Сребреница- европске анализе

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prosto pucash od ljubavi, nemoj da se brinesh toliko dal su Srbi u bosni napravili genocid ili mali genocidčić ali ja znam zene koji su u sarajevu robovale pod okupacijom srba. Isle su po naredbi svaki dan fizički da rade i to je propisala srpska vojska. Ne da zasluzuju da budu zbrisani kao RS nego ti srbi ne zasluzuju da postoje u bosni. Srbi iz RS su pred celim svetom osramotili Srbiju sa glupanom Slobom na vlasti.
A ja smem da se kldim dane znas ni jednu Srpkinju koja je robovala pod okupaciom hrvata i muslimana......i da nisi nikad cuo ni za jednog ubijenog Srbina:dash::dash::dash:

svaki indijanac i tunguzijanac je gledao slike srpskih snajpera i granata nad sarajevom.(punih pet godina)svaki inadijanac i tunguzijanac se je nagledao ubijanja vukovaraca.velik dio svijeta,a zasigurno svi izmedju triglava i djevdjelije je gledao snimak hrabrih po-cetnika kako streljaju BALAVCE u trenerkama.nema danas nikoga u evropi i shire koji kad cuje srebrenica, ne asocira istu na srbe i genocid nad bosanskim muslimanima.80% svih sto osudjenih sto optuzenih u hagu su srbi.

i ti si nekom nasao da mantras o genocidnosti.da imas imalo stida i karaktera kad se prica o zbivanjima izmedju '91 i '95,kao srbin; bi "cutao" i gledao u pod,od SRAMA.

Tunguzijci nemaju TV a indijance su istrebili oni sto se sada nazivaju amerikancima.

Pazi hrvat mi govori nesto o stidu. :D:D:D:rotf::rotf::rotf::hahaha::hahaha::hahaha:
Stvarno je vatikan od vas uspeo da napravi takav slajm od nacije da je to za svaku pohvalu. :hahaha::hahaha:

svaki indijanac i tunguzijanac je gledao slike srpskih snajpera i granata nad sarajevom.(punih pet godina)svaki inadijanac i tunguzijanac se je nagledao ubijanja vukovaraca.velik dio svijeta,a zasigurno svi izmedju triglava i djevdjelije je gledao snimak hrabrih po-cetnika kako streljaju BALAVCE u trenerkama.nema danas nikoga u evropi i shire koji kad cuje srebrenica, ne asocira istu na srbe i genocid nad bosanskim muslimanima.80% svih sto osudjenih sto optuzenih u hagu su srbi.

Što se tiče snimka streljanja kako ti kažeš "BALAVACA", zar se nikad nisi zapitala zašto su Srbi "nedaleko od sela Trnovo, u podnožju Jahorine, ubili šestoricu muškaraca koji su, kako se navodi, kamionom dovezeni iz Srebrenice".???

i ti si nekom nasao da mantras o genocidnosti.da imas imalo stida i karaktera kad se prica o zbivanjima izmedju '91 i '95,kao srbin; bi "cutao" i gledao u pod,od SRAMA.
.........i to rece ustasa........i ne pocrveni:dash::dash::dash:

da...kao sto je tebe strasno sram kad se spomene Jasenovac i da ne nabrajamo...to si pokazao|la:thumbdown:

Pa normalno da iz vlastitog iskustva .Ja nista ne pricam bez dokaza kao ti. Bar jedno 50-ak clanova sire porodice su mi tvoji zemljaci i rodjaci pobili tamo.
Ali na zalost Srbi nisu to iskoristili kao jevreji pa malo se o tome zna u svetu.Spasio vas je copavi Tito inace bi sada svi pripadnici tvoga naroda nosili one maske kao Hanibal Lektor.

ja vec nekih 10tak godina tumaram po raznoraznim forumima.
u tih 10tak godina nisam sreo srbina kome ustashe nisu genocidisali barem 10tak do 50tak sto blize sto daljne rodbine.ja bi u te bajkice mozda cak i u jednom slabom trenutku i povirova,da fakticno stanje na terenu negovori drugu pricu.naime,poslije '45 na svim mjestima di su srbi zivjeli i obitavali se njihov procenat nije ni u promilama promjenio,dapace,bilo ih je tu i tamo vishe nego prije '45.

kako to objasniti ako ne nekom svetosavskom magijom.ja neznam.
zna li netko?

cek,jesi li slobodni zidar(bauschtelac) ili umjetnik:):)

muslimani su narod koji je najvise propatio u bosni,meni ih je stvarno zao,i uvek sam nekako mek,kada se pokrene pitanje o tim nesrecnim ljudima
secam se kraja 92 pocetka 93
ta zima 92na93 bi bila ao igmanski mars,sa juzne strane su ih pritisli rvati....oko travnika,kaknja,varesa...oko reke usore,stolca svud
sa svih ostalih strana srbi....oni nemaju kud,ko ih nadje ukoka ih ko lovac lovinu...nema hrane,nema drva,nema struje...svud okolo trese
za zene i decu bi to bila poslednja zima...inace je zima u bosni hladna
ta zima januara 1993 da evropska unija nije otvorila vrata za prijem unesrecenih iz bosne u svoje drzave,masovno
bilo bi etnickog ciscenja...mnogo nejaci je izvuceno preko UN..inace bi mozda izdrzali tu zimu,ali zimu 93 na 94 nebi nikako
ja sam bio u bosni,negde o pred kraj 92...93 su pocela dejstva izmedju hrvta i muslimana,i nas su raspustili kucama.....tako da znam situaciju,iz prve ruke

genocid ne podrazumijeva samo da se zeli unistiti cio jedan narod, nego i jedan njegov dio...ratnih zlocina je bilo na svim stranama, ali u Srebrenici se dogodio dokazani genocid, jedini nakon drugog svjetskog rata na tlu Europe...to negirati je prije svega tuzno..
..........sad ce krvat ekspert za ta pitanja da nam objasni........pa valjda oni to moraju znati bolje od nas:worth::worth:

u tih 10tak godina nisam sreo srbina kome ustashe nisu genocidisali barem 10tak do 50tak sto blize sto daljne rodbine.ja bi u te bajkice mozda cak i u jednom slabom trenutku i povirova,da fakticno stanje na terenu negovori drugu pricu.naime,poslije '45 na svim mjestima di su srbi zivjeli i obitavali se njihov procenat nije ni u promilama promjenio,dapace,bilo ih je tu i tamo vishe nego prije '45.

zna li netko?

tako sto uglavnom oni imaju nameru da vam se obrate..
evo recimo meni licno nisu , hvala dragom bogu, nikoga...

zna li netko?

Pa mogao bi da ti dam spisak ..podugacak je a zavedeni su u spisku zrtava u Jasenovcu plus neki su zaklani u glinskoj crkvi.

A za ovo ...vecu glupost procitao nisam.Ali ajde reci cu da si to zlonamerno napisao posto zaista treba da si fascinantno glup da bi mislio i napisao to

popisham se na vatikan i spc-u.da smo tu jasni.i jedni i drugi govna.

no,i dalje je cinjenica,da su srbi napravili najveci GENOCID poslije drugog svjetskog rata na podrucju evrope.pa se ti i dalje kezi.

to ces moci da napises kada Srbiji tako presude vise instance, koje su vec dovoljno politizovane i sramotne...do tada to je samo tvoje misljenje i nista vise

cek,jesi li slobodni zidar(bauschtelac) ili umjetnik:):)

muslimani su narod koji je najvise propatio u bosni,meni ih je stvarno zao,i uvek sam nekako mek,kada se pokrene pitanje o tim nesrecnim ljudima
secam se kraja 92 pocetka 93
ta zima 92na93 bi bila ao igmanski mars,sa juzne strane su ih pritisli rvati....oko travnika,kaknja,varesa...oko reke usore,stolca svud
sa svih ostalih strana srbi....oni nemaju kud,ko ih nadje ukoka ih ko lovac lovinu...nema hrane,nema drva,nema struje...svud okolo trese
za zene i decu bi to bila poslednja zima...inace je zima u bosni hladna
ta zima januara 1993 da evropska unija nije otvorila vrata za prijem unesrecenih iz bosne u svoje drzave,masovno
bilo bi etnickog ciscenja...mnogo nejaci je izvuceno preko UN..inace bi mozda izdrzali tu zimu,ali zimu 93 na 94 nebi nikako
ja sam bio u bosni,negde o pred kraj 92...93 su pocela dejstva izmedju hrvta i muslimana,i nas su raspustili kucama.....tako da znam situaciju,iz prve ruke

kamerad,kao prvo i prvo ..."alles gute zum tag der deutschen einheit".

kao drugo i drugo,to o muslimanima nazalost stima,no daleko najvishe su stradali od srba.ja ne sporim ni ahmice nit mostar.
ali sve je to bilo nista spram sta su im cetnici radili u srebrenici,foci
ili bjeljini.to bestjalnost obara sve sto si covik moze zamislit da covik coviku moze napravit.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back