Србијо, где си стигла када и ово дозвољаваш?

Pa zašto onda imaš problem sa tim? Sve i da jesi u pravu, šta to tebe tangira?
Neko je egoističan - big deal!

Zato sto to,na duge staze dovodi do "nestanka" jednog drustva,odnosno zajednice i zamene sa drugom zajednicom tj.drustvom,koje je po tom pitanju bilo konzervativno.
Rim je npr.pukao,kada je hedonizam bio na vrhuncu cool karaktera.

Zato sto to,na duge staze dovodi do "nestanka" jednog drustva,odnosno zajednice i zamene sa drugom zajednicom tj.drustvom,koje je po tom pitanju bilo konzervativno.
Rim je npr.pukao,kada je hedonizam bio na vrhuncu cool karaktera.

Sve će to jednom pući. Sve se menja, evolucija teče. Mnogi narodi koji danas postoje neće postojati, ono što je sad nemoralno, nekad će možda biti moralno. Mi tu malo možemo učiniti, a da ne uradimo još goru stvar.
Zar stvarno misliš da će to što će večeras masa pijanih gorila otići na Kalemegdan da zavodi moral uraditi bilo šta na duge staze? Misliš da će u Srbiji biti manje gejeva?

Jedino što mogu da postignu je da razbiju nekome glavu, primoraju policajce da rade treću smenu i unište žurku.

Sve će to jednom pući. Sve se menja, evolucija teče. Mnogi narodi koji danas postoje neće postojati, ono što je sad nemoralno, nekad će možda biti moralno. Mi tu malo možemo učiniti, a da ne uradimo još goru stvar.
Zar stvarno misliš da će to što će večeras masa pijanih gorila otići na Kalemegdan da zavodi moral uraditi bilo šta na duge staze? Misliš da će u Srbiji biti manje gejeva?

Jedino što mogu da postignu je da razbiju nekome glavu, primoraju policajce da rade treću smenu i unište žurku.

Nesto mora da se preduzme.Znam da to izgleda zivotinjski ali na drugoj strani,idi sutra
pred "Rathaus" i vidi tu kamarilu cool demokratije.:think:

Концерт травестита и гејева на Калемегдану код Небојшине куле вечерас у 20 часова. Ужас.

http://www.24sata.co.yu/vodic.php?id=26214
Опет ће да нафасују батине, хомоси и транџе су баш упорни, понекад се запитам ко ће у тој борби пре да попусти, песнице навијача Рада или главе гејева и транџи.

Опет ће да нафасују батине, хомоси и транџе су баш упорни, понекад се запитам ко ће у тој борби пре да попусти, песнице навијача Рада или главе гејева и транџи.

Evropa nema alternativu:rotf::rotf::rotf:
Daj dupe Srbijoooooooooooooo:super:

zanimljiv govor, da nisi ti neki navijac? sta si ovim hteo da kazes?
po tebi trebaju da pobegnu u misiju rupu i da se kriju od bitangi,kriminalaca?

Poslednja izmena:
A,glavni dogadjaj na koncertu je nastup cedice i isfrustrirane smrdljanovicke sa svim njenim muzem,poznatim francuskim pederom.

Где си то нашао? Иначе тзв.муж Србљановићке је од ње старији 24 године а да је пешован то нисам знао... не би се изненадио уопште..

Где си то нашао? Иначе тзв.муж Србљановићке је од ње старији 24 године а да не пешован то нисам знао... не би се изненадио уопште...

Mito,njen muz je bivsi ambasador Francuske u Srbiji,Keler,inace u francuskoj javnosti vazi za geja i jedan od onih sto se navodno zene da bi zamaskirali tu cinjenicu

zanimljiv govor, da nisi ti neki navijac? sta si ovim hteo da kazes?
po tebi trebaju da pobegnu u misiju rupu i da se kriju od bitangi,kriminalaca?

Не треба да се крију - АЛИ НЕ ТРЕБА НИ ДА ПРОВОЦИРАЈУ НОРМАЛНЕ ЉУДЕ! Уосталом сви педери који су дошли и који ће доћи код нас ДОБИЛИ СУ ПИСМЕНО УПОЗОРЕЊЕ ДА ОВДЕ НЕМА НИКО БИЛО ШТА ПРОТИВ ПЕДЕРА - ОСИМ ШТО СВИ ИМАЈУ ПРОТИВ ПЕДЕРИСАЊА НА ЈАВНИМ МЕСТИМА !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mito,njen muz je bivsi ambasador Francuske u Srbiji,Keler,inace u francuskoj javnosti vazi za geja i jedan od onih sto se navodno zene da bi zamaskirali tu cinjenicu

Па ЗАШТО ДА "ЗАМАСКИРА" - он живи у Француској, тамо је педерастија СУПЕР.......хехехе......... е како су јадни ови наши малограђани...

п.с. Нисам за ово знао...

Па ЗАШТО ДА "ЗАМАСКИРА" - он живи у Француској, тамо је педерастија СУПЕР.......хехехе......... е како су јадни ови наши малограђани...

To je prodavanje muda za bubrege,ovoj nasoj blesavoj omladini

Nesto mora da se preduzme.Znam da to izgleda zivotinjski ali na drugoj strani,idi sutra
pred "Rathaus" i vidi tu kamarilu cool demokratije.:think:

Video sam i prošle godine, a ni ove me neće zaobići, jer živim veoma blizu Rathaus-a. Ja se nikad onako ne bih ni oblačio ni ponašao, ali ni najmanje ne osuđujem ljude koji idu tamo da se provode, jer oni u tome zaista uživaju.
Uostalom, povod je maksimalno pozitivan. Ogromne pare koje će oni tamo skupiti idu u fond za borbu protiv side.

Jesi li video da ljudi na ulicama Pariza razbijaju glave homoseksualcima?

Hoces da kazes da gej populacija nekoga napada ili da gej populaciju neko napada?

jok mislio sam na to da sve te pederske parade izgledaju kao naivno bezopasno demokratski tolerantni a ustvari organizatori ustvari oni sto haraju sa svet imaju sasvim drugi cilj.gurati nam te pedere dok se na njih ne naviknemo.a kad se naviknemo imacemo svi problemi u medjuljudski odnosi ko sto ih ima zapad.odnosno nece vise postojati ni veza ni ljubav ni brak ni familija ni prijatelj .a tako razbijeni dezorijentisani postacemo lak i jevtin plen za monstrumi kapitalisti.
dakle ta parada je napad.a izgleda ko da nije.

Back