Srebrenica, juli 1995 godine. Šta je prva asocijacija za Srbe?

Srebrenica, juli 1995 godine. Šta je prva asocijacija za Srbe?

• 1. srpska sramota i etički poraz,

• 2. srpski ponos i pobjeda srpske pravoslavono - nacionalne ideje?

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Kako je moguće da se u tom centru i groblju ukopavaju i poginuli vojnici tokom rata, pa i sa početka rata?

Koliko je onda od tih 8372 bilo boraca koji su poginuli u toku rata kao Suljo?
Pa to bi trebalo da se utvrdi koliko je poginulo tokom 4 god rata ,koliko prilikom proboja 28 divizije a koliko je streljano

Srbin sam
Kako bi reagirao da je HV 95-te likvidirala kompletan Kordunski korpus, pretpostavljam isto
Дај ми доказе деловања делова Кордунског корпуса у смислу упада у хрватска села и слике масовних покоља секирама, ножевима, маљевима током целог рата и документуј бројку од ВИШЕ ХИЉАДА мртвих хрватских цивила убијених на тако стравичан начин. Тада ћу рећи да су имали право да се свете, али не цивилима него војницима.

Дај ми доказе деловања делова Кордунског корпуса у смислу упада у хрватска села и слике масовних покоља секирама, ножевима, маљевима током целог рата и документуј бројку од ВИШЕ ХИЉАДА мртвих хрватских цивила убијених на тако стравичан начин. Тада ћу рећи да су имали право да се свете, али не цивилима него војницима.
Ajde ne lupetaj, postavim slike likvidiranih civila i evo dokaza

Kao što si i ti dokazao da je bilo 8k zločinaca u Srebrenici pa im presudio.

Ustase su ubijale redom. Zato su one vrh piramide zlocinaca. I to nije odgovor na moje pitanje? Reci mi , ako sterilises recimo Rome muskarce Beograda je l to genocid ili nije? Po tebi nije iako ce tih Roma nestati!
to su namerno modifikovali

genocid je bio jedno pre srebrenice a posle nje, sve biva kako amer kaze

drugo, ustase i njijovo islamsko cvece nisu osudjeni za djemosajd

znamo i zasto

tako da dzaba brboces

pa ne mogu podržavali titoisticku splacinu

drugacihe bih ja njih poslao u sehide
za kohe utvrdim da nisu orgijali nikada oko srebrenice pustio bih bez razmisljanja
Pa dobro, nemam ja problema s onima koji podržavaju zločince.
Imam problema ako se foliraju pritom i kažu "ali ja sam protiv Orića i sličnih zločinaca"

Back