Srbin i Siptar dva dobra drugara...

Ayeye_Brazdorf

Domaćin
Poruka
4.290

Pogledajte u ovom spotu scenu gde na traktoru Srbin i Siptar pricaju i zezaju se, druze se i cucore!

Zasto tako nebi bilo u stvarnosti?

Zasto ne bismo bili prijatelji i medjusobno saradjivali?

Hajde zaboravi rat
Budi mi drug i brat
Zaboravi minsko polje
Jer cvetno je polje bolje..

Zaboravimo mrznje i podele, zagrlimo se i zapevajmo pesmu multietnicnosti i multikulturalnosti, neka nas cela vasiona cuje:mazi::mazi:....

Ja imam porodicu u SAD,Hrvatskoj,Nemačkoj i kad dođu ovde ponašaju se sasvim normalno,uopšte ne potcenjuju Srbiju,kao da ovde žive.Ne verujem da su svi Albanaca srbomrsci,svakako ima i normalnih Albanca koji bi se normalno slagali sa nama.

Phiiii koliko takvih primera ima , i kad je rat bio opet drustvo nije prestalo , milslim na neke sta su bili bliski od uvek , a u kriminalu ima ih Valla cesto zajedno :mrgreen:

Pogledajte u ovom spotu scenu gde na traktoru Srbin i Siptar pricaju i zezaju se, druze se i cucore!

Hajde zaboravi rat
Budi mi drug i brat
Zaboravi minsko polje

Zaboravimo mrznje i podele, zagrlimo se i zapevajmo pesmu multietnicnosti i multikulturalnosti, neka nas cela vasiona cuje:mazi::mazi:....

Problem je što samo Srbi pevaju tu pesmu.

Hajde zaboravi rat
Budi mi drug i brat
Zaboravi minsko polje

Срби и Шиптари - свакако ... :ok::ok::ok:
Срби и Албанци - никако ... :evil::evil::evil:

Hajde zaboravi rat
Budi mi drug i brat
Zaboravi minsko polje

Lepo se druze na traktoru , ali kada sednu u limuzine ??!

Evo ga dezurni ljakse stigao da bulazni gluposti.

I tebe od cigana iz Srbije ne razlikuje nista, cak si i veci cigan od njih..

TOLIKO SU ISTI PO MENTALITETU, DA SU ODAVNO I FIZICKI POSTALI SLICNI...I JEDNI I DRUGI IMAJU ONE ISTURENE VUCJE VILICE , POVIJENE NOSEVE I PO DVA ZUBA U GLAVI....SVE JE TO ISTI QRAZ , SAMO UPAKOVAN DRUGACIJE

Back