SRBIJO, DOBRO POGLEDAJ LICE OVE BEOGRAĐANKE: Nataša ima 27 godina, a 20 PUTA je bila na KOSOVU, i to sasvim SAMA!

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne znam sta vi mislite da se desava po Kosovu i Metohiji ako si srbin,ja sam bio gomilu puta,u svim djelovima....te narucene provokacije o kojima slusate se desavaju i po Hrvatskoj gde sam takodje bio daleko vise puta pa nikakav problem....da naletis na budalu mozes bilo gde ali to je jedan slucaj od 10....ostali devet su narucene provokacije....
jedan je dovoljan, ne treba ti ostalih 9

Baš gledam da li je 20 odlazaka na Kosovo ostavilo traga
Jel može slika prije i poslije
Срби што се боје Приштине ко белци који се боје Комптона или црнци Западне Вирџиније мислећи да ће ауто хејткрајм да падне

Koј је беше израз, fearmongering?

Devojka hoce da s uda, a blize joj Kosovo nego arabija....a ni siptari ne ubijaju beznadezne slucajeve, pre ce neki ustasa da je rokne snajperom nego siptarin...tamo na foru mozes neko vreme, ali ako pocnes da budes redovan, postajes ratni zlocinac ili nestanes...
To se desava na kosovu, mladost ludost...."sta moze da mi se desi osim da me siluju" a ne zna daa je takvih po celoj evropi....najbolje da procitaju ovu glupu reklamu i da je sacekaju sledeci put, gde god da se pojavi....

Back