Ma gde se talozi? Neki pametnjakovic radi za farmamafiju i nesta lupi bez ikakvih dokaza i svi se poisprepadajuTaloze se i drugi. Cepaj sto vise hlorofila jer je prirodni cistac.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma gde se talozi? Neki pametnjakovic radi za farmamafiju i nesta lupi bez ikakvih dokaza i svi se poisprepadajuTaloze se i drugi. Cepaj sto vise hlorofila jer je prirodni cistac.
Ma samo dalje konzumiraj, ostale pusti da mlate praznu slamuO srebrnoj vod sam se dobro raspitao pre nego sam počeo da je pijem. Više prijatelja lekara mi je reklo da je to nešto što ne može da škodi, a onda se na tv-u pojavi direktor RZZO Vuksanović, i reče da je pijenje srebrne vode štetno, da se ono trajno deponuje, tj. ne izlučuje iz organizma i tako. Sad sam u velikoj dilemi jer sam je davao i klincu da je pije. Moram reći da od kada je pijem, a to je od avgusta 2008, samo jednom sam bio, i to blago, prehlađen. Tri godine nisam pio antibiotike, što je pre bilo nemoguće zbog sinusa. Više nemam problema sa sinusima, nemam potrebu ni da koristim kapi za nos. Imunitet klinca je isto tako neuporedivo snažniji, a srebrnu vodu je počeo da pije nakon preležanog novog gripa decembra 2009. godine. Placebo, slučajnost, ili nešto treće, ali za dalje korišććenje ovog dijatetskog suplementa tražim dodatne argumente o njegovoj zdravstvenoj bezbednosti.
ja sam ekspert za koloidno srebro, ali zaista koloid, jer nisu sve srebrne vode koloidi, neke su soli,a neke jonske, neke srebrni protein, nisu sve dobre i nisu bas preporucljive, neke provalis po ceni, mnogo su jeftine, a neke firme su prevarantske, sam ne mozeS da napravis ono sto je TOP:Nekoliko godinda svakodnevno, prema uputstvu, pijem srebrnu vodu, apsolutno verujući da ona nije štetna. Pre nego sam počeo da je pijem razgovarao sam sa nekoliko prijatelja lekara, i ni jedan nije imao stav protiv srebrne vode. Nisu verovali u njenu "čudotvornu" moć, ali su rekli da ne može da škodi. Večeras mi prijateljica lekar reče da je čula na televiziji da je neki profesor doktor izjavio da je srebrna voda štetna, da se srebro trajno taloži u organizmu, itd. E, sad sam pokoleban i tražim savet od vas koji znate više od mene o tome