- Poruka
- 204.146
da. u cemu je razlika izmedju njih dve sem toga sto je madona poznatija na globalnom nivou i ima vise para.![]()
I zna da peva i ne izgleda uvek kao jeftina drolja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da. u cemu je razlika izmedju njih dve sem toga sto je madona poznatija na globalnom nivou i ima vise para.![]()
I zna da peva i ne izgleda uvek kao jeftina drolja.
:hahah:Pa sto si onda stavila njen avatar?
Madona zna da peva???
:hahah:
Ona samo mjauce!
Ne zanima me muzika n i jedne ni druge, ali ako ih poredimo, da Madona je vrhunski pevač u odnosu na Karleušu.

da, da,I zna da peva i ne izgleda uvek kao jeftina drolja.

Pa sto si onda stavila njen avatar?
Madona zna da peva???
:hahah:
Ona samo mjauce!

oni te ne teraju, niti to moras da slusas. ja na primer grand ne slusam, ali je neizbezno da znam neke stvari jer te iste persone samo sto mi iz frizidera ne iskacu, ima ih u svim mogucim dnevnim novinama, pa cak i na dnevnicima, tako da su neke informacije neizbezne ma koliko ti tu muziku ne slusao...
ti filozofski fakultet ne bi mogla da upises ni u snu, tako da taj argument mozemo slobodno da odbacimo, a sto se tice kica i sunda, vec sam te zamolila da pokusas i da mi objasnis sta je to za tebe kic i sund. meni se na primer ta karleusa ne razlikuje mnogo od bilo koje izvikane pevacice sa zapada, samo sto ova peva na srpskom a ona na engleskom. isto je u pitanju, instant hitovi, pesmice za jednu sezonu i gomila para iz show biznisa.
ps ja karleusu ne da ne branim, nego iz svakog mog ranijeg posta vrlo jasno se moze videti stav koji imam o doticnoj.
Не остављаш ми простор за акцију.
Evo ja cu da pojasnim.
Test opste informisanosti sam imala u rukama, bio je u pitanju upis na FDU, cini mi se, '07 ili '08 godine. Sokirana sam bila koliko su pitanja laka, recimo nabrojte sest pozorista u Beogradu, koliko puta je srpski film osvojio gran pri u Kanu, koje godine je snimljen Kvo vadis domine itd itd. Test, maciji kasalj za zainteresovane brucose, podvlacim za zainteresovane brucose a ne za dokonog coveka koji resava ukrstene reci u slobodno vreme i gleda Pink informisanosti radi.
Covek ima slobodnu volju, volju moze da usmeri tako da gleda kic ili da ne gleda. Da slusa kic ili da ne slusa. Svi imamo daljinski upravljac u rukama i svi kupujemo novine koje nas zanimaju.
Kic je vulgarna kultura, lake note i plitki tekstovi, bez smila, fabule, sizea i vrednosti. Kic cak i nije umetnost, on nalikuje umetnosti a zapravo nema duhovnu komponentu. U procesu nastajanja kica umetnik povladjuje niskim slojevima, neobrazovanim masama koje nesvesne svog neznanja izjednacavaju lose i dobro, vredno i bezvredno i na taj nacin manipulise kako kvalitetom dostupne kulture tako i osnovnim vrednostima koje se gube u usled kic mode koja prerasta u kic kulturu i na kraju, u kic nacin zivota. Sta je kic u praksi - moja noga gola miluje te ispod stola ili dolari lire marke gili gili gili...prvi kvazi stih sam smislila ja a drugi Karleusa, oba spadaju u kic.
Tako je i sve je to na Milicu uticalo cim stavlja Madonin avatar.

А ако својим ставом и мишљењем наведе некога да тако нешто уради?
Само извршиоца или и идејног вођу?
Priča se da je Milica lepa i bogata kao madona (iz mlađih dana, naravno).![]()

Tako je i sve je to na Milicu uticalo cim stavlja Madonin avatar.
Zasto bi postavljali takvo pitanje na testu za upis na filozofiju,sociologiju i psihologiju? Ne bih ni ja znala odgovor. ( doduse ja i nisam nikakav reper za te testove).
jeste, ko kakav avatar okači mora da je takav i u rl![]()
Madona nije kic u kompletu, Karleusa jeste i ende.
To bi bilo kao da neko izjednaci sund literaturu sa klasicnom knjizevnoscu i kaze kako je to sve isto. Kundera i krimi ljubic na trafici dodju jednaki, zavisi od ukusa. Ma nije nego.
Nije slucajnost ondaK sto brani Karleusu, tj. glupe profesore.

Madona nije kic u kompletu, Karleusa jeste i ende.
To bi bilo kao da neko izjednaci sund literaturu sa klasicnom knjizevnoscu i kaze kako je to sve isto. Kundera i krimi ljubic na trafici dodju jednaki, zavisi od ukusa. Ma nije nego.
Mislim da je pokušala da bude realna.
I pazi, to se samo priča, nemoj odmah da budeš ljubomorna.![]()
Zaista nisam ljubomorna, zasto bih?
На жену са својим ја.
hvala na objasnjenjuEvo ja cu da pojasnim.
Test opste informisanosti sam imala u rukama, bio je u pitanju upis na FDU, cini mi se, '07 ili '08 godine. Sokirana sam bila koliko su pitanja laka, recimo nabrojte sest pozorista u Beogradu, koliko puta je srpski film osvojio gran pri u Kanu, koje godine je snimljen Kvo vadis domine itd itd. Test, maciji kasalj za zainteresovane brucose, podvlacim za zainteresovane brucose a ne za dokonog coveka koji resava ukrstene reci u slobodno vreme i gleda Pink informisanosti radi.
Covek ima slobodnu volju, volju moze da usmeri tako da gleda kic ili da ne gleda. Da slusa kic ili da ne slusa. Svi imamo daljinski upravljac u rukama i svi kupujemo novine koje nas zanimaju.
Kic je vulgarna kultura, lake note i plitki tekstovi, bez smila, fabule, sizea i vrednosti. Kic cak i nije umetnost, on nalikuje umetnosti a zapravo nema duhovnu komponentu. U procesu nastajanja kica umetnik povladjuje niskim slojevima, neobrazovanim masama koje nesvesne svog neznanja izjednacavaju lose i dobro, vredno i bezvredno i na taj nacin manipulise kako kvalitetom dostupne kulture tako i osnovnim vrednostima koje se gube u usled kic mode koja prerasta u kic kulturu i na kraju, u kic nacin zivota. Sta je kic u praksi - moja noga gola miluje te ispod stola ili dolari lire marke gili gili gili...prvi kvazi stih sam smislila ja a drugi Karleusa, oba spadaju u kic.
ludakuPriča se da je Milica lepa i bogata kao madona (iz mlađih dana, naravno).![]()

ko brani karleusu? ja samo branim stav da svako ima pravo na svoj izbor i da tebe niko ne moye da natera da nesto slusas. da si iole inteligentnija umela bi to da procitas.Nije slucajnost ondaK sto brani Karleusu, tj. glupe profesore.
jeste, eto ti si cakana cica maca i ja bih te mazilajeste, ko kakav avatar okači mora da je takav i u rl![]()

bas me zanima sta ti slusas?Ma dobro, salim se malo..
Ma i Madona je kic u kompletu, molim te, skroz.

bas me zanima sta ti slusas?![]()

О каквом "ја" говориш ?
Какво своје "ја "може да има жена уживалац тешких дрога која се удала из користољубља за човека који малте не може деда да јој буде ?
О каквом "ја" говориш ?
Какво своје "ја "може да има жена уживалац тешких дрога која се удала из користољубља за човека који малте не може деда да јој буде ?