*mikica*:
Da ne bude zabune; Zbog tih ANDJELA i NJE ucinila sam sve ovo, zbog njih me boli dusa i pece savest. Samo zbog njih, ne zbog njega ili sebe, znam da sam morala tako postupiti. Moram njega predati zaboravu, u to sam sigurna, ali neznam kako sve potuno zaboraviti. Zelim im srecu, zelim da im potpuno bude posvecen, zelim da zauvek ostane njihov, da ne trazi utehu u drugoj. Oni ce tako biti srecna porodica, a povredjenih nece biti....i VERUJTE mi i ja cu biti zadovoljna jer je ona prva prava. Ne volim da ga vidim sa drugima - to me podseca na samu sebe (to je moja slepost, glupost, moja naivnost.... to je moja proslost).
Trazim li mnogo ako kazem da zelim razumevanje...da on shvati iskrenost mojih reci, da mi ona (ako je bilo sta saznala ili osetila) oprosti i razume moju nevinost i naivnost. Ne krivim nikog ja sam kriva, kriva sam zbog svojih verovanja i svojih iluzija. Hocu li ikada olaksati svoje srce?
Ehhhh ... mikice ....dobro de -zbog njih -
Ako im zelis srecu pusti ih ... pusti njega kompletno jer nije na pocetku bio iskren
to je dovoljno valjda da ti otvori oci konacno .Sve sto ti je zainteresovana napisala
potvrdjujem od reci do reci .A sto ce ti njegovo razumevanje
on te nije hteo od pocetka razumeti osim svojih potreba .
a to da on ne trazi drugu pusti se toga - pozeli to sto si pozelela i
Srecno im bilo pa kako bude a dali su srecna porodica ko to zna -da je tako
zar bi se trazile srece van porodice i zene sa kojom imas decu ,no razmisljanja su razlicita
a muski pol razmislja i tako drugacije od nas zena - malo vise misle ponekad drugom glavom cast izuzecima - ogradjujem se i ne zelim nikoga da uvredim
A pozeli na prvom mestu sada sebi srecu i oprosti sebi da si pogresila
tek tada ces oprostiti i drugima - svi mi gresimo i svi ceo zivot ucimo .
Hajde ne budi na kraj srca no ga olaksaj bas kako treba
Sva nasa iskustva su deo nas ,bogatiji smo pametniji
malo mudriji ma nije svet propao .
Osmehni se u proslost i ne okreci se sine -a sada pogledaj sebe
u ogledalo i nasmesi se jos jednom
uz osmeh je sve lakse .