Srbin kao zanimanje, kao profesija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Колко сам видео за ових 11 година демокрације и владавине права,
сви, сви сви, који су опљунули Србију и српски народ, лепо и богато живе у истој.
За разлику од оних којима је захваљујући и пљувачима додељени епитети ''занимања'' ,злочинаца, фашиста, шовиниста.....
Па како онда мајку му, издржавају са таким и уживају у благодетима обећања упућених истим?

Ne radi se o demokratiji...
Ja, u demokratiju ne vjerujem. Naprotiv. Smatram da demokratija ne smije postojati!
Zamisli 70% raznih fela...poput ludaka, glupaka, alkoholicara, narkomana i ostalih straight, pedera i lezbejki.. Pa da mi oni donose demokratiju. E nebilo ni demokratije ni svijeta!

Tihi? Eremita? Roki? Derer? Pobedonoscev? Olimpijakos? Ostatak družine, da ne idem dalje? Pljuvaše Srbiju više nego iko na ovom svetu...

Ah da, oni nisu pljuvali Srbe, već one koje su prethodno nazvali podsmehu podložnim izrazom "antisrbin" i time sebe amnestirali sopstvenih kletvi?

Не господине,
већ разни чанкови, чедисти, курјаци, хелшински одбори, муфтије, жупаније....
сви, сви, сви који и даље безбрижно и богато живе у земљи оних које свакодневно пљују по задатку, занимању, професији......

Не господине,
већ разни чанкови, чедисти, курјаци, хелшински одбори, муфтије, жупаније....
сви, сви, сви који и даље безбрижно и богато живе у земљи оних које свакодневно пљују по задатку, занимању, професији......
A da pročitaš uvodni post i probaš da shvatiš da je ovde reč nije o političarima?

Ne formira, ali me je oštetilo. I onda želja za smehom, za zezanjem, a vala i zbog nekolicine dragih ljudi ostajem ovde. Iako mnogih nema više ovde. Kao neki čudan, opravdan mazohizam... Skoro 7 godina, skoro svakog dana...

Ja sam prvi put na nekom forumu, i smatram ovo gubljenjem vremena, ali ne mogu da prekinem...mislim da je ovo mesto lose

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back