Srbine, zašto mrziš Rusiju a voliš Ameriku ?

PartizanBeograd

Veoma poznat
Poruka
10.918
Vidimo da se na forumu sve više pojavljuju teme koje uzdižu Ameriku a kao nipodoštavaju Rusiju

Evo odmah ću da postavim pitanje na koje niko od "Srba Amera" neće znati da odgovori - Zašto vam smeta Rusija ?

Moje mišljenje je da takvi Srbi pate od krize identiteta, ako si Srbin to automatski znači da si povezan sa Rusima. Mi smo Sloveni, potičemo od istog naroda

Srbin ili Rus ne može biti bili ko, Srbin može biti samo Srbin, Rus može biti samo Rus, a Amerikanac može da bude svako

Zato mislim da se sa Amerima identifikuju samo oni koji ne znaju šta su, koji pate od krize identiteta.

Glupi su razlozi kad neko kaže "Ne volim Rusiju zato što nam nisu pomogli", a voliš Amere zato što su nas bombardovali !? Mislim ne razumem tu logiku

Neka se niko ne uvredi ali ja sebe smatram inteligentnijim od "Srba Amera". Gledam i ja Holivud, pijem i ja Koka Kolu, obožavam NBA, ali opet dovoljno sam inteligentan da ne poverujem u sve što mi zapad servira.

I evo na kraju opet ću postaviti isto pitanje "Srbo Amerima" - Zašto mrziš Rusiju ? Nadam se da ćemo dobiti pristojne i normalne odgovore...

Pa ima i previse Srba koji vole Krcunov klub i sta sa tim ? Tudjman je hrvat a Krcun srpski izdajnik, sta je gore :D

Па горе је српски издајник, Туђман је прво био председник Партизана па тек онда нациста, а Крцун је прво био антисрпски злочинац па тек онда председник Звезде.

Pa ima i previse Srba koji vole Krcunov klub i sta sa tim ? Tudjman je hrvat a Krcun srpski izdajnik, sta je gore :D

Krcun je patriota kakav ovom zemljom nije hodao decenijama. To što nije nacionalšovinista druga je stvar. A Tuđman dok je bio u Partizanu nije još bilo ni Hrvatsko proljeće. Ovde neki gledaju u pasulj pa znaju šta će biti bilo ko za 30 godina?

Ti Krcunovi su ista govna ko i Franjini ,al da ne spamujemo previše temu ovde često dolazi do zamene teza , to što je zapadna kultura i civilizacija u svakom segmentu bila daleko superiornija od istočne sve do skora ,ima za posledicu da su ljudi prema istoj osećali više poštovanaja nego prema propaloj Rusiji ,a to nema neke veze sa ljubavi prema zapadu i emocijama ,jednostavo to što svako zna da je Wv bolji od Moskviča ne znači da je on germanofil i da mrzi Ruje ,ili to što je neko odrastao na britanskoj muzici i američkim filmovima ,a ne na Pastiru Kostji takodje ne znači da on zboga obožava sve što je iz SAD i da misli da su nam oni braća.

Ti Krcunovi su ista govna ko i Franjini ,al da ne spamujemo previše temu ovde često dolazi do zamene teza , to što je zapadna kultura i civilizacija u svakom segmentu bila daleko superiornija od istočne sve do skora ,ima za posledicu da su ljudi prema istoj osećali više poštovanaja nego prema propaloj Rusiji ,a to nema neke veze sa ljubavi prema zapadu i emocijama ,jednostavo to što svako zna da je Wv bolji od Moskviča ne znači da je on germanofil i da mrzi Ruje ,ili to što je neko odrastao na britanskoj muzici i američkim filmovima ,a ne na Pastiru Kostji takodje ne znači da on zboga obožava sve što je iz SAD i da misli da su nam oni braća.

Lupio si glupost u prvoj rečenici ali da ne spamujemo tako je.

Ali mogao bih se složiti sa ostatkom, ovde očigledno i slušanje britanske ili američke pank muzike znači ljubav prema američkoj spoljnoj politici. Dok sa druge strane rusofili uopšte ne konzumiraju rusku kulturu. Kao da oni u slobodno vreme čitaju Tolstoja, Čehova, Šolohova ili slušaju Čajkovskog. Malo sutra jedino što vole su ruske rakete, avioni, patrijarsi i predsednici.

Америку као државу не волим, а Американце као народ жалим јер нису свесни шта све ради њихова држава у свету. Али нису они криви за то, него медијско спиновање.
Русе као народ готивим, а Русију као државу нити волим нити мрзим. Русија, као и свака нормална држава, се води својим интересима и ако им сутра буде у интересу да лагано откантају Србију они ће то и урадити. Мислим да то део форумаша не схвата, они мисле да ће нас словенско-православна братска држава Русија бранити до краја, а Русија се, као што сам рекао, води интересима и сутра ће нас одје6ати ако затреба.

Биг Мек, Цоца-Цола, Малворо, РеуБан, Левис, Гвантанамо, демокрација, слобода, љуцка права, Памела, Мадонна, Јацксон, Ипхоне, Ф117, М16, Рамбо, Вилис, ЛСД....
јел треба још вредности?

Samo da priavim da je Ray Ban italijanski brend:hahaha:

Imao sam komsiju koji je iritantno glasno pustao jednu te istu pesmu svakog jutra, i dan danas kada je god cujem na nekoj radio stanici dodje mi da tresnem cd plejer o zemlju.

Takav efekat stvaraju kako Amerofili tako i Rusofili.

Inace oba naroda uopste ne mrzim,niti dozvoljavam da mi neko namece svoje misljenje kako bih mrzeo jedne ili druge.
I naravno,da bih pre pljunuo na Ruse i Amere no na svoju zemlju.

A sto se tice americko-ruskih politicara, sve najgore,naravno.

Samo da priavim da je Ray Ban italijanski brend:hahaha:

И Сталоне је подријетлом талијан а Левис швабо а кога су прославили својим делима и производима?

http://1.***************/_HHkTxXjIhjU/TSThVJwqKsI/AAAAAAAAADQ/tjsveG2W9BE/s1600/cobra-1986-sylvester-stallone-1.jpg

или овај мали педерко, Топ Ган?

tom-cruise-top-gun.jpg

Back