gruba greska
Buduća legenda
- Poruka
- 39.409
ma ukus Bramercovog rektuma je zakon
ja vam to velim.
Ako ti se dopada, necemo da vam smetamo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma ukus Bramercovog rektuma je zakon
ja vam to velim.
Колко сам видео за ових 11 година демокрације и владавине права,
сви, сви сви, који су опљунули Србију и српски народ, лепо и богато живе у истој.
За разлику од оних којима је захваљујући и пљувачима додељени епитети ''занимања'' ,злочинаца, фашиста, шовиниста.....
Па како онда мајку му, издржавају са таким и уживају у благодетима обећања упућених истим?
A ti? Jel' treba sad neko napamet da napise sta si ti po nacionalnosti?
Tihi? Eremita? Roki? Derer? Pobedonoscev? Olimpijakos? Ostatak družine, da ne idem dalje? Pljuvaše Srbiju više nego iko na ovom svetu...
Ah da, oni nisu pljuvali Srbe, već one koje su prethodno nazvali podsmehu podložnim izrazom "antisrbin" i time sebe amnestirali sopstvenih kletvi?
Ne formira, ali me je oštetilo. I onda želja za smehom, za zezanjem, a vala i zbog nekolicine dragih ljudi ostajem ovde. Iako mnogih nema više ovde. Kao neki čudan, opravdan mazohizam... Skoro 7 godina, skoro svakog dana...Ako ti Krstarica formira nacionalni identitet, onda si pao s Marsa, ili se zavitlavas, ili te Srbi nerviraju.
Ako ti se dopada, necemo da vam smetamo.
Kad globčići otvore komp gajbi pa se druže sa štrumfovima......

Ala je tebi dobro...![]()
Jel s tebe sve u redu?![]()
Al Ahtisarijev je još bolji......
Breskvice, kako iz tako lijepih zenskih ustiju islaze tako teske rijeciTeror bre!

Tihi? Eremita? Roki? Derer? Pobedonoscev? Olimpijakos? Ostatak družine, da ne idem dalje? Pljuvaše Srbiju više nego iko na ovom svetu...
Ah da, oni nisu pljuvali Srbe, već one koje su prethodno nazvali podsmehu podložnim izrazom "antisrbin" i time sebe amnestirali sopstvenih kletvi?
A ciji si ti?
Teror bre!
A da pročitaš uvodni post i probaš da shvatiš da je ovde reč nije o političarima?Не господине,
већ разни чанкови, чедисти, курјаци, хелшински одбори, муфтије, жупаније....
сви, сви, сви који и даље безбрижно и богато живе у земљи оних које свакодневно пљују по задатку, занимању, професији......
Ne formira, ali me je oštetilo. I onda želja za smehom, za zezanjem, a vala i zbog nekolicine dragih ljudi ostajem ovde. Iako mnogih nema više ovde. Kao neki čudan, opravdan mazohizam... Skoro 7 godina, skoro svakog dana...
Ne...... ma stali smo kod profesionalnih pušača stranih fondova ne ??
Do pre neku godinu sam verovao da reč Srbin označava nacionalnu pripadnost.
Šta verovao, bio ubeđen... Ma znao!!!
Onda na forumu, vremenom, shvatih da sam bio u zabludi, da sam grešio...
Srbin je zanimanje.
Ja sam prvi put na nekom forumu, i smatram ovo gubljenjem vremena, ali ne mogu da prekinem...mislim da je ovo mesto lose

Breskvice, kako iz tako lijepih zenskih ustiju islaze tako teske rijeci![]()
Mamin i tatin...