Srecan vam praznik kolege radnici .Mislim nama muskarcima je svaki dan praznik ali ovaj je poseban jer je to praznik stvaraoca to jest muskaraca.Zenama danas dajte pun radni raspored a vi dignite sve cetiri u vis i uzivajte, zasluzili ste.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sto vise prolazi vreme to sam sigurniji da je zivot prekratak da bi se radilo:zeva:Srecan vam praznik kolege radnici .Mislim nama muskarcima je svaki dan praznik ali ovaj je poseban jer je to praznik stvaraoca to jest muskaraca.Zenama danas dajte pun radni raspored a vi dignite sve cetiri u vis i uzivajte, zasluzili ste.
Srecan vam praznik kolege radnici .Mislim nama muskarcima je svaki dan praznik ali ovaj je poseban jer je to praznik stvaraoca to jest muskaraca.Zenama danas dajte pun radni raspored a vi dignite sve cetiri u vis i uzivajte, zasluzili ste.
na mrtvog lava i zec shilji onu stvar.
lako je pljuvati po coveku kad nije tu da se brani...
dok su bili aktivni nije te bilo nigde nestao si ko rukom odnesen ,sad kad je dobio ban odjednom glumis silu , ne patroniziraj zeko peko....
Cak i onaj koji glumi da je pametan ima neke aspiracijne prema istoj.Ti ne mozes ni da glumis pa cak ni oponasas ( osobina svojstvena za neki nizi razvojni oblik ) dakle ostaje ti solucija samo da gmizes i da se slihtas ovim nedoebanim i iskompleksiranim kokoskama.Crve ne zaboravi jednu stvar, kokshi se hrane sa crvima.![]()
Direktoru se pitanja postavljaju samo kad to on dozvoli a da bi to bio u prilici da te bilo kkavog odgovora udostojim za pocetak moraces da prerastes nivo larve naravno pod uslovom da ne stradas od kokosaka sa kojima druzbujes.Mozda se ponosis tvojim pernatim drustvom i podrskom koju od njih dopbijas ali to je vec tvoj problem ili kompleks da se slihtas pogresnim i tragicnim kompleksasicama.
Direktoru se pitanja postavljaju samo kad to on dozvoli a da bi to bio u prilici da te bilo kkavog odgovora udostojim za pocetak moraces da prerastes nivo larve naravno pod uslovom da ne stradas od kokosaka sa kojima druzbujes.Mozda se ponosis tvojim pernatim drustvom i podrskom koju od njih dopbijas ali to je vec tvoj problem ili kompleks da se slihtas pogresnim i tragicnim kompleksasicama.