Srbljanovićeva: JK je pop kultura!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jel? pa sta je to sve i svasta? da li slusas vivaldija, mocarta, sopena, ili nesto slicno, a mozda si vise fan alesandra serafine ili andera bocelija? :)

Da, njih slusam vise, ali i Bocelija onako ponekad slusam jer mi prija, zasto da ne?

Ти стварно верујеш да је ту по среди љубав !?
Љубав јесте,али према новцу !

Ma kakva ljubav, to je cisto sponzorstvo.

Па то ти кажем удала се из љубави према новцу.Знаш ли ти колико данас кошта грам хероина ? Треба то плаћати,а одакле ?

Наравно да знам колико кошта грам хероина.
Ти познајеш њу лично када тврдиш да се удала из користи ?

Па то ти кажем удала се из љубави према новцу.Знаш ли ти колико данас кошта грам хероина ? Треба то плаћати,а одакле ?

upoznali su se dok su šmrkali...ona JE KRENUO SA JEDNOG KRAJA A ONA SA DRUGOG KRAJA STOLA....pogledi su im se susreli na sredini.......

jelena-karleusa-na-vrocini-2008-julij-1.jpg

Da, njih slusam vise, ali i Bocelija onako ponekad slusam jer mi prija, zasto da ne?

Ma kakva ljubav, to je cisto sponzorstvo.

da, bas sam primetila koliko puta si okacila neki klip sa klasicnom muzikom na neku temu, a isto tako me je fasciniralo svaki put kad okacis i bocelija :)
http://forum.krstarica.com/showthre...-postojimo?p=21696401&viewfull=1#post21696401

LJudi koji su zavisni od droge uglavnom sebe ubijaju,od kud ti ideja da ubijaju druge ljude ili su masovne ubice.
Zar je Ratko Mladic uzimao droge? Ili Hitler?
ubijaju sebe ali ubijaju i druge. masovne ubice nisam spominjala u svom postu, a da li je hitler uzivao narkotike zaista ne znam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back