Bice bicepoenta jeste da ti opravdavas izlete nasera van
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bice bicepoenta jeste da ti opravdavas izlete nasera van
Kako je moguće da se u tom centru i groblju ukopavaju i poginuli vojnici tokom rata, pa i sa početka rata?
Šta će biti? Zašto ste na tom mezarju sahranili i borce poginule tokom rata 1992. godine poput Sulje? On nije žetva "genocida" jer je stradao u ratu.Bice bice
Pa to bi trebalo da se utvrdi koliko je poginulo tokom 4 god rata ,koliko prilikom proboja 28 divizije a koliko je streljanoKako je moguće da se u tom centru i groblju ukopavaju i poginuli vojnici tokom rata, pa i sa početka rata?
Koliko je onda od tih 8372 bilo boraca koji su poginuli u toku rata kao Suljo?
Дај ми доказе деловања делова Кордунског корпуса у смислу упада у хрватска села и слике масовних покоља секирама, ножевима, маљевима током целог рата и документуј бројку од ВИШЕ ХИЉАДА мртвих хрватских цивила убијених на тако стравичан начин. Тада ћу рећи да су имали право да се свете, али не цивилима него војницима.Srbin sam
Kako bi reagirao da je HV 95-te likvidirala kompletan Kordunski korpus, pretpostavljam isto
Ajde ne lupetaj, postavim slike likvidiranih civila i evo dokazaДај ми доказе деловања делова Кордунског корпуса у смислу упада у хрватска села и слике масовних покоља секирама, ножевима, маљевима током целог рата и документуј бројку од ВИШЕ ХИЉАДА мртвих хрватских цивила убијених на тако стравичан начин. Тада ћу рећи да су имали право да се свете, али не цивилима него војницима.
titoosticka udbanaravno da su skorpijoni poslati iz vrha srbije da se zabije kajla u ledja mladicu..
a orgijanje orica oko srebrenice pre toga?Srpski ratni zlocin, pogubljenje muslimanskih ratnih zarobljenika, koje su kao presedan digli na nivo genocida, mada zene i deca nisu ubijani,
sto bi ga karakterisalo kao genocid.
titoisticka udbaMeni je bolesno da su to snimali.
cia agentŠkorpione poslao Stanišić
sklonjeni su na vremeSramota je da pobiješ tamo neku sirotinju,a da ti se glavni krvnici izvuku.
to su namerno modifikovaliUstase su ubijale redom. Zato su one vrh piramide zlocinaca. I to nije odgovor na moje pitanje? Reci mi , ako sterilises recimo Rome muskarce Beograda je l to genocid ili nije? Po tebi nije iako ce tih Roma nestati!
nisu kao ni u jasenovcua mrtvi Srbi, koje pobise Naser Oric i ovi jadni muslimani iz Srebrenice...oni, izgleda da nisu bitni tebi i jos nekima
oricevci su zato srpskim civilima i DJECI presudili prethodno dokazavsi krivicu. obezbedili im i advokata.Aha, sudili ste im i dokazali krivicu i po nekom nepostojećem zakonu ih streljali, njih 8k u par dana.
Srpsko pravosuđe, čudo jedno kako je efikasno
sta te to cydi?Kako je moguće da se u tom centru i groblju ukopavaju i poginuli vojnici tokom rata, pa i sa početka rata?
Koliko je onda od tih 8372 bilo boraca koji su poginuli u toku rata kao Suljo?
pa ne mogu podržavali titoisticku splacinuPa tako reci
"Podržavam zločin", nije bed
Samo reci to umjesto da se foliraš
Pa dobro, nemam ja problema s onima koji podržavaju zločince.pa ne mogu podržavali titoisticku splacinu
drugacihe bih ja njih poslao u sehide
za kohe utvrdim da nisu orgijali nikada oko srebrenice pustio bih bez razmisljanja
Nije ni toliko.Dobro 8372
Provociraš ili?Čija glupost? Srpska ili?
Zahtev vremena post istine je da se sopstveni narativ forsira bez ikakvog cifranja. Nek prvo kažu definitivnu cifru.“Ne znam šta bih sve dao kad bih tačno znao za koga su stvarno učinjena djela o kojima se u javnosti govori da su bila učinjena za domovinu.”
Georg C. Lichtenberg
Sećam se kad je bilo i oko 7000. Ima i nov pojam: upotočariti nekog.Nije ni toliko.
Alternative facts i nacionalni narativi se ne dokazuju, u to se bolan vjeruje.Pa da vidi se odmah da ne dokazuješ ništa.
Zlobodan naredio da Markovom telohranitelju ne sme ni dlaka s glave da fali.Sramota je da pobiješ tamo neku sirotinju,a da ti se glavni krvnici izvuku.