Srbin kao zanimanje, kao profesija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zamisli samo drustvo od jedne hrvatice, jedne Crnogorke i jedne Slovenke... a moze jos i po koja crnkinja. Lezis fino na nekoj plazi, pijesak, more,... Hrvatica ti sjedi u krilu, Makedonka ti masira grudi, Crnogorka ti lize nozni palac... ove crnkinje te hlade sa palminim granama...
Sto mislis... a?
Ако имаш пара да их платиш,или издржаваш,развадиш кад се пофркају?Ако су оне сагласне,нека ти је са срећом.

Ако имаш пара да их платиш,или издржаваш,развадиш кад се пофркају?Ако су оне сагласне,нека ти је са срећом.
Ne zna zensko ko je kakve vjere.... stotinu ce promijeniti vjera (ja bi i stotinu Vera)

Ma odakle mi lova ?!? I ovako jedva sastavljam kraj sa krajem. Evo se grebem za orgazam po forumu kao jos neki.

Зову ме ови из СНС да се учланим код њих. Не нуде ништа. Они су једини код којих би можда без пара и без бамбусања цура прихватио да се учланим. Али размислићу...

Ne, ne radi to... bolje je imati i jedan milion eura nego citav zivot provesti u jadu i bijedi!

Do pre neku godinu sam verovao da reč Srbin označava nacionalnu pripadnost.
Šta verovao, bio ubeđen... Ma znao!!!

Onda na forumu, vremenom, shvatih da sam bio u zabludi, da sam grešio...
Srbin je zanimanje.

Meni kažu da nisam Srbin. Ovde na Krstarici. I mnogima koji se ne blamiraju ističući svoje srpstvo u paketu sa velikosrpskim ambicijama i vlažnim snovima, a daleko od realnosti.

Ovde isto to kažu i za javne ličnosti. Ovde isto to kažu i za svakoga ko se pomene u medijima u bilo kom kontekstu, ako slučajno nije dizao tri prsta.

Isto kažu i za svakoga kome je teča Hrvat, strina Albanka, zet Amerikanac ili snaja Engleskinja.

I da još malo suzimo... Srbin je samo onaj ko podržava politiku SRS-a, DSS-a, pokreta Naši1389, Dveri. I naravno da je pravoslavac, bez toga ne ide.

Ostali otpadaju. Otpada većina stanovništva.

Kakva je to dijagnoza, šta je to i zašto je tako na netu, konkretno ovde?

Još nešto, nazivaju me antisrbinom, srbomrscem, izdajnikom, režimlijom i još gomilom izraza koje je sramota upotrebiti javno. A zašto? Zato što opljunem po Srbiji i srpskim stvarima koje mi se ne sviđaju.
Da podsetim, mnogi "istinski Srbi" iz podvučenog teksta su mnogo više puta pljuvali i kudili Srbiju nego ja. Samo izlistajte stranice, samo naslove...

Dokle će pojam "Srbin" biti zanimanje ili političko opredeljenje, a ne nacionalnost?

PS
I podpitanje... Da li kao Srbin moram da volim Srbiju i Srbe samo zato što sam ja Srbin i što živim u Srbiji? Nije da ne volim samo pitam...

Telrancija nece biti tolerisana...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back