cizmice
Buduća legenda
- Poruka
- 35.831
Jesu li svi Srbi poput tebe?Nakon kafice ces se prosvetiti.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesu li svi Srbi poput tebe?Nakon kafice ces se prosvetiti.

Pa nije ovo od nacionalnog znacaja, ova diskusija. Na srecu.
Srba ima i na jednoj i na drugoj strani, kao i kod svih naroda, uvek bilo i bice. Ali to ne znaci da su neki manje, a neki vise Srbi.
Svaka tvoja rec odise osecanjem duboke frustracije zbog bubuljica, ali i to ce proci.Ajde me jos jednom nazovi Radodajka, pa ces da vidis moje stikle.martinke.
Uvijek sam se lozio na Vas, starije Dame.To se meri.To samo u ovoj zemlji moze da bude manje ili vece i nigde vise na svetu.
Уболи сте у центар. Ја се управо годинама борим да то објасним (не)људима.Pa nije ovo od nacionalnog znacaja, ova diskusija. Na srecu.
Srba ima i na jednoj i na drugoj strani, kao i kod svih naroda, uvek bilo i bice. Ali to ne znaci da su neki manje, a neki vise Srbi. Jednostavno, samo imaju razlicita shvatanja sta je za Srbiju najbolje.
Sta li pa ti pises!
Мерлинка не претендује да дође на власт...Od kada ti predstavljas Srbiju?Mislis kad dodjes na vlast?!haha
Od kada ti predstavljas Srbiju?Mislis kad dodjes na vlast?!haha

To se meri.To samo u ovoj zemlji moze da bude manje ili vece i nigde vise na svetu.
Pomogni mi da bubuljice na mom licu nestanu... teta PersidaUvijek sam se lozio na Vas, starije Dame.
Jesu li svi Srbi poput tebe?![]()
Pa nije ovo od nacionalnog znacaja, ova diskusija. Na srecu.
Srba ima i na jednoj i na drugoj strani, kao i kod svih naroda, uvek bilo i bice. Ali to ne znaci da su neki manje, a neki vise Srbi. Jednostavno, samo imaju razlicita shvatanja sta je za Srbiju najbolje.
Ја сам дискусију озбиљно схватио.Ma ne, nego mi je smesan Sunfun koji se bas "uneo u materiju".![]()
Gozpodzo Persida,ja sam ti lepo rekla jednom, a ti sada budi strpljiv i cekaj da vidis sta sve moze da se desi u zivotu jednog blaziranog lika.

Gospodzo Persida,
trebali bi da znate da velicina nije vazna. Vazna je tehnika!
Gospodzo Persida,
trebali bi da znate da velicina nije vazna. Vazna je tehnika!
Gozpodzo Persida,
ja ne znam sto znaci strarosrpska rijec - blaziran . Molim pojasnjenje.![]()
Ne znam za ostale,ali se na Banjici mozes opustiti.Mozda ti i nabacim neku ribicu,ako se ne gadis naravno?
Dobro, hvala.Blaziran je neko ko ima probleme sa potencijom.

Мерлинка не претендује да дође на власт...
ОК...добро, тачно је да се трудим да будем у коректним односима и са европејцима и националистима али тешко је то 100 % успети.Covece, gubis se, hteo bi da budes dobar sa svima, a to ne moze.Ovi satromangupi nas provociraju, ali nece vise.
Gospodzo Persida - Uzmite stvar u svoje ruke!Covece, gubis se, hteo bi da budes dobar sa svima, a to ne moze.Ovi satromangupi nas provociraju, ali nece vise.
Dobro, hvala.
Gospodzo Persida, da li bi mi pomogli da se seksualno uzbudim, to jest, da dobijem erekciju, a potom da Vasim bozanstvenim dlanovima obradite ostalo. Pa makar da me izlupate i po guzi![]()