Srebrna voda

O srebrnoj vod sam se dobro raspitao pre nego sam počeo da je pijem. Više prijatelja lekara mi je reklo da je to nešto što ne može da škodi, a onda se na tv-u pojavi direktor RZZO Vuksanović, i reče da je pijenje srebrne vode štetno, da se ono trajno deponuje, tj. ne izlučuje iz organizma i tako. Sad sam u velikoj dilemi jer sam je davao i klincu da je pije. Moram reći da od kada je pijem, a to je od avgusta 2008, samo jednom sam bio, i to blago, prehlađen. Tri godine nisam pio antibiotike, što je pre bilo nemoguće zbog sinusa. Više nemam problema sa sinusima, nemam potrebu ni da koristim kapi za nos. Imunitet klinca je isto tako neuporedivo snažniji, a srebrnu vodu je počeo da pije nakon preležanog novog gripa decembra 2009. godine. Placebo, slučajnost, ili nešto treće, ali za dalje korišććenje ovog dijatetskog suplementa tražim dodatne argumente o njegovoj zdravstvenoj bezbednosti.
Ma samo dalje konzumiraj, ostale pusti da mlate praznu slamu

Nekoliko godinda svakodnevno, prema uputstvu, pijem srebrnu vodu, apsolutno verujući da ona nije štetna. Pre nego sam počeo da je pijem razgovarao sam sa nekoliko prijatelja lekara, i ni jedan nije imao stav protiv srebrne vode. Nisu verovali u njenu "čudotvornu" moć, ali su rekli da ne može da škodi. Večeras mi prijateljica lekar reče da je čula na televiziji da je neki profesor doktor izjavio da je srebrna voda štetna, da se srebro trajno taloži u organizmu, itd. E, sad sam pokoleban i tražim savet od vas koji znate više od mene o tome
ja sam ekspert za koloidno srebro, ali zaista koloid, jer nisu sve srebrne vode koloidi, neke su soli,a neke jonske, neke srebrni protein, nisu sve dobre i nisu bas preporucljive, neke provalis po ceni, mnogo su jeftine, a neke firme su prevarantske, sam ne mozeS da napravis ono sto je TOP:
We've broken down the three most common products sold as 'colloidal silver':
  • True Colloidal Silver. ...
  • Ionic Silver. ...
  • Silver Protein. ...
  • Closing thought.
znaci ja sam pio, ali zaista istinski koloid, na galone, po oko 200 dolara galon, ali to sto pijes nije to to, izvini, ne kazem da je stetno, samo da moras dublje da udjes u problematiku... takodje sam pio i zlato, bakar, platinu, itd

1748006516631.png

znaci ove mozes da pijes koliko hoces AKO JE GALON 3,8 LITARA, ja sam svake godine unazad 5 i vise goduina ispio po galon, i nema sta da se veruje, zaista deluju, a ostale, je pitanje da li smes, a da te ne boli glava u tim kolicinama koliko sam ih ja vec ispio

poikazi mi tacno sta pijes, pa cu da ti kazem

Poslednja izmena:
znaci, nemam razloga da reklamiram , jer znaju ljudi da ja sve kupujem sto postoji od suplemenata, samo kazem da covek moze da se zezne, da poruci pogresnu stvar, a ja sam naucio, - ovo je prava stvar, i prava informacija:

Don’t Be Fooled
Did you know that most products represented as "colloidal" silver are actually products containing about 90% silver ions and only about 10% actual silver particles? Ionic Silver is often marketed as "colloidal silver" to drive sales, but for truth in advertising, these products should really be labeled as "Ionic Silver".

The Real Thing
Mesosilver from Colloids for Life contains 75% silver particles and is properly classified as "Colloidal Silver". Because of the difference in particle concentration, Mesosilver has 7.5 times the amount of silver particle content as the ionic "colloidal" silver.

Important: Mesosilver is several times more effective than ionic silver. Make sure you are getting colloidal silver, not ionic silver when purchasing a silver product. Learn to read the label and understand what you are buying.​

znaci, ja sam ispekao lekciju, cak imam i pogresno kupljeno neko srebro, koje mi stoji, umesto da ga bacim, morate da nadjete zaista koloidno srebro, i ono moze da se pije koliko god hocete, cak su i moji ukucani videvsi od mene, poceli da ga piju, i kazu dobro... ma samo za grgoljenje je dobro, a kamoli za pluca i ostalo [trenutno ga nemam, ali porucicu opet]

dakle, nije svaka srebrna voda koloidno srebro, u tome je stvar, prodaju se stvari koje nisu bas ono sto bi trebalo da budu, a zaista koloidno srebro je lek i po, moze da se pije koliko god hocete..ja sam svedok - daj boze da ga ima, i u eu, ali ja ne znam, samo znam da je ovo americko odlicno, ja ispio galone [1 galon 3.8 litara]

Poslednja izmena:

Back