Србијо, где си стигла када и ово дозвољаваш?

Video sam i prošle godine, a ni ove me neće zaobići, jer živim veoma blizu Rathaus-a. Ja se nikad onako ne bih ni oblačio ni ponašao, ali ni najmanje ne osuđujem ljude koji idu tamo da se provode, jer oni u tome zaista uživaju.
Uostalom, povod je maksimalno pozitivan. Ogromne pare koje će oni tamo skupiti idu u fond za borbu protiv side.

A ko najvise posle sirotinje po Aziji i Africi,oboljeva od side?:wink:

Не треба да се крију - АЛИ НЕ ТРЕБА НИ ДА ПРОВОЦИРАЈУ НОРМАЛНЕ ЉУДЕ! Уосталом сви педери који су дошли и који ће доћи код нас ДОБИЛИ СУ ПИСМЕНО УПОЗОРЕЊЕ ДА ОВДЕ НЕМА НИКО БИЛО ШТА ПРОТИВ ПЕДЕРА - ОСИМ ШТО СВИ ИМАЈУ ПРОТИВ ПЕДЕРИСАЊА НА ЈАВНИМ МЕСТИМА !!!!!!!!!!!!!!!!!!

pederisanje na javnom mestu?
dobro znaci ja treba da polomim svakoga na ulici koji se neponasa po mom ukusu? a znas sta je najstrasnije ti huligani to su uvek neki mali pikavci koji ne bi mogli da podignu lubenicu. ali se obuku ko da su iz vijetnama. [smesno!]
i koji su to ****** dobili pismo i od koga?

pederisanje na javnom mestu?
dobro znaci ja treba da polomim svakoga na ulici koji se neponasa po mom ukusu? a znas sta je najstrasnije ti huligani to su uvek neki mali pikavci koji ne bi mogli da podignu lubenicu. ali se obuku ko da su iz vijetnama. [smesno!]
i koji su to ****** dobili pismo i od koga?

Гледао сам баш на вашем Б92 - у питању су разне агенције и организатори Евросонга... сви учесници пре доласка у Србију добијају такве БРОШУРЕ...

п.с. МамлазУ, овде се не ради о "укусу" - ствар је много озбиљнија! :twisted::twisted::twisted:

U čemu je poenta? Pa svi znaju šta se desilo...

Vidis,poenta je npr da je to manja grupa ludaka koji to rade,a ne nesto sirih razmera.Takav je slucaj i sa razbijanjem glava pedera i svim ostalim dogadjajima.Pasiviziranje,razumes,Vestom manipulacijom,docarati kako je normalno biti *****,ali nije normalno ako se suprostavis.

Гледао сам баш на вашем Б92 - у питању су разне агенције и организатори Евросонга... сви учесници пре доласка у Србију добијају такве БРОШУРЕ...

п.с. МамлазУ, овде се не ради о "укусу" - ствар је много озбиљнија! :twisted::twisted::twisted:

Da, stvar je u tome što gomila ljudi ne želi da pusti toliko malu grupu da i oni uživaju u stvarima koje mi prihvatamo zdravo za gotovo.
Ukoliko vam smetaju ******, pa koji đavo idete da ih gledate? Malo je to kontra-produktivno, nije li?
Taj sistem "utuviću ja tebi to palicom u glavu, pa ćeš onda shvatiti" je upravo ono protiv čega se mi Srbi kao narod na globalnom planu borimo, a rado kući primenjujemo.

Da, stvar je u tome što gomila ljudi ne želi da pusti toliko malu grupu da i oni uživaju u stvarima koje mi prihvatamo zdravo za gotovo.
Ukoliko vam smetaju ******, pa koji đavo idete da ih gledate? Malo je to kontra-produktivno, nije li?
Taj sistem "utuviću ja tebi to palicom u glavu, pa ćeš onda shvatiti" je upravo ono protiv čega se mi Srbi kao narod na globalnom planu borimo, a rado kući primenjujemo.

Зашто бре лупеташ "к'о отворен прозор"........ало, је л' ти мислиш да ја треба да седим затворен у кући и да не излазим на улицу СВЕ ДОК СЕ НЕ ЗАВРШИ ОВАЈ ЦИРКУС... и то у мом рођеном граду......... па ако буде неких проблема од стране педера они ће то правити СВУДА а не само на концерту........8)

Pa oni to i hotje.
Nema bolje reklame od loshe reklame..a par likova retardinja iz obraza ili Davidovicevci ce da naprave neko njesra sigurno.
I eto materijala za Borku&ekipu da opravda svoje finansiranje,jer da niko ne "ugrozava" neshvatjene ne bi ni ona i svi njoj slichni primali donacije.:)

To ti je tacno,ali yebi ga motka je motka:lol:

Зашто бре лупеташ "к'о отворен прозор"........ало, је л' ти мислиш да ја треба да седим затворен у кући и да не излазим на улицу СВЕ ДОК СЕ НЕ ЗАВРШИ ОВАЈ ЦИРКУС... и то у мом рођеном граду......... па ако буде неких проблема од стране педера они ће то правити СВУДА а не само на концерту........8)

Najlakše se praviti naivan.
Prvo, nisam to uopšte tako mislio kako to ti želiš da prikažeš. Od 200 ljudi koji su sad krenuli na Kalemegdan da ostale "uče moralu", sigurno njih 195 nije planiralo inače da navrati gore, već ide radi gejeva (uh, kako sad ovo čudno zvuči :lol:)
Drugo, nisam Beograđanin, ali znam da se Kalemegdan ni ne vidi ni ne čuje iz svakog dela grada, dakle, ne moraš da ostaješ kući, otiđi na vino negde u svom kraju i nema problema.

Back