Ja nikad nisam bio za vučića pa tako ni za soroša i vakcinizaciju.Ti jesi pa se vakciniši što pre.a ti si jedva cekao da se dobrovoljno testiras i da budes prvi za vakcinu?
Pokazi na cijoj si strani.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nikad nisam bio za vučića pa tako ni za soroša i vakcinizaciju.Ti jesi pa se vakciniši što pre.a ti si jedva cekao da se dobrovoljno testiras i da budes prvi za vakcinu?
Pokazi na cijoj si strani.
koji si ti pajser, da je bog globalista ne bi rusio vavilonsku kuluNe no je srbin, to je mnogo realnija opcija
Detaljan spisak: Šta je sve poskupelo od prvog januara?
https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2021&mm=01&dd=01&nav_id=1789120
oni se sami kace cak i na tipicno srpske temeTi ne moras s njima da razgovaras, ja kad nekog ne volim, ni ne razgovaram s njim. Lako i prosto.
ne radi se samo o devedesetim, radi se o celom 20. vekuTi ne moras s njima da razgovaras, ja kad nekog ne volim, ni ne razgovaram s njim. Lako i prosto.
A devedesete su odavno prosle pa ili pricajte k'o ljudi ili ne morate da pricate.
To joe onda drugo, ako je neko zlonametran, prijavi, ali nije uvek zlonameran.oni se sami kace cak i na tipicno srpske teme
narod je narod, to je unutrasnji dijalog kad ti se neko tvoj nakaci, ali proveri da li je stvarno tvoj, to je lako.To joe onda drugo, ako je neko zlonametran, prijavi, ali nije uvek zlonameran.
Ima i Srba ili "Srba" koji se kaze Srbima na postove pa sta s njima? Ne mogu da podnesu drugacije misljenje? Pa onda i nisu za forum.
srecna nova godina svima,
a posebno zverku i jaguarki zelim ostanak vozda na vlasti bar jos 50 godina
i da na svakim sledecim izborima glasaju za njega![]()
Ma bre Mirni Dragutine, dobar i razuman covek, ili vaspitan covek se odmah vidi, nije mi neophodno da znam koje je nacije.narod je narod, to je unutrasnji dijalog kad ti se neko tvoj nakaci, ali proveri da li je stvarno tvoj, to je lako.
Videćemo.Očekujemo dobre vesti uskoro.