Srećan je onaj koji voli

Da li se slažete? 🥰

Baš mislim tako nešto, i idem u prošlost i milina me obuzme kad se setim kako su me nekad nosili hormoni i osećaji i kako mi je bilo lepo kad treba da vidim nekog u kog sam zaljubljena i kako su lepe i te noći i ti dani i bukv toliko mi bilo nekad lepo da mi nije bilo ni važno da li me voli samo to da ne kvari 🥰😂🙃

Jel ste nekad uživali u svojim emocijama tako da vam je manje bitno da li je obostrano, dogod ima bliskosti i poštovanja i naklonosti? 😀

Znam da će sad neki da namćorišu 😀 kako treba ovo, ono, ali vrlo je jednostavno: treba naći osobu koja neće da pokvari to lepo što osećate 😊.. samo to. 😀

Poznato? Ili uvek tražite obostrano?

A šta kao ako te on neće, onda ti nije agonija?

Da li se slažete? 🥰

Baš mislim tako nešto, i idem u prošlost i milina me obuzme kad se setim kako su me nekad nosili hormoni i osećaji i kako mi je bilo lepo kad treba da vidim nekog u kog sam zaljubljena i kako su lepe i te noći i ti dani i bukv toliko mi bilo nekad lepo da mi nije bilo ni važno da li me voli samo to da ne kvari 🥰😂🙃

Jel ste nekad uživali u svojim emocijama tako da vam je manje bitno da li je obostrano, dogod ima bliskosti i poštovanja i naklonosti? 😀

Znam da će sad neki da namćorišu 😀 kako treba ovo, ono, ali vrlo je jednostavno: treba naći osobu koja neće da pokvari to lepo što osećate 😊.. samo to. 😀

Poznato? Ili uvek tražite obostrano?
Lep i pozitivan tekst. Bravo. Popravila si mi veče.

Pa nisam nikad uspeo da se uzbudim nesto a da to nije bilo obostrano.

A nema nista lepse od voleti, i ljubav je glavni preduslov za sreću.

Zivot treba udesiti sebi tako da uvek imas koga da volis i ko da te voli. Tek tada moze da se kaze da zivis ispunjen zivot 😊

A o tim osecajima kada zaljubljen, na primer, let je otkazan pa vozim celu noć kroz 5 država da je vidim....pa onda kad je vidim....uh...

Таленат за љубав.
:kez:

Pa nisam nikad uspeo da se uzbudim nesto a da to nije bilo obostrano.

A nema nista lepse od voleti, i ljubav je glavni preduslov za sreću.

Zivot treba udesiti sebi tako da uvek imas koga da volis i ko da te voli. Tek tada moze da se kaze da zivis ispunjen zivot 😊

A o tim osecajima kada zaljubljen, na primer, let je otkazan pa vozim celu noć kroz 5 država da je vidim....pa onda kad je vidim....uh...
Divno! Zamišljam već to kako si vozio.. sve znam.

nije bas srecan taj koji voli ako nije uzvraceno...unrequited love je stvar koja se opeva i opeva u pesmama.

ali opet, srecan si sto znas da si ljudsko bice sa emocijama, a tu fuqsu ko ebe kad je glupa pa ne vidi te kao sto ti vidis nju.

platice na odlozeno kad joj bude najteze i kad shvati sta je propustila, a tad je obicno kasno.

Back