znaci, nemam razloga da reklamiram , jer znaju ljudi da ja sve kupujem sto postoji od suplemenata, samo kazem da covek moze da se zezne, da poruci pogresnu stvar, a ja sam naucio, - ovo je prava stvar, i prava informacija:
Don’t Be Fooled
Did you know that most products represented as "colloidal" silver are actually products containing about
90% silver ions and only about 10% actual silver particles? Ionic Silver is often marketed as "colloidal silver" to drive sales, but for truth in advertising, these products should really be labeled as "Ionic Silver".
The Real Thing
Mesosilver from Colloids for Life contains 75% silver particles and is properly classified as "Colloidal Silver". Because of the difference in particle concentration, Mesosilver has 7.5 times the amount of silver particle content as the ionic "colloidal" silver.
Important: Mesosilver is several times more effective than ionic silver. Make sure you are getting colloidal silver, not ionic silver when purchasing a silver product. Learn to read the label and understand what you are buying.
znaci, ja sam ispekao lekciju, cak imam i pogresno kupljeno neko srebro, koje mi stoji, umesto da ga bacim, morate da nadjete zaista koloidno srebro, i ono moze da se pije koliko god hocete, cak su i moji ukucani videvsi od mene, poceli da ga piju, i kazu dobro... ma samo za grgoljenje je dobro, a kamoli za pluca i ostalo [trenutno ga nemam, ali porucicu opet]
dakle, nije svaka srebrna voda koloidno srebro, u tome je stvar, prodaju se stvari koje nisu bas ono sto bi trebalo da budu, a zaista koloidno srebro je lek i po, moze da se pije koliko god hocete..ja sam svedok - daj boze da ga ima, i u eu, ali ja ne znam, samo znam da je ovo americko odlicno, ja ispio galone [1 galon 3.8 litara]