СРБСКИ ВЛАДАРИ НА БАЛКАНСКИМ ПРОСТОРИМА ОД 5. ВЕКА НОВЕ ЕРЕ ДО ДИНАСТИЈЕ НЕМАЊИЋА

Srbine LJubo prefarbase te opasno.?
Misliš li ti da je moguće prefarbati ovu glavu dole? I ono što je u njoj?

janajnovijakc4.jpg

A, jesam Srbin... jesam...

I, ne budi bena više... promeni korisničko ime, bićeš i sa jednim slovom u postu ozbiljniji.

Како "ћуте"? Па зар горе поменути није добио одговор на те глупости што пише?

Kakav si ti izvrtac? Pa ako sam od tebe dobio odgovor na istoriju Srba koju ti ne mozez da smislis, ja mogu da se zapitama kakava odgovor dajes , ti samo negiras u svom neznanju ?
Nisi procitao ni jednu knjigu od onih koje sam naveo, a svaku si komentarisao i to negativno.
Jer si imao prilike da sedis sa Dereticem i da razgovaras o istoriji ?
Meni zaista nije jasno tvoja negativna opsesija Dereticem , a na kraju pomislicu da je to bolest.

ФолиранАт, ја заиста не знам која је твоја прича и који је твој фазон, али морам признати да ме помало фасцинираш као појава, иначе стварно не бих губио време да ти одговарам, а ипак то чиним. Морао сам два пута да прочитам твој пост да бих скапирао његов смисао, пошто ми није било јасно какве везе твој одговор упућен мени има везе са оним што си цитирао. Елем:

1. "Горе поменути" кога помињем није Јован И. Деретић, већ особа коју је у упису изнад мог поменуо Вук.

2. Поседујем и прочитао сам "Серби - народ и раса", "Античку Србију", "Западну Србију", као и кратку књижицу "Срби и Арбанаси".

3. До сада нисам ниједну коментарисао нити позитивно, нити негативно.

4. Нисам имао прилике да седнем са Јованом Деретићем, јер га не познајем, али сам га слушао уживо на трибинама.

5. Нисам опседнут Деретићем, штавише ниједну тему досад нисам отворио о њему.

6. 'Леба ти прочитај ово под 6: Не пита се "Јер си имао прилике", зато што "јер" значи "зато". Немој бркати јер и јел' (што је скраћено од "је ли") већ 1000. пут, као Бога те молим.

7. Чисто сугестија, крајње добронамерна, а не критиковање, пошто видим да се трудиш да лепо форматираш своје постове: размак иде након знака интерпункције, а пре њега не, а између два пасуса оставиш празан ред.

Misliš li ti da je moguće prefarbati ovu glavu dole? I ono što je u njoj?

A, jesam Srbin... jesam...

I, ne budi bena više... promeni korisničko ime, bićeš i sa jednim slovom u postu ozbiljniji.

Ti si bas ozbiljan covek sudeci po godinama.

Back