gost 422686
Buduća legenda
- Poruka
- 27.626
Kada neće država moram ja.I baš si ti odlučio raditi taj fond, a ne neka državna struktura.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada neće država moram ja.I baš si ti odlučio raditi taj fond, a ne neka državna struktura.
Ja lično ne bih. Ali planiram danapravim fond ida prikuljam novac za otkup KIM i da tamo naseljavam srpski narod.
Nema sta brojati, klasicni MRSOMUDI....Infintity se ne planira seliti, ali skupiće pare.
Letrika nema para ali bi se selila.
Da zbrojimo 2 i 2
jedan je dovoljan, ne treba ti ostalih 9Ne znam sta vi mislite da se desava po Kosovu i Metohiji ako si srbin,ja sam bio gomilu puta,u svim djelovima....te narucene provokacije o kojima slusate se desavaju i po Hrvatskoj gde sam takodje bio daleko vise puta pa nikakav problem....da naletis na budalu mozes bilo gde ali to je jedan slucaj od 10....ostali devet su narucene provokacije....
Dobro malo sam ae šalio, a da sam vlast radio bih takav projekat. Isto tako bih i kupovao zemlju i po Hrvatskoj. To je sada jedini legalni i legitimni način da stvorim Veliku Srbiju.I baš si ti odlučio raditi taj fond, a ne neka državna struktura.
A koji ce ti ta zemlja, kad ti narod u Ludwigshafenu am Rhein?Dobro malo sam ae šalio, a da sam vlast radio bih takav projekat. Isto tako bih i kupovao zemlju i po Hrvatskoj. To je sada jedini legalni i legitimni način da stvorim Veliku Srbiju.
Na koju točno foru, objasni detaljno.Dobro malo sam ae šalio, a da sam vlast radio bih takav projekat. Isto tako bih i kupovao zemlju i po Hrvatskoj. To je sada jedini legalni i legitimni način da stvorim Veliku Srbiju.
I onda dalje.Na koju točno foru, objasni detaljno.
Kupio bi neku zemlju kod Knina, i onda?
Срби што се боје Приштине ко белци који се боје Комптона или црнци Западне Вирџиније мислећи да ће ауто хејткрајм да паднеBaš gledam da li je 20 odlazaka na Kosovo ostavilo traga
Jel može slika prije i poslije
Разумљиво, пријатан данUkrajinka ili Ruskinja. Vidi se da nema turske primese kao vecina Srba i nas ostalih sa ovih prostora <3