Срећан 9. мај дан победе над фашизмом

Смешно и тужно је што њему лично изгледа уопште нису ни падали на памет Немци као противници.

Његова лична ноћна мора је била упад Жабара преко Домжала док су његови иначе хиперспособни војници пијани и у креветима са курвамa. Добро, то му је била зона одговорности, али с обзиром да се са великим жаром обрушио још и на Румуне, не делује баш да је владао стратегијом.
A realno i Nemci i nisu bili protivnici ,jedini i konstatni neprijatelji su bili Žabari i Madjari od samog formiranja države sve do okupacije .

Ima reference na wiki ali je glup da ih nadje ...
Kada nesto ne zna on odma kaze da je laz ... lol
Pa generalno svi na forumu koriste riječ fašizam kada nekome trebaš reći da je loš (onda je fašist), a ako je dobar onda je, kao, antifašist.
Dakle, EU i USA su fašisti jer, jga, ne daju Srbima Kosovo. Rusi su antifašisti jer su Srbi "mali Rusi", a nećeš za sebe govoriti da si loš.
Idem reć frendu da je fašist jer mi je dužan 100 ojra već neko vrijeme

Pa generalno svi na forumu koriste riječ fašizam kada nekome trebaš reći da je loš (onda je fašist), a ako je dobar onda je, kao, antifašist.
Dakle, EU i USA su fašisti jer, jga, ne daju Srbima Kosovo. Rusi su antifašisti jer su Srbi "mali Rusi", a nećeš za sebe govoriti da si loš.
Idem reć frendu da je fašist jer mi je dužan 100 ojra već neko vrijeme

Да ли си некад чуо семиналну совјетску песму "Твој Папа - Фашиста!"

Jel kao Hitler i SNS?!? :think:
treba osluškivati šta radi SNS i čitati izmedju redova

mesecima unazad puštaju tzv. "seksualne afere" gde poštene kurfe zbog svojih interesa glume štetu

to je bila šifrovana poruka šta vlast radi nedokučiva prostoj svetini koja je šifrovanu poruku doživljavala animalno

naime, poštena EU koja ne želi Srbiji prosperitet zbog svojih interesa sad nudi Srbiji vanredno članstvo jer su Rusija i Kina postale nezgodne za njihovu prevarantsku ekonomiju - seksualna afera

Poslednja izmena:
Moguće, pa daj da to onda razjasnimo.
Daj definiciju fašizma pa da vidimo kome je to političko opredjeljenje bliže: meni, prosječnom Srbinu ili prosječnom Rusu

Puna usta fašizma a nemate pojma o čemu pričate, pa zašto onda ne pričamo o tome kako je dokazan Fermatov teorem, jednako znate i o tome
Već sam ti rekao da je fašizam zajednica naroda u države koju je na svoj način formulisao Benito Musolini. U engleskoj to je bio Osvald Mozli.

Back