SRECAN DAN REPUBLIKE SRPSKE

80mkMKM.jpg

- - - - - - - - - -

TfZaTzY.jpg

- - - - - - - - - -

JpfGcVH.jpg

- - - - - - - - - -

dr9YvIi.jpg

- - - - - - - - - -

HMfPMuh.jpg

среда, 09 јануар 2019 09:41 Мрачајски прото
Дај Жељка немој Данас да причаш о економској стабилности Републике Србске, када од кредита исплаћијете плате, пензије и инвалиднине, а за само мјесец децембар заувјек је напустило 10.000 младих и образованих људи из Републике Србске. Погледај како у твом Прњавору данас живи обичан човјек, борац славног одреда "Вукови са Вучјака" који је стварао Републику Србску. По њему се види каква је Република Србска данас а не по причама добро плаћених говорника.
Препоручи коментар: 4 5

среда, 09 јануар 2019 13:05 ANALITICAR
Mracajski ProtoTacno je da narod Republike Srpske tesko zivi. Valjda ce nam biti bolje u 2019-oj godini. Pozdrav Proto i da vlada sloga u Republici Srpskoj i da padne veleizdajnik Vucic u Srbiji.ZIVELA DRZAVA REPUBLIKA SRPSKA NIKADA JACA OD DEJTONA
Препоручи коментар: 2 0

среда, 09 јануар 2019 13:57 ANALITICAR
Mracajski ProtoZnao sam te ruziti Proto, izvinjavam se na ovaj dan - rodjendan Republike Srpske. Ti branis Pravdu za Davida, ja zelim da tata i mama od pokojnog Davida nadju pravdu i mir u dusi i da krivci odgovaraju. Samo sam te kritikovao a vjerovatno da nemam prava zato sto si nekako napadno tu jako jako tuznu temu nestanka mladica Davida si nametao kao politicku dilemu a ne kao tuznu sudbinu. Kritikovao sam i opoziciju, ne zato sto ih mrzim nego zato sto jedno pet godina rade protiv Banja Luke i gostuju kod srbomrzilackih medija u Federaciji BiH. Pola naroda u Srpskoj nam je staro, bolesno, nema novaca, bukvalno jedva prezivljava, prolazimo kroz pakao, pola naroda i ne zna kada su nam sveci jer im nije ni do cega, sve to stoji i ti si u pravu, samo sam branio Milorada Dodika kao vecinsku volju , ipak je dobio 370 000. Da li Milorad pravi greske, naravno, meni nikada Ana Brnabic ne bi dobila orden Srpske. Nikada kao Milorad necu biti uz Vucica dok izdaje Kosmet.
Препоручи коментар: 0 0

среда, 09 јануар 2019 14:09 ANALITICAR
Mracajski Proto

Nas srpski narod nestaje, mi kopnimo, izumiremo, mi smo stara nacija - medju najstarijim na planeti ali mi nestajemo. Srba u Bosni, ja znam da si ti patriota i da znas da nas je bilo cak milion i 400 000. Zbog rata smo izginuli, nestali, iseljeni smo. Zivi nam narod od Kanade, Svajcarske, Nemacke, ogroman broj sarajlija zivi u Beogradu, Novom Sadu. Danas srpsko Sarajevo, kompletna regija ima samo 65 000 a samo pre rata sarajevskih Srba u gradu Sarajevo je bilo cak 160 000 , najveci srpski grad nakon Beograda. U ratu smo cudom opstali, vodio nas je junacki pokret SDS sa Mladicem i armijom. I zato me boli danas kada vidim apatiju. Milorad Dodik mi je stranacki lider u SNSD i u drzavi ali cu uvek ja imati svoje ja, necu kao papagaj ponavljati njegove reci da smo na pravom putu, nismo dok god se desavaju ubistva kao Davida, zatim navijaca Partizana u Bijeljini Pantica koga su ubili navijaci Zvezde Cigani. Evo ubistvo u srpskom Sarajevu, ubistvo mladica u Banja Luci
среда, 09 јануар 2019 14:20 ANALITICAR
Mracajski Proto

Pozivam Opoziciju da jos jace kritikuje SNSD ali da se resenja nalaze u Banja Luci a ne tako sto ce Borenovic, Stanivukovic, Sukalo odlaziti kod srbomrzaca u federalno Sarajevo kod Bosnjaka koji Boga mole da nasa Srpska nestane. Proto ako vidis Vukove sa Vucijaka pozdravi ih. Junacku jedinicu, junacka Banja Luka i prvi krajiski korpus kao najjace brane za opstanak srpstva , banjalucani su ratovali od Vukovara preko Kosova, Doboja, Sarajeva, da nije bilo Banjalucana palo bi srpsko Sarajevo , Plitvica, Gradacca , Vozuce. Opstali smo, zato moramo cuvati slobodu, ne dozvoliti da izdamo otadzbinu mada se danas toliko tesko zivi da ljudima nije ni do cega. Sanse Proto da mi opstanemo kao narod su po meni jako male. Mi bukvalno kao nacija uz Bugare najbrze nestajemo u Evropi. Nama se gase sela, gradovi, razredi, kucni pragovi, u Srbiji je katastrofa. Nasi politicari imaju obraz djon, njih se to ne dotice, oni to iz blindiranih mercedesa ne vide. Pozdrav brate.

среда, 09 јануар 2019 15:24 Мрачајски прото
Хвала ти пријатељу на овако искреном и јавно изговореном ставу о несрећи народа нашег која нас је задесила.Хвала ти и на оваквом ставу према мени, јер ово је за мене велики дар, без обзира што имамо врло супротне погледе на политичка дешавања у Републици Србској.
Што се тиче Давида, вјеруј ми, ја овдје подржавам правду за слободу сваког човјека, за слободу говора, и борим се против медијског једноумља који пласирају странке на власти. Барем је мени јасно колика је њихова моћ.
Теби као члану владајуће партије желим све најбоље, и ништа ти не замјерим на томе, јер млад си човјек, у односу на моје године. И ја сам у младости био члан тада једине партије непуних пет година, чију сам чланску карту јавно вратио 30.6.1989, и постао противник њене политике све до данашњег дана, и ни једну више нисам ставио у свој џеп.
Свако добро ти желим.

o ovome pricam sto svi znaju u rs al se prave blesavi....

Pa lepo je što slave i imaju neradni dan Bosanci ,nama ove godine pada za vikend z:( mada je ova tema totalno retardirana na početku treće decenije 21. veka se odrasli ljudi lože na državne praznike , parade , sletove,muškarce u uniformama na konjima,zastavice i patetične pesmice kao da smo u pedesetim i šezdesetim fazon Haile Selasije prolazi Terazijama u otvorenoj limuzini . z:shock:

Vidi *******a sto kmeci ahah z:D

Back