Срећан 8. март!

Разрушитель

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.753
Користим ову прилику да женском колективу овог форума (другарицама, дамама) честитам данашњи дан, и да у складу са природом овог празника
уручим скроман сајбер поклон:

thumb3_red_roses_1.jpg

Мада, не би било лоше ако би нека од вас изложила свој став поводом самог приступа данашњих мушкараца. Да ли требају да буду
мегаломански дародавни, или скромни реалисти чији мали, али искрени гестови пажње вама значе пуно?

Ne kapiram zasto ljudi cestitaju nepoznatim forumasicama 8. mart...Cestitaj zenskim osobama koje su ti bliske. Ili je sve to rezultat noulajferske revolucije?

mind = blown

Ali moram da se pridruzim cestitkama Akuti :lol: :per:
Дапаче, да је све то резултат ноулајферске револуције; пробили смо сајбер барикаде и границе, и срљамо у рандеву меч са непознатим особама. :lol:

Шалу на страну, нормално је да ти то не разумеш, зато што пре свега ниси упознат са речима као што су - пристојност, и бонтон.
Какве везе има да ли су у питању познате или непознате особе, оне које су блиске или удаљене? Жена је жена, и тај дан је посвећен њој, без обзира да ли је у питању
честитка преко нета, букет ружа, или нека фина песмица.
Ја сам данас (у реалу тлос-е, да нагласим) честитао празник, женама које познајем (са којима сам добар) и њиховим другарицама, познаницама
које су мени стране и непознате, па ми се није испекао језик због неколико речи.

У сваком случају, надам се да ћеш у атмосфери препуној позитивног вајба, провести овај хепи деј.
:bye:

Дапаче, да је све то резултат ноулајферске револуције; пробили смо сајбер барикаде и границе, и срљамо у рандеву меч са непознатим особама. :lol:

Шалу на страну, нормално је да ти то не разумеш, зато што пре свега ниси упознат са речима као што су - пристојност, и бонтон.
Какве везе има да ли су у питању познате или непознате особе, оне које су блиске или удаљене? Жена је жена, и тај дан је посвећен њој, без обзира да ли је у питању
честитка преко нета, букет ружа, или нека фина песмица.
Ја сам данас (у реалу тлос-е, да нагласим) честитао празник, женама које познајем (са којима сам добар) и њиховим другарицама, познаницама
које су мени стране и непознате, па ми се није испекао језик због неколико речи.

У сваком случају, надам се да ћеш у атмосфери препуној позитивног вајба, провести овај хепи деј.
:bye:

:lol: :bye:

Na ovoj temi svega, samo nema cura da se zahvale. Pa ovaj hvala :)

Nista posebno, dan kao i svaki drugi. Msm lepo je kad se neko seti naravno, ali nista specijalno ne treba da uradi, niti da daruje sad ne znam ni ja sta. Okej je ruza ako bas zeli ili cokolada. U mom slucaju jedna ona starkova cherry kuglica ni sa jednim poklonom ne moze da se meri :3 (osim mozda 2 takve kuglice :3)

Јес` вала; тол`ке године живота свог сам спрцао у овој усраној рупи од ''метрополе'' и ''престонице'', да не знам ништа о тој проблематици,
да не говорим што сам имао предмет који се бави односима у браку и породици (Породично право) који је само мртво слово на папиру.

Елем, ништа ја о тим стварима и проблемима нисам знао, док се мудри Милорад није појавио и на сликовит начин ми предочио како
функционише живот у ванбрачној и брачној заједници.

:lol:

Пусти ти нас БеограЏане, Милораде шмекеру,
него ти реци, како се у твом селу, мушкарчине попут тебе опходе према неверним женама?

Да ли користите прибор за потпаљивање или се служите старомодним техникама?

Шта да се ради, нисам искусан као ти у обраћању некаквој имагинарној скупини лица (као у твом првом посту - вас; дакле у домену халуцинација) и
у лаичкој процени glede породичних односа у Србији.

Али си свакако прва лига по питању духовитости. То ти је јача страна. Ево један бамби за тебе. :worth:

Него, реци ти мени мајстор Миле - јеси ли проузроковао лакше или теже телесне повреде?

Back