljam na sedmo mesto od 1 do 10 na listi prioriteta.

Poslednja izmena:

Jos nemam svoj zivotni prostor. Tada bih sigurno imala potrebu da tu kutijicu sredim i ususkam bas po svom. Imam tacnu sliku svega. Bio bi to presek mog ukusa i prakticnosti. Kombinacija zeleno-sivo-belo. Jednostavan dizajn, ostre ivice i vrlo intimno.
Putovanja prijaju, osveze ali posle njih se ipak vracas u prostor koji treba da je udoban, u kom si najkomotniji.

Back