Bakunjin
Iskusan
- Poruka
- 5.974
Zaista nije. Smatram da bi ta osoba bila dobar soumen, voditelj nekih zabavnih emisija (takodje kic, ali sta cemo), ali da bude pevacica - vise je nego smesno.
Биљана певачица ???
Немам појма о чему причаш.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaista nije. Smatram da bi ta osoba bila dobar soumen, voditelj nekih zabavnih emisija (takodje kic, ali sta cemo), ali da bude pevacica - vise je nego smesno.
da, bas sam primetila koliko puta si okacila neki klip sa klasicnom muzikom na neku temu, a isto tako me je fasciniralo svaki put kad okacis i bocelija
http://forum.krstarica.com/showthre...-postojimo?p=21696401&viewfull=1#post21696401

Zar je Ratko Mladić ubica? Videla si nešto, bićeš svedok?
Биљана певачица ???

Ovo vam je deco pop kultura u Srbiji .....
![]()
da, bas sam primetila koliko puta si okacila neki klip sa klasicnom muzikom na neku temu, a isto tako me je fasciniralo svaki put kad okacis i bocelija
http://forum.krstarica.com/showthre...-postojimo?p=21696401&viewfull=1#post21696401
.

Биљана певачица ???
da, bas sam primetila koliko puta si okacila neki klip sa klasicnom muzikom na neku temu
Наравно да знам колико кошта грам хероина.
Ти познајеш њу лично када тврдиш да се удала из користи ?
A zasto si ti toliko tendenciozna i namcorasta, i uvek nabusito raspolozena?
Pa lepo sam ti vec rekla da slusam sve.
P.S. Hvala sto me pratis, nisam znala da imam jos jednog obozavatelja/ku.
A pogledaj po dzuboksu i u istoj toj kafani koliko sam samo puta postavila Albinonijev "Adadjo" koga ujedno najvise i volim.
I ne prelazi na kic diskusiju, vec u svom "maniru".
A ok, mislila sam da mislis na Karleusu.

Ја сам слушао нешто типа "Ма бомбардујте их док не полуде"...
A sta ako je stvarno ljubav? Uostalom, ona je dovoljno i lucidna,inteligentna, zanimljiva, a i popularna da bas ne mora
da se udaje zbog 500 evra. Ili 500.000.
vidi, ja sam danas bas fenomenalno raspolozena, a nisam kriva sto ti eto umes da razlikujes kic i sund od kvaliteta za razliku od mene. jer ova pesmica od ace i cece je kulturno dostignuce decenije sto se nase muzike tice.
i ne nadjoh adadja, ali nadjoh vladu georgijeva, mada to ti je to jel da?
ja sam vec javno priznala da te obozavam i da te nema trebalo bi te izmisliti![]()

Не,али познајем то правило понашања.А јел је ти лично познајеш па знаш да се удала из љубави ?
A ti umes, pa hvalis Madonine pesme?
Branis Karleusu?
Molim te.....uozbilji se, ovo je ozbiljan pdf.![]()
Не, али ми је логичније да претпоставим да је брак из љубави, а не из користи, пошто је већ лично не познајем.
Krenuli smo sa šalama?

Krenuli smo sa šalama?
A ti umes, pa hvalis Madonine pesme?
Branis Karleusu?
Molim te.....uozbilji se, ovo je ozbiljan pdf.![]()

Pa krenuli smo, kako s Milicom drugacije da razgovaras?
Ali, ovde stajem.![]()
![]()
Не, али ми је логичније да претпоставим да је брак из љубави, а не из користи, пошто је већ лично не познајем.
Па када се млада жена удаје за богатог човека на положају који може деда да јој буде логичније је да је то брак из интереса него из љубави.Каква љубав ту може да постоји ?