момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.265
a jesi vrcav ebo te vrag
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a jesi vrcav ebo te vrag
naravno da normalan covek mora da se drogira kad zivi s vama takvima"neke droge" heeeej
![]()
![]()
![]()
Pa sa kim živi ja u drugoj državi.naravno da normalan covek mora da se drogira kad zivi s vama takvima
u kojoj si to drzavi?Pa sa kim živi ja u drugoj državi.
Jesi li ti "normalan"![]()
Pa u drugoj, tj. ne u istoj u kojoj je Čeda narkoma...normalni, pardon.u kojoj si to drzavi?
kako god, mentalno si i dalje u Srbiji gde god da siPa u drugoj, tj. ne u istoj u kojoj je Čeda narkoma...normalni, pardon.![]()
![]()
![]()
Nemaš blage veze, ne spamuj više, čak nisi ni duhovit.kako god, mentalno si i dalje u Srbiji gde god da si
tvoj je problem sto iznosenje istine tumacis kao duhovitostNemaš blage veze, ne spamuj više, čak nisi ni duhovit.
Šta ti anomalijo imaš da spočitavaš Srbiji. Da ona te je stvorila tako defektnu.kako god, mentalno si i dalje u Srbiji gde god da si
Koje istine? Da se svaki normalan čovjek drogira?tvoj je problem sto iznosenje istine tumacis kao duhovitost
On je samo "normalan" u venama.Šta ti anomalijo imaš da spočitavaš Srbiji. Ona te je stvorila tako defektnu.
Zašto misliš da je "srbijanskom pučanstvu" istina o Srebrenici važna ?Pogledajte prilog 1376896
Cedomir Jovanovic (levo), jedan od retkih promicatelja istine o Srebrenice u srbijanskom pucanstvu
Vidji ova dva govvnetaPogledajte prilog 1376896
Cedomir Jovanovic (levo), jedan od retkih promicatelja istine o Srebrenice u srbijanskom pucanstvu
Da, Srbija nista osim defekata i ne moze da proizvede, a ni ja nisam izuzetak kao sto vidisŠta ti anomalijo imaš da spočitavaš Srbiji. Da ona te je stvorila tako defektnu.
Правдају своју интервенцију, реално да се није упетљао НАТО, ВРС би бошњоратнике сгурала у једну енклаву на простору трокута Бугојно-Високо-Тузла већ до краја 1994 године.
Upravo nekakav naš "kvazi stručnjak" na kurir televiziji priča kako se moramo suočiti sa Vukovarom,Sarajevom i Srebrenicom i sad ja slušam i kontam šta treba da se suočim, ispade u Vukovaru nije bilo HOS-a i dobrih starih zengi, ispade da na sarajevskom ratištu nisu bile rasporedjene najjače muslimanske vojne snage, ispade da se muslimanska vojska nije probijala vojnički muški iz Srebrenice, inače po UN demilitarizovana zona.Na to sve kaže lik mrtav ladan ne možemo da se pravimo da je bio samo zločin bio je genocid tako kaže Hag.Mora genocid i to je to.Pa stvarno...Stalo je tebi do genocida kolko hitleru do ljudskih prava!
Nikad ne spominjete srpske zrtve. Izgleda da su Srbi za vas samo nestajali. I nije vam dosta.
Sa razliku od tebe koji podrzava svaku vrstu genocida i zlocina prema Srbima, ja Srebrenicu smatram teskim ratnim zlocinom. Ali ne i vise.
Ti nemas ni grama humanosti u sebi. Ovde se proserivas po forumu i prosipas svoju mrznju. Zrtve su za tebe samo alat. Pa i nastradali Muslimani.
dok nam je izdajnicka vlast takvih ce televizija biti i njihovih gostijuUpravo nekakav naš "kvazi stručnjak" na kurir televiziji priča kako se moramo suočiti sa Vukovarom,Sarajevom i Srebrenicom i sad ja slušam i kontam šta treba da se suočim, ispade u Vukovaru nije bilo HOS-a i dobrih starih zengi, ispade da na sarajevskom ratištu nisu bile rasporedjene najjače muslimanske vojne snage, ispade da se muslimanska vojska nije probijala vojnički muški iz Srebrenice, inače po UN demilitarizovana zona.Na to sve kaže lik mrtav ladan ne možemo da se pravimo da je bio samo zločin bio je genocid tako kaže Hag.Mora genocid i to je to.Pa stvarno...
Zar nam trebaju neprijatelji pored nas samih?Takvi za 100 evra prodaju rodjenu majku.Ej termin lokalni genocid, lik priča o lokalnom genocidu u BIH.lol
Gdje se koljemo ko zna koliko koljena unazad i gdje žive i danas potomci naroda kojim je sistemski u NDH punjen Jasenovac i ostala stratišta.Sistemski uništavan od bebe do kučnog ljubimca, sistemski prekrštavan i sistemski prebacivan u Srbiju.A pričamo o lokalnom genocidu u nekoj bosanskoj kasabi od 8372 i tri tačke.Pa stvarno...jadni ti ljudi nasilno ubijeni bez borbe što su se predali.Njih žalim jer ratni zarobljenik koji se preda zaslužuje bolji tretman od streljanja.Ostalo je sve jedna velika fatamorgana.
gofno i gofnoPogledajte prilog 1376896